Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım. Ama Allah bana da çift çizgi görmek kısmet etmedi :KK31:
Regl olamadım, testler de negatif, gittim kan testi yaptırdım. Sınır değer çıktı. 2 günde bir değerler katlar, tahlili 2 günde bir tekrarla dediler. Ben de öyle yapıyorum.

yeni oldugu icin belli olmamistir.... olsun cnm yaa hamilesinya cok sukur ins bi problem cikmaz....benim cikmam lazim okula gidicem aeo tekrar gorusmek uzere by by

yeni oldugu icin belli olmamistir.... olsun cnm yaa hamilesinya cok sukur ins bi problem cikmaz....benim cikmam lazim okula gidicem aeo tekrar gorusmek uzere by by

İnşallah canım, teşekkür ederim güzel temennilerin için.
İyi akşamlar, sonuçların çıkınca yaz bize.
İnşallah en kısa sürede Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder.:emir_bebek:

adetime dört gün var bu ay ne olur bilemiorum ama hasta olacakmışım gibi geliyor.:)şimdiden bi ovulasyon testi almak istiyorum.hangi test daha iyi şimdi?hangi markayı kullananlar mutlu son yaşadı???

herkese merhaba.bu siteye yeni üye oldum. uzun zamandir takip ediyordum kismet bugüneymis..
ben 1 sene önce bos gebelik yasadim maleseff.. doktorumm 3 ay korun dedi 2ay korundum sonra biraktim aradan 10 ay gecti hala tik yokk zaten bu ayda reglm iyice bituaf oldu aslinda cok düzenliydi bu ay 9 gün gecikti sonra 2 gün kahverengi akinti geldi simdi ise reglm cogaldii.. ovulasyon testi aldim bakalim bu ay onu deniycem.. ins tutar ::KK61: . allah herkese nasip kismet eder insallah..

herkese merhaba.bu siteye yeni üye oldum. uzun zamandir takip ediyordum kismet bugüneymis..
ben 1 sene önce bos gebelik yasadim maleseff.. doktorumm 3 ay korun dedi 2ay korundum sonra biraktim aradan 10 ay gecti hala tik yokk zaten bu ayda reglm iyice bituaf oldu aslinda cok düzenliydi bu ay 9 gün gecikti sonra 2 gün kahverengi akinti geldi simdi ise reglm cogaldii.. ovulasyon testi aldim bakalim bu ay onu deniycem.. ins tutar ::KK61: . allah herkese nasip kismet eder insallah..

İnşallah hamilesindir. Daha önce olduğuna göre hamile kalabiliyorsun demektir ve zamanı gelince yeniden hamile kalırsın. Eğer bir sorun yoksa ovulasyon testleri genelde işe yarıyor, inşallah sende de işe yaramıştır.

insalllah cnmm. zaten tek tesellim bir kere hamile kalmam. simdi adetim oluyor sacma sapan olsa bile hamilelik testide negatif .. artik umudum subatda :KK70: ovulasyon testini aldimm ama daha kullanmak nasip olmadi. bir sorum olcak ben bunu adetim bitince hergünmü yapcam yoksa ayin ortasina dogrumu önceden hep kendim hesapliyordum. simdi bir tavsiye ye ihtiyacim var... :KK17:

insalllah cnmm. zaten tek tesellim bir kere hamile kalmam. simdi adetim oluyor sacma sapan olsa bile hamilelik testide negatif .. artik umudum subatda :KK70: ovulasyon testini aldimm ama daha kullanmak nasip olmadi. bir sorum olcak ben bunu adetim bitince hergünmü yapcam yoksa ayin ortasina dogrumu önceden hep kendim hesapliyordum. simdi bir tavsiye ye ihtiyacim var... :KK17:

Reglin kaç gün sürüyor?

7 gün.bu ay biraz karisti 1 ve 2 ocakta cok az damla geldi aslinda böyle hic olmuyodu cok stress yaptim herhalde 3,4 ve bugün normal oluyor. eger düzgün olursa geriye üc gün kaldi :KK70:

7 gün.bu ay biraz karisti 1 ve 2 ocakta cok az damla geldi aslinda böyle hic olmuyodu cok stress yaptim herhalde 3,4 ve bugün normal oluyor. eger düzgün olursa geriye üc gün kaldi :KK70:

Yok onu sormadım kaç günde bir regl oluyorsun onu sordum, ovulasyon testini yapmaya ona göre başlayacaksın.

haaaa :KK34: aslinda hep 29 gün sürüyor. ama bu ay ne olur bunu bilmiyorum 9 gün gecikmem varr. iste kafam birazda bundan dolayi karisik.. nasil hesaplamam gerekiyor simdi??

haaaa :KK34: aslinda hep 29 gün sürüyor. ama bu ay ne olur bunu bilmiyorum 9 gün gecikmem varr. iste kafam birazda bundan dolayi karisik.. nasil hesaplamam gerekiyor simdi??

Normal şartlarda 13. gün başlamalısın ve bence eğer testi fazla aldıysan 1-2 gün bile erken başlayabilirsin. 9 gün gecikmeyi düşünürsek ve luteal fazda bir sorun yoksa geçen ay 24. gün yumurtlamışsın ama bu ayda aynı şey olacak diye bir kural yok. Bu yüzden gg da satılan fazla testlerden alman daha ekonomik olur. wondfo diye bir marka var ona iyi diyorlar. Eğer zaten aldıysan her ihtimale karşı 13. gün başla derim ben.

bblau neredesin? Çok merak ediyorum seni. Biraz sonra çıkmam gerekecek. Güzel haberlerle gel hemen. Merakta bırakma bizi.

bblau neredesin? Çok merak ediyorum seni. Biraz sonra çıkmam gerekecek. Güzel haberlerle gel hemen. Merakta bırakma bizi.

Aynı şeyi düşünüyoruz bende şimdi sana özelden mesaj atacaktım canım çok merak ettim acaba nerede diye. Bu saate gelirdi, inşallah bir aksilik yoktur. Gerçi ben olmadığını düşünüyorum ama insan yine de haber alamayınca merak ediyor :26:

ebay diye web sitesi var ordan testleri aldim. yardimin icin cook tesekkür ederim cnm.:KK71:

ebay diye web sitesi var ordan testleri aldim. yardimin icin cook tesekkür ederim cnm.:KK71:

:KK34:

canım e bay dan hangisini aldın?ben de gitti gidiyordan almak üzereydim senin mesajını görünce sormak istedim. gerçi o türkiye şubesi ama olsun.orası daha uygun olabilir.

Kızlar burda bi yerde okumuştum eğer hamile isen rahmin içi bomboş olurmuş, bunuda parmakla test edebilirmişsiniz rahim içi yumuşak ve boş olacakmış ben denedim kızlar elime hiç birşey gelmedi ve yumuşaktı eğer hamile isen bu testi doğrulayabiliriz.

Biraz iğrenç ama bebişe giden her yol mübahtır :KK1::KK1::KK1:

Kızlar burda bi yerde okumuştum eğer hamile isen rahmin içi bomboş olurmuş, bunuda parmakla test edebilirmişsiniz rahim içi yumuşak ve boş olacakmış ben denedim kızlar elime hiç birşey gelmedi ve yumuşaktı eğer hamile isen bu testi doğrulayabiliriz.

Biraz iğrenç ama bebişe giden her yol mübahtır :KK1::KK1::KK1:

Ben o testi her ay yapiyordum ama elime bir sey gelip gelmedigine degil rahim agzinin yumusak olup olmadigina baktim hep. Zaten doktorlarda yumurtlama donemini tespit icin parmakla akinti kontrolunde ayni seyi soyluyorlar, parmaginizi sokun ve akintidan bir parca alip bakin, yumusakligina bakin diyorlar. Doktorlarda hamilelik için olmasa bile yumurtlama dönemi için parmakla kontrolü önerdiği için bana sağlıksız gelmedi ama hijyene dikkat etmek gerekli tabi. İnşallah hamilesindir, sonucu alınca bize de yaz canım.

X