- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.321
Geçen ay, bugünkü gibi siklusumun 33. gününde bu saatlerde regl olmuştum.Saatini nereden biliyorsun derseniz, GS-BJK derbisini izlemek için arkadaşımıza davetliydik. Maç 19:00daydı. Eve gitmeden markete uğradık cips, kola vs. almaya, markete girerken daha hissettim reglin geldiğini. Eve çıktığımızda baktım, gerçekten gelmiş. Maç başlamak üzere, bismillah eve daha yeni adım atmışız eve dönelim desem olmaz. Aniden beynimden vurulmuşa dönmemi de kimse anlayamadı. Şeklim değişti, kıpkırmızı oldum...Tansiyonum çıktı biraz uzanabilir miyim diye izin istedim, ayakta duramıyor gözyaşlarıma engel olamıyordum çünkü. Sağolsunlar yer gösterdiler. Biraz yattım karanlık odada, ağladım, hem de ilk kez gittiğim evde! Eşim geldi teselli etti...Kimseye çaktırmamaya çalışıyoruz. Ev sahipleri gelip gelip birşeye ihtiyacım olup olmadığını soruyorlar....
Allahım ne gündü...
Hasılı kelam kızlar. Şu dakikalar itibarıyla reglim gecikti.
Aslında 33 günü geçmeden gecikmiş de demek istemiyorum
Son 16 ayda
3 kez 31 günde
5 kez 32 günde
4 kez 33 günde
1 kez 29 günde regl olmuşum.
Ve 3 kez de 35 ve üzerinde gecikme yaşanmış.(Biri babamın vefat ettiği ay olmak üzere.)
Bu gecikmeler korunduğumuz aylarda...
**Senede 2 kere gecikme normal kabul ediliyormuş.
Bu durumda beklemek gerekiyor sanırım...Bana dua edin arkadaşlar...Hakkımızda hayırlısı olsun.
En uzun siklus dönemin 35 olmuş canım, doktorlar en uzun siklusun baz alınması gerektiğini söylüyorlar gecikme demek için ama yine de ortalamaya bakınca bence yarından sonrası senin için önemli. Yani yarında regl görmezsen umutlar artacak.