- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.361
Günaydın arkadaşlar. Umarım yılbaşı akşamlarınız güzel geçmiştir. Hepinize tekrar mutlu bir sene diliyorum.
Bu sabah yeni bir ovulasyon testi yaptım. İlk idrarla değil ama. Sıvı almadım ve 2 saat tutarak numune aldım.Sonuç epey koyuca bir çizgi. Yani şöyle tarif edeyim, bu çizgiyi ovulasyon zamanı görsem, yarın filan tam koyuyu alırım derdim.
Mide bulantılarım ise artık çok belirgin. Vücudum gerçekten çok rahatsız.
Ateşim sabah 7:30da 36,9. 0,1 derecelik artış. Bugün 35. gün ve regl hala yok. Kasık ve karın ağrıları da artık yok.
Bu gün kan testi yapmaya karar verdim. Öyle ki artık bu belirsiz bekleyiş daha çok yıpratmaya başladı.
Herhalde bu kadar çok belirti bir arada tesadüf olamaz.
Bir de bugün rahmetli babacığımın doğum günü.
Bugün bir CAN haberi almaya ihtiyacım var.
Bana dua edin...Sizleri seviyorum dostlarım.
Lütfen iyi haberlerle gel bblau. Bunu o kadar istiyorum ki. Rabbim sana hayırlısıyla en güzelini nasip etsin. Yılın ilk haberini senden alalım inşallah. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu işaretler. İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Dualarımız seninle. Eşine söyledin mi? Yani belirtilerin farkındadır da, adetinin geciktiğini biliyor mu? Hani şu kocasına "hamileyim" sürprizi yapan kadınlara hayranım. Benim olsa bile öyle bir sürpriz yapmam imkansız, artık ovulasyon günümü, adet günümü saatine kadar biliyor. Herhangi bir gecikmede benden önce tahminde bulunacak o derece. Olsun da gerçi sürprizi eksik kalsın. Ama insan özeniyor işte.
Neyse, geceniz nasıl geçti? Benim o kadar başım ağrıyor ki anlatamam. Gören de gecelere aktım sanacak. Evdeydik ve televizyon izledik sadece. Ateşim düştü bugün. Kasıklarımda ağrı var. Ovu.günüm mü onu merak ediyorum. 13.günüm ama. Erken mi yumurtlayacağım acaba? Ama buna hiç hazırlıklı değilim. 9. ve 11. günler çalıştık sadece. 16.güne göre hazırlamıştım kendimi. Tutacağı varsa onda da tutar da ben nasılsa ovu.günüme var diye bu çalışmayı çok önemsemedim. İlkinde 30 dakika sonra, ikincisinde 50 dakika sonra duş aldım. Ovu.na yakın daha uzun süre yatarım diyordum. Bu süre yeterli midir eğer ovu.günüm bugün ise? Yani daha çok süre kalkmadan yatakta uzanmalı mıydım?:44: