Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlarrrr nerdesiniz? Hepiniz nereye kaçtınız? Ben okuldan geldim. Eşim de akşam gelir. Saatlerce yalnızım. Pasta aldım, oturup onu yicem şimdi dayanamıcam. bblau nasılsın? Kırmızılar yok değil mi? Belirtilerin var mı? Mide bulantısı vs? Test yapacak mısın bugün? Ay nolur bize de haber ver. Belgisel sen nerelerdesin? Hindi mi pişiriyorsun?Akşama size gelebilirim eğer öyleyse. Ay kimse yok mu canım sıkılıyorrrrr??????

Selam canım. Ben de bugün öğleden sonra çalışmayacağım, birazdan çıkarız. Test yaptırmıcam, çekilişte benim ismim çıkmadı Çıkarsa yaparım demiştim
Kırmızılar yok...Kasık ağrısı ve mide bulantısı var. Hatta demin az kalsın kusuyordum afedersin. Ben çok çok nadir kusarım, fobim var çünkü. zor hakim oldum kendime.
Ne yediğimden tat alıyorum, ne içtiğimden. Göreceğiz bakalım. Hafta sonu geçsin hele...

Ya bunlar resmen bebiş belirtileri. Adetin de gelmedi. Ayyy yaaa sanki bebiş ben burdayım diye bağırıyor. Midenin bulanması kötü ama 3.aşamada en sevdiğim belirti. Beni deli gibi mutlu ediyordu. Canım ya senden çççooook güzel haberler bekliyorum. İnşallah yılın ilk bebiş haberini senden alırız. Dikkat et kendine. Yediklerine içtiklerine dikkat et. Oturup kalkarken dikkat et. Bir yere uzanma. Yani yukarı raflardan birşey alınırken uzanıyoruz ya öyle yapma. Hızlı bir şekilde eğiliğp kalkma. Ne olur ne olmaz bebiş varsa diye yani. Bana var gibi geliyor. Ay hadi hayırlısı.

Son düzenleme:

İnşallah canım ya...Bana da bir var gibi geliyor, bir de inanılmaz birşey gibi geliyor, yok ya diyorum değildir....İnsan inanamıyor
Hayırlısı inşallah. Ben de bir yerim ağrısa, midem bulansa hemen seviniyorum, psikopat gibi

Bu ay ben de midem bulandıkça seviniyordum, bir yerim ağrımasa moralim bozuluyordu. Gerçi adet olunca hepsi kesildi ve unutuldu ama sonuçta kısa bir süre de olsa belirtileri yaşadım ve gerçekten sadist gibi insanı mutlu ediyordu bu belirtiler. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bunlar bblaucum.

İnşallah canım. Bu ay olmasının özellikle de bir anlamı var benim için....
İnşallah, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir.

Alışverişe çıktım canım, aileme hediyeler falan aldım, onları verdim. Daha yemek işine tam girişmedim ama hindi yapmayacağım başka şeyler olacak Pasta için afiyet olsun ama ölçünü kaçırma biliyorsun sen anne aday adayısın ve kilonu kontrol etmen gerekli

Siklusun 21. günü olan lekelenmeyi, doktor sitesinden bir doktora sormuştum. Yeni cevap verebilmiş. Muhtemelen ovulasyon kanaması olduğunu söylüyor. Eğer ovulasyon kanaması ise, henüz regl olmamış olmam normal. Yarın filan regl gelebilir, bu o anlama geliyor...

Fakat bununla çelişen de bir durum var, bir gün önce ovulasyon testi yapmışım ve negatifmiş. O lekelenme, ertesi gün akşam saat 9dan sonra olmuş. Bu durumda 1 gün önceki test pozitif vermeliydi...Bence ovulasyon kanaması değil....

Eğer öyleyse bu geç yumurtladın demektir ve 35. günde regl göreceğin anlamına gelir. Ama bundan emin olamayız canım yerleşme de olabilir. Tek çare bekleyip görmek. Sanırım kan testi yaptırmayacaksın, artık varsa bile güzel haberi 2011 de alacagiz.

Evde bir ovulasyon testi varsa onu yapsana canım

21.günde ovulasyon olduysan ve implantasyon daha geç olmuşsa idrar testinde çıkmaması da normal. Yani bu belirtilerin, ateşinin düşmemesi, bu şekilde devam ederse idrarda bir süre sonra çıkabilir. Sence gecikme normal mi? Yani ben gecikmeden çok belirtilerine takılıyorum. Ve doktorun dediği gibiyse ovu. o zaman olduysa implantasyon daha geç olmuş demektir. Ve adetin gelmezse idrarda haftaya filan ancak çıkar o zaman. Di mi? :44:

Bence o gün ovulasyon olamaz. Bir önceki günde testte pozitif vermesi lazımdı...
Ateş de 36,5a o günden önce çıkmış.
Ah tam takip edeceğim ayda yarım yamalak takiip etmişim!
Ben de özellikle mide bulantısına takılıyorum. Evde ovulasyon testi var birazdan yapacağım, şimdi şirketten çıkıyorum. Kan testi de yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok....

Son düzenleme:

Bana da ovulasyon gibi gelmiyor eğer öyleyse dediğin gibi ovu.testi neden negatif çıktı. Ovulasyon testinde eğer hamileysen bugün koyuyu görebilirsin. Çünkü benim beta Hcg 7.07 çıktığından bir gün önce gebelik testi negatif, ovulasyon testi pozitif çıkmıştı. İstersen ovu.testi yap. Beklemek ne kadar zor. Aslında bekledikten sonra karşılığında güzel bişeyler olacağına emin olabilsen o da güzel ama biz beklerken korkuyoruz olumsuz birşeylerle karşılaşmaktan. Bu sebeple beklemek bizim canımızı sıkıyor. Keşke bir yolu olsa da çalışma yaptığın günün sabahına bir test olsa yapsan "tamam oldu" dese o test ve öyle beklesek 9 ayı. Oldu mu, olmadı mı, tuttu mu, sıkı tutundu mu ayh hepsi ayrı dert. İnşallah hayırlı sonucu en kısa zamanda öğreniriz bblaucum.

Ovulasyon testini yaparsan bize de yaz canım, akşam girip bakacağım :26:

Kızlar merhaba. Ovulasyon testini yaptım. İki ayrı kitle. İkisi de silik çizgi, ama öyle hayalet çizgi şeklinde değil gayet de belli Ama idrar tutmadım, sıvı alımını kısıtlamadım.
Bu benim umudumun devamını sağlıyor çünkü daha önceki aylarda, regle birkaç gün kala baktığımda hayalet çizgi bile yoktu.
Ovu.testini idrar tutarak ve sıvı alımını kısıtlayarak tekrar edeceğim.
Artık hayırlısı...Bekleyeceğiz. Umarım, hayırlı ve güzel haberler veririm size.

Son düzenleme:

Çok güzel canım, eğer sıvı almama kuralına uysaydın çok daha belirgin çıkardı. Bak heyecan yaptım şimdi

Ayyyy bblau güzel haberler geliyor gibi yaaa. Ay inşallah 2011in ilk bebiş haberi senden olacak yaa inşallah. Hadi hayırlısı.

Günaydın arkadaşlar. Umarım yılbaşı akşamlarınız güzel geçmiştir. Hepinize tekrar mutlu bir sene diliyorum.
Bu sabah yeni bir ovulasyon testi yaptım. İlk idrarla değil ama. Sıvı almadım ve 2 saat tutarak numune aldım.Sonuç epey koyuca bir çizgi. Yani şöyle tarif edeyim, bu çizgiyi ovulasyon zamanı görsem, yarın filan tam koyuyu alırım derdim.
Mide bulantılarım ise artık çok belirgin. Vücudum gerçekten çok rahatsız.
Ateşim sabah 7:30da 36,9. 0,1 derecelik artış. Bugün 35. gün ve regl hala yok. Kasık ve karın ağrıları da artık yok.

Bu gün kan testi yapmaya karar verdim. Öyle ki artık bu belirsiz bekleyiş daha çok yıpratmaya başladı.
Herhalde bu kadar çok belirti bir arada tesadüf olamaz.
Bir de bugün rahmetli babacığımın doğum günü.
Bugün bir CAN haberi almaya ihtiyacım var.
Bana dua edin...Sizleri seviyorum dostlarım.

Son düzenleme:
ay ne güzel hadi güzel hbrlerini duyalım ki bizlerede de umut olsun..heycanla bekliyoruz..Yeni yılın ilk günü dünyalara değecek bi hediye almıs olursunuzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…