- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.361
Günaydın arkadaşlar. Umarım yılbaşı akşamlarınız güzel geçmiştir. Hepinize tekrar mutlu bir sene diliyorum.
Bu sabah yeni bir ovulasyon testi yaptım. İlk idrarla değil ama. Sıvı almadım ve 2 saat tutarak numune aldım.Sonuç epey koyuca bir çizgi. Yani şöyle tarif edeyim, bu çizgiyi ovulasyon zamanı görsem, yarın filan tam koyuyu alırım derdim.
Mide bulantılarım ise artık çok belirgin. Vücudum gerçekten çok rahatsız.
Ateşim sabah 7:30da 36,9. 0,1 derecelik artış. Bugün 35. gün ve regl hala yok. Kasık ve karın ağrıları da artık yok.
Bu gün kan testi yapmaya karar verdim. Öyle ki artık bu belirsiz bekleyiş daha çok yıpratmaya başladı.
Herhalde bu kadar çok belirti bir arada tesadüf olamaz.
Bir de bugün rahmetli babacığımın doğum günü.
Bugün bir CAN haberi almaya ihtiyacım var.
Bana dua edin...Sizleri seviyorum dostlarım.
Günaydın arkadaşlar. Umarım yılbaşı akşamlarınız güzel geçmiştir. Hepinize tekrar mutlu bir sene diliyorum.
Bu sabah yeni bir ovulasyon testi yaptım. İlk idrarla değil ama. Sıvı almadım ve 2 saat tutarak numune aldım.Sonuç epey koyuca bir çizgi. Yani şöyle tarif edeyim, bu çizgiyi ovulasyon zamanı görsem, yarın filan tam koyuyu alırım derdim.
Mide bulantılarım ise artık çok belirgin. Vücudum gerçekten çok rahatsız.
Ateşim sabah 7:30da 36,9. 0,1 derecelik artış. Bugün 35. gün ve regl hala yok. Kasık ve karın ağrıları da artık yok.
Bu gün kan testi yapmaya karar verdim. Öyle ki artık bu belirsiz bekleyiş daha çok yıpratmaya başladı.
Herhalde bu kadar çok belirti bir arada tesadüf olamaz.
Bir de bugün rahmetli babacığımın doğum günü.
Bugün bir CAN haberi almaya ihtiyacım var.
Bana dua edin...Sizleri seviyorum dostlarım.
Lütfen iyi haberlerle gel bblau. Bunu o kadar istiyorum ki. Rabbim sana hayırlısıyla en güzelini nasip etsin. Yılın ilk haberini senden alalım inşallah. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu işaretler. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle. Eşine söyledin mi? Yani belirtilerin farkındadır da, adetinin geciktiğini biliyor mu? Hani şu kocasına "hamileyim" sürprizi yapan kadınlara hayranım. Benim olsa bile öyle bir sürpriz yapmam imkansız, artık ovulasyon günümü, adet günümü saatine kadar biliyor. Herhangi bir gecikmede benden önce tahminde bulunacak o derece. Olsun da gerçi sürprizi eksik kalsın.Ama insan özeniyor işte.
Neyse, geceniz nasıl geçti? Benim o kadar başım ağrıyor ki anlatamam. Gören de gecelere aktım sanacak. Evdeydik ve televizyon izledik sadece.Ateşim düştü bugün. Kasıklarımda ağrı var. Ovu.günüm mü onu merak ediyorum. 13.günüm ama. Erken mi yumurtlayacağım acaba? Ama buna hiç hazırlıklı değilim. 9. ve 11. günler çalıştık sadece. 16.güne göre hazırlamıştım kendimi. Tutacağı varsa onda da tutar da ben nasılsa ovu.günüme var diye bu çalışmayı çok önemsemedim. İlkinde 30 dakika sonra, ikincisinde 50 dakika sonra duş aldım. Ovu.na yakın daha uzun süre yatarım diyordum. Bu süre yeterli midir eğer ovu.günüm bugün ise? Yani daha çok süre kalkmadan yatakta uzanmalı mıydım?:44:
Bu iş hiç belli olmuyor canım ben bu ay çok erken yumurtladım 10. gün falan sanırım sonra 2. kere de dün yumurtlama oldu yani bu ay iki kere ovulasyon oldu. Sen bugünleri iyi değerlendir ve benim doktorum ilişkiden sonra 1 saat yat dedi. Erkeklerin menilerinin katılaşması kişiden kişiye değişirmiş. 15 dakikada olan da varmış 1 saatte de ve bu nedenle 1 saat yatmak gerekliymiş. Siz şimdiden 2 günde bir çalışın ki, günün kaçmasın.
Bende senin gibi yeni yılda evdeydim. Geri annemlerde, kayınvalidemlerle çağırmıştı ama tam yumurtlama günümde hiç bir yere gidemezdimTelevizyon seyrettim, eşimle başbaşa zaman geçirdim. Zaten hamile kalmaya çalıştığım için bir bardak da olsa içki bile içmiyorum, dışarılarda ne yapacağım. Mis gibi evimde girdim yeni yıla ve tabi yumurtlama zamanımı değerlendirdim
Son beş günüm şöyle;
9.gün 36.3ç
10.gün 36.4
11.gün 36.3ç
12.gün 36.3
13.gün 36.0ç
Akıntım da yok ama ateşim düşünce bu sabah hemen bir çalışma yaptık. Ovu.bugün olduysa diye. 39 saat önce de çalışmışız. Artık ovu. gerçekleştiyse birisi birisi işe yaramıştır inşallah.Bana ovu.daha olmadı gibime geliyor ama belli de olmuyor. 16.gün olacak diye bir kaide yok. Erken de olabilir. Artık hayırlısı bakalım. Gün aşırı devam edelim biz bu hafta. Ne zaman olursa artık ovu. ateşimden anlarız inşallah. Umarım senin ki de tutunmuştur Belgiselcim. Yeni yılda hepimiz hamiş kalırız inşallah.
bblau geldi mi diye bakıyorum sabahtan beri. Çok merak ediyorum sonucunu. Umarım güzel bir sonuçla gelir. :97:
Arkadaşlar selam. kan testi sonucum 5,69.
Yine arada derede bi yerdeyim yani. Kan testi de bişeyleri çözmedi.
Doktorum da çıkmış, keşke sabah daha erken yaptırsaydım testi muayeneye giderdim.
Şimdi daha farklı bir doktora gideceğim. Hastanedeki nöbetçi doktora...Muayeneye...
Akşama göreceğiz...Yazarım.Dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaşlar selam. kan testi sonucum 5,69.
Yine arada derede bi yerdeyim yani. Kan testi de bişeyleri çözmedi.
Doktorum da çıkmış, keşke sabah daha erken yaptırsaydım testi muayeneye giderdim.
Şimdi daha farklı bir doktora gideceğim. Hastanedeki nöbetçi doktora...Muayeneye...
Akşama göreceğiz...Yazarım.Dualarınızı eksik etmeyin.
Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için.
Şu an üzerimden yük kalkmış gibiyim. En azından biraz da olsa netlik var. Kimyasal da olsa hamile kalabildiğimi biliyorum.
Doktora gideceğim şimdi hazırlanıyorum. Bakalım ne diyecek.
Geldiğimde sizlere yazacağım.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur....Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etmiştir bana...
Kesinlikle haklısın canım, en azından hamile kalabiliyorsun ve eşinde sorun yok bunlardan emin oldun. Eğer kimyasal olursa da sakın üzülme demek ki olabiliyormuş. Daha önce sende 2 çıktığında kaçıncı gün çıkmıştı? Bir de ara kanaman 21. gün olmuştu değil mi?
2 çıktığında regle 2-3 gün vardı canım. 30. gün filan.
Kanama 21. gün oldu.
Tabi her gebelikte aynı şey olacak diye bir kural yok ama geçen seferkiyle orantılarsak regle bir kaç gün kala 2 çıkmış. Şimdi regli geçti ve daha yüksek bu bana iyi bir işaret gibi geldi, sanki değerin artıyor. 21. gün implantasyon olmamış o kesin, o gün yumurtlamışsın. Demek ki yumurta 22. gün döllense, rahme tutunması 10 günü bulabiliyor. 32. gün tutunmuş olması gerekli. Senin 34. gün demek ki rahme geç ulaşma gibi bir şey olmuş yada hormon henüz kana bile yeterince karışmamış. Bu değere göre sen hamilesi canım, şimdi sadece sağlıklı bir hamilelik mi diye bekleyeceksin
bblaucum, Belgisel'in söyledikleri bana da mantıklı geliyor. Eğer adet olmazsan testi tekrar edersin ve umarım sağlıklı bir gebeliktir bu ve artarak devam eder değerin. Hayırlısını dileyelim. Adetin geciktiği için ve ateşin yüksek devam ettiği için bana artabilir gibi geliyor. İnşallah hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Ay canım ya moral oldu bana bu dediklerin valla.
Şimdi buldum tahlil sonuçlarımı 23 Ekimde yaptırmışım tahlili, gece 10 gibi. yani o günü bittiden say.
2,60 çıkmış.
27 Ekimde de sabah 6 gibi regl oldum.
Regle 2,5 gün kala filan denebilir yani...
Oranlarsak yine ona benzer durum. Ama bu sefer 33. gün sabahında regl olmadım.
Bugün 35. gün bitti.
Peki bugun doktor vajinal ultrasonda keseyi görür mü? Kese oluşmuşmudur?
Ne görecek ki bugün doktor, döllenme olmuşsa görür mü?
Bildiğim kadarıyla beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor canım. Doktor döllenmeyi de göremez ama rahimde kalınlaşma yada kanlanma gibi bir şey varsa rahim gebeliğe hazırlanıyor gibi bir yorum yapabilir diye düşünüyorum. Ama sen her ihtimale karşı git, belki progesteron testi falan ister ona bakar.
Bİraz önce doktorla telefonla görüştüm. Önce yardımcısı çıktı, ona izah ettim durumu. Gebelik var ama 2 günde bir takip edilmesi gerekiyor dedi. Şu an yapılacak birşey yok muayeneye gelmenin manası yok ama isterseniz doktoru bağlayayım dedi, doktorla konuştum. O da gebelik yok ama bazen yanlış sonuç alınabiliyor, 2 gün sonra tekrar baktırın eğer yükselmezle ilaçla adet gördürürüz dedi. Gayet ilgisiz ve isteksiz konuştu. Şu an gitmeme gerek yokmuş Pazartesi kendi doktorumla konuşurum artık....
merhaba kızlar ben bişi sormak istiyorum ama bilen varmıdır acaba.Ovülasyon yumurtlama akıntısı kaç gün sürer acaba iki üç gün sürermi ve hangi gün oluyo yumurtlama bu üç gün akıntı sürecinde.akıntı olunca büyümüşmü oluyor yoksa çatlamışmı olyor ??offf hiç anlamadım