Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet canım makina mühendisiyim. Allahtan çalışma şartlarım ağır değil. Aslında farklı firmalardan teklifler vardı ama özellikle işim hafif diye bebek yapana kadar ayrılmayayım demiştim zamanında.
Çok zorlanmam Allahın izniyle
Şimdilik sizlere iyi akşamlar kızlar, bizim arabadakilerin keyifleri yetti, çıkıyoruz. Öperim hepinizi

kızlar bu laboquıck ovulasyon testındemı problem oluyo acaba hangı topıcteokuduysam bu marka test kullananlarda 20. gun sonrasınde hep cıft cızgı cıkmış
bende su an gene varrrrr
anlamadım ben bu işi
bıdaha hayatta almam bu marka

Belgisel var canım. Ovulasyon testinde pozitif gordu ama yanlışmış.
Ama bende beta hcg arttıkça ovulasyonda da test çizgisi koyulaştı. Ben de ilk ovulasyon testiyle gebelik şüphesine düştüm diyebilirim.
icimden bi ses oldu diyo ama olmasa da pek uzulmem heralde onumuzdeki aya bakariz her iste bi hayir vardir cunku:) benim doktorum cok tatli bi kadin o kadar pozitif ki bende rahatim sayesinde.
sen artik insanlari dinleme simdi sana gelir densiz densiz benim bi tanidigim vardi soyle oldu boyle oldu derler. hatta doguma yakinda dogumda soyle olmus boyle olmus derler.kotu seylere kulaklarini tika. keyfini cikar hamileleigin:))

O markanın gebelik testi bana bir seferinde hatalı pozitif çıkarttı. Komik ve uzun bir hikaye ama sonunda çok üzülmüştüm. Eğer kaliteli bir şey istiyorsan medi-smartı öneririm. Ucuz istiyorsan gg da bir marka daha var adını unuttum ama vondfo gibi bir şey olabilir, onu kullananlar daha memnun bildiğim kadarıyla. Ama senin kullandığın markaya inan hiç güvenmiyorum canım.

Katılıyorum Belgiselcim , zaten bu testi sipariş ettiğimde de eksik geldi satıcısı ciddi çalışan biri degıl zannımca. Geri gönderdim bisürü iş çıktı...
önceden core test kullandım gayet memnundum. onlar strip şeklindeydi.

2. çizgi gün geçtikce koyulaşıyor.
mesela ov. dan sonraki günlerde çok az belirgindi ama dün ve bugün belirgin bir şekilde.
Allah ım hayır diyelim hayır olsun ve inş. göbüşlerimizde bebicikler olsun.

bende yaşamadım.diyorum ya normal adet belirtileri.
ben reglimin 1 gün gecikmesiyle gitmiştim doktora kan testinde betahcg 500 lerdeydi.
hatta ben reglimden 10 gün evvel idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı!
yine hüsran demiştim.ama reglim gecikince bebiş haberini almıştık.
sadece geçen 2 aya göre bu ay yorgunluk ve kasık ağrım,bel ağrısı bi de iştahsızlık.
kürtajdan sonra bu tür sorunlarım olmamıştı.
kürtajdan önceki adet belirtilerim gögüs şişliği,kasık ağrısı,aşırı derecede iştah artması,bel ağrısı
vardı.
inş. hamileyizdir.
senin beklenmeyen günün 14 ü benimkisi 15 i.
inş. peşpeşe bebiş haberlerini veririz.

aman önce sağlık versin Rabb'im hepimize sonra da sağlıklı bebişler.
zaten şu doktorları anlamak çok zor ama benim doktorum çok iyi.
çok da bilgili.

bende iyiyim çok şükür.
eşime kasıklarım ağrıdığını felan söylediğimde yoksa bişey mi var diyor.
bu ay çok yoruldu
zavallım ona da acıyorum.sen ertesi gün evde dinlen ben iş yerinde yorgunluktan canım çıkıyor diyor.
bende ona 'beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır' diyorum.
hakkımızda hayırlısı.
senin günün bizden önce.inş. 2. bebiş haberini senden alırız sonra belgisel sonra ben ve sevdebilge...
ne güzel olur yaaaa!

Allah ım inş. bu ay hepimiz hamişşizdir.

Ayy ne güzel demişsin minikyaramazcım. İnşallah hepimiz ardarda güzel haberler veririz. Benim beklenmeyen adet günüm 20 Ocak. Geçen ay olmadı, çok umutlanmıştım. Bu ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize. 2011 hepimize hayırlı olur inşallah.

kizlar bisey sorucaktim, adetime 5 gun var akintim cogaldi (beyaz sumuksu bisey) regl olucam diyemi acaba?
hamilelik belirtisi olurmu ki?
evde bir adet ovulasyon testim kaldi simdi test yapsammi ki sacmami olur
hamile bayanlarda cift cizgi cikiyormus topikte ornekleri vardi yanilmiyorsam
off yaa cok meraklandim

benim ve iki arkadasin hala koyu cikiyo(sivi alimina dikkat edip 2 saat beklemiyorum bile) hamileysek eger dogr cikacak bu testler:))

denizde az onc yaptim cizginin birisi hafif silik cikti
normalde cikmaz ama ne biliyim...umitlenmiyim ben yinede

denizde az onc yaptim cizginin birisi hafif silik cikti
normalde cikmaz ama ne biliyim...umitlenmiyim ben yinede

bugun kacinci gununki?? benim yumurtlamam 17. gundeydi bugun 27. gun yumurtlamdan sonra once silik cikti bende tamam yumurtladim dedim ama simdi oncekinden bile koyu:) merak ediyorum ama pazartesiye ogrencem var mi yokmu bisey diye:))

kızlar su an adet olup elınde laboquıck testı olan varsa bi yapsın olurmu anlayalım durumu herkes bu durumdan umıtlenıyo sonra uzuntu olmasın hatalı sonuctur bence

Son düzenleme:
bugun kacinci gununki?? benim yumurtlamam 17. gundeydi bugun 27. gun yumurtlamdan sonra once silik cikti bende tamam yumurtladim dedim ama simdi oncekinden bile koyu:) merak ediyorum ama pazartesiye ogrencem var mi yokmu bisey diye:))

denızdecım kk ya gıremeyebılırım durumunu bana ozel mesaj atarsan sevınırım musaıt oldugumda gorurum
ınsallah hamılesındır

denizde bugun tam 20 gunum:18:

elinde baska test varsa 2-3 gun sonra bi daha yap bakalim ne olacak?? yada 2 saat bisey icmeden yap ayyy meraklandim iice
mesaj yazarken kocam kızıyo koyma su bilgisayari kucagina diye o bile heyecanlandi hatta dalga geciyo cok sivilcen cikti cirkinlestin kesin kiz diye:)))

hadi yaa hadi insallahhhh
belki ona malum oluyordur:)))
bende hep gunu gunume regl olurum ve 5 gun var sanmam ya yumurtlama olmaz artik
ya bebek var yada yok (
test yapmayacagim cok uzulcem yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…