Canım seni umutlandırmak istemem ama, ben de nerdeyse aynı bu belirtileri yaşadım bu ay.
Mesela kasıklarım hiç bu kadar ağrımamıştı, bugüne kadar benim.
İştahım yoktu. Hala da yok. Ağzımın hiç tadı yok.
Sürekli yorgundum ve uyumak istiyordum.
Hayırlısı tabi, biraz beklemelisin regle daha epey varmış senin. Allahım inşallah tatlı bir bebiş nasip eder bu ay sana.
bugün bi arada fazlaca şiddetlendi.bi baktım yine yumurta akı kıvamında akıntı!
aynen bugün 11 de kakltım.hala üzerimde yorgunluk ve uyuma isteği...!
Allah ım inş. bebiş vardır.
ilk gebeliğim çok zordu.aşermeler,bişey yiyememeler,kokudan tiksinmeler,mide bulantıları istifarlar....
ben bunları yaşamaya 9 ay razıyım yeter ki bebeğim sağlıcaklı ve hayırlı olsun.
Anlamı olmaz olur mu. Silik çizgiler çıkabiliyor ama giderek koyulaşıyorsa, yada kontrol çizgisi gibi mosmorsa, o zaman iyiye işaret canım.
2. çizgi gün geçtikce koyulaşıyor.
mesela ov. dan sonraki günlerde çok az belirgindi ama dün ve bugün belirgin bir şekilde.
Allah ım hayır diyelim hayır olsun ve inş. göbüşlerimizde bebicikler olsun.
Belirtilere takılma canım, ben ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamadım ama hamileymişim. Aylardır bütün belirtileri yaşıyorum, kasıklarımda ağrı, göğüslerde hassasiyet, uyku hali, baş dönmesi gibi ama hamile değilim. Çok istediğimiz için belirtiler bizi yanıltıyor. En iyisi sabırla beklemek ve günün geçince test yapmak. Şu anda kadar onlarca gebelik testi ve kan testi yaptırmış biri olarak artık gün geçmeden test yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bak bblau reglini geçince yapmasına rağmen 5 çıktı, sonra birden yükseldi. Regle bir kaç gün kala yapsa negatif diyecek boşuna üzülecekti. Çok zor biliyorum ama sabırla bekle. İnşallah bu ay olmuştur.
bende yaşamadım.diyorum ya normal adet belirtileri.
ben reglimin 1 gün gecikmesiyle gitmiştim doktora kan testinde betahcg 500 lerdeydi.
hatta ben reglimden 10 gün evvel idrar testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı!
yine hüsran demiştim.ama reglim gecikince bebiş haberini almıştık.
sadece geçen 2 aya göre bu ay yorgunluk ve kasık ağrım,bel ağrısı bi de iştahsızlık.
kürtajdan sonra bu tür sorunlarım olmamıştı.
kürtajdan önceki adet belirtilerim gögüs şişliği,kasık ağrısı,aşırı derecede iştah artması,bel ağrısı
vardı.
inş. hamileyizdir.
senin beklenmeyen günün 14 ü benimkisi 15 i.
inş. peşpeşe bebiş haberlerini veririz.
Fena değilim canım ama benim bacağımda şişme ve morluklar oluştu geçen hafta sağlık ocağına gitmiştim, oradaki doktor acilen kal ve damar cerrahisine git dedi yarın sabah randevum var oraya gideceğim bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz
inş. kötü bir şeyin yoktur.yarın sağlıklı haberlerini bekliyorum.
sorma geçen ay ne heveslenmiştik ben sanırım geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım ama bu ay daha bir ümitliyim artık bu ayda olmazda hemen doktora gidip çatlatma iğnesimi yumurtlama hapı mı ne olursa ver diyeceğim. benim doktor hamile kalabiliyorum diye hiç birşey yapmıyor hoş daha biz korunmayı bırakalı 7 ay oldu 1 sene bekle diyecek ama kısmat be canım önce bacak problemimi halledeyimde.
bu arada sen nasılsın?
aman önce sağlık versin Rabb'im hepimize sonra da sağlıklı bebişler.
zaten şu doktorları anlamak çok zor ama benim doktorum çok iyi.
çok da bilgili.
bende iyiyim çok şükür.
eşime kasıklarım ağrıdığını felan söylediğimde yoksa bişey mi var diyor.
bu ay çok yoruldu
zavallım ona da acıyorum.sen ertesi gün evde dinlen ben iş yerinde yorgunluktan canım çıkıyor diyor.
bende ona 'beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır' diyorum.
hakkımızda hayırlısı.
senin günün bizden önce.inş. 2. bebiş haberini senden alırız sonra belgisel sonra ben ve sevdebilge...
ne güzel olur yaaaa!
Allah ım inş. bu ay hepimiz hamişşizdir.