Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Maalesef canım. Ovu.sonrası bütün hamilelik belirtilerini yaşadım, beta hcgm de 7.07 çıktı ama sonra adet oldum, tutunamadı demek ki bebiş. Nasip değilmiş. :) Bence silik çıksa da çalışmaya devam edin. Gün aşırı bu hafta devam edin bence. Geç ovu. olma ihtimaline karşı ve de sperm kalitesini iyi tutmak amacıyla haftada 2-3 kez çalışmak iyidir. Doktorların tavsiyesi de gün aşırı çalışmak. Benim okuduğum kaynaklarda ovu.gününde her gün çalışmanın hamile kalma şansını artırdığı yazıyor. Sperm sayısında problem yoksa tabi. Umarım tutunur bebişin sağlıcakla.

Kızlar günaydın. Bugün regl günüm. Dün ateşimi ölçmüştüm ve düşüş yoktu,36,5tu. Bu sabah saat 4:30 da 36,8 ölçtüm, 6:20de 36,7 ve 7:30da da 36,7 ölçtüm. Yani düşmenin aksine 0,2-0,3 dizyem artış var! O saatlerde ne işin vardı neden uyumadın derseniz de mide bulantısından ölüyordum çünkü! 2-3 gündür giderek yoğunluğu artan bir bulantım var. Özellikle aç olduğum saatlerde. Ama mide kazınması değil. Çünkü yutaktan ve mideden olmak üzere bulantılarımı 2 tipte tanımlıyorum ben, üniversite yıllarımda bir mide rahatsızlığı geçirip tedavi gördüğümden kendimi tanıyorum. Bu direkt mideden bir bulantı. Açlıktan bulanan mide yutaktan işaret verir.
Dün gece regl olacakmışım gibi belirtilerim vardı ama olmadı. Hatta gayet rahat gittim kontrollerime olsa da üzülmeyeceğim, gayet rahatım ve moralliyim düşüncesi içerisinde ama gelmedi. Bu sabah da kasık ağrısı ve bulantı dışında bir şey yok. Eczaneye gitmekle gitmemek arasında kaldım ama sonra vazgeçtim, bazen sikluslarım 33 gün sürüyor diye beklemek istedim. Rahatım, heyecanım geçti.
Her sonuca hazırım, Allahtan gelen her şeye razıyım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Aslında sabah yazacaktım işe gelmeden, ama bulantıdan kalkamadım pc başına.

Son düzenleme:

Senden bir haber varmı diyerek hemen buraya baktım canım. Öncelikle ateşin düşmemesi çok iyi bir işaret. Bugün kaçıncı günün yani en uzunu 33 gün sürüyor demişsin gecikme kabul etmen için kaç gün var?

Bugün 33. gün canım. 32 günlük sikluslara göre bugün olmazsa gecikmeye başlayacak.
33 gün dersek, yarın...

bblauuuuuuuuuuuu ya heveslenmek istemiyorum sonra üzülmemek için ama ateşin düşmemiş ve artmış!! Ya bu çok önemli bence. Çünkü ben o kadar belirti yaşarken 31.gün ateşimin düşmesinden anlamıştım adetimin geleceğini. 33.günü bekle istersen tabi ama yeni yıla sayende mutlu gireceğiz gibime geliyor. Senin heyecanlı olmaman güzel de ben çok heyecanlandım. Ayyy Rabbim nolur heyvesimiz kursağımızda kalmasın, nolur güzel şeylerle sonuçlansın bu tablo. Allah'ım lütfen bu yıl hepimizin kucağını bebişlerle doldur. Amin ya Rabb! Ya nolur test mest yaparsan ilk buraya yaz. Heyecanla bekliyorum bblau.

Canım benim yaaa...Ne güzel söyledin inşallah diyorum. Test yaparsam elbetteki ilk buraya yazacağım emin ol. Sizler benim kader arkadaşlarım oldunuz yazmam mı hiçççç. Doğruyu istersen ben de şaşırıyorum ateşe. Düzenli ölçmedim ara ara ölçtüm bu ay ama, bu değerlere hiç çıkmamıştı. Hele de regl günü artması ilginç...Tam takip yaptığım ay, benim de regle 1 gün kala 0,7 dizyem birden düşmüştü. 37,2den 36,5a...Hemen anlamıştım zaten. Ara ara 33 gün de oluyor benim adet, bazen 31, o yüzden yarını da bekleyeyim dedim. Eczanenin önünden geçsem alıverecektim bir test de, geçmedim özellikle de gitmedim. Beni şüpheye düşüren geçmeyen bulantılar var bir de...2 gündür çok çok yoğun...

Ya gözlerim yaşardı biliyor musun? Yani o kadar istiyorum ki bugün yarın bize o güzel haberi vermeni ve bir o kadar da o haber gelecekmiş gibi hissediyorum. Allah'ım o kadar büyük ki inşallah bu güzel haberi en hayırlı zamanda alırsın bblaucum. Rabbim rahmetiyle bu mucizeyi sana bağışlasın ve ardından bize tabi. Ayyy hadi hayırlısı!

Amin canım benim...İnan senin yazdıklarını okurken de benim gözlerim yaşardı. Birisinin senin için dua edip, mutluluğunu istemesi aslında ne kıymetli şey...İnşallah güzel haberler alacağız, ben inanıyorum. Kendime de sana da, Belgisele de dua ediyorum. Forumdaki tüm isteyen arkadaşlara, herkese...
Allah evlat hasretiyle sınamasın, Rabbim.

inş hamilesindir .. ya burası çok garip bi site okuorum hamile olabilirmiyim die yazanları, inş hamiledir hamiledir die dua ediorum akşam .. ertesi gün hemen takip etmeye başlıorum acaba hamile mi test yaptımı die ..

inş hamilesindir .. ya burası çok garip bi site okuorum hamile olabilirmiyim die yazanları, inş hamiledir hamiledir die dua ediorum akşam .. ertesi gün hemen takip etmeye başlıorum acaba hamile mi test yaptımı die ..

Evet canım aynen...Kader arkadaşı, yol arkadaşı gibi oluyorsun. Çünkü aynı heyecanı kendimiz de yaşıyoruz, bu duygular ne demek, o kişi şu an ne halde, ne istiyor, neye dua ediyor biliyoruz. İstekler, dualar ortak.Bu da insanları birbirlerine yaklaştırıyor. Geçen ay SevdeBilgenin regl günü, sabah kalkar kalmaz aklımda o vardı, ay dedim ne yaptı acaba, hemen açıp sorayım. Şimdi de onlar beni merak ediyor...Birbirimize dua ediyoruz, hamile olan arkadaşlara sevinip, duygulanıyoruz....Bebeklerini kaybedenleri okuduğumuzda kahroluyoruz. Cidden çok farklı bir paylaşımmış burası.

İnşallah bblaucum. Sıkıntılı günlerimizde duygularımızı, düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Allah izin verirse güzel günleri de paylaşacağız değil mi? Dünya böyle değil mi zaten, bir ağlıyorsun bir gülüyorsun. İnşallah bugünler gülmek zamanı, sevinmek ve şükretmek zamanı. İnşallah! Sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini. Hatta telefonumu vereyim mesaj at. Vakit kaybetmeden öğreneyim güzel haberleri.

Kesinlikle çok ilginç merve. Adını bile bilmediğimiz bir sürü insanla tanışıyoruz ve onlar için dua ediyoruz. Onlarla aynı duyguları paylaşıyoruz çünkü. Allah biliyor niyetimizi ve kendimiz için istediklerimizi buradaki herkes için istiyoruz. Allah bunun ecrini verir diye umuyorum. Rabbim dileyen herekse evlat nasip etsin. Amin.

Bugün 33. gün canım. 32 günlük sikluslara göre bugün olmazsa gecikmeye başlayacak.
33 gün dersek, yarın...

Test konusundaki düşüncelerimi biliyorsun canım ama yarın yeni yıl ve hamileysen bu haberi önce eşine sonra bize yeni yıla girerken vermeni çok isterim. Bu nedenle bence yarın bir test yap sen. Olsa da çıkmayabilir biliyorsun ama çıkarsa süper olur. Israr etmek istemiyorum ama yeni yıla girerken harika bir haber almak ban iyi gelecek

Amin inş. dün akşam 2008'in hamile kalmayı bekleyenleri 2009n hamile kalmayı bekleyenleri okudum .. bazılarının ki bi kaç ay sürmüş .. her gün yazmışlar yinede .. çok güzel paylaşımlar .. sonra bi bakıorum ki resimlerini koymuş 1-2 yaşında .. Allah herkese nasip etsin inşallah ..

İnşallah canım, güzel haberleri paylaşacağımıza da inanıyorum. Her yokuşun bir de inişi vardır, güzel günler de göreceğiz. Valla atarım mesaj

İnan canım buradaki herkes için dua ediyorum ama sen ve sevdebilge ile o kadar çok şey paylaştık ki, ikinizden birisini hamilelik haberini alsam sevinçten ağlayacağım.

İnşallah canım, tüm isteyenlere versin Allah.
Senin var mı bebeğin?

İnşallah canım, tüm isteyenlere versin Allah.
Senin var mı bebeğin?

hayır yok ve çok istiyorum 1 aydır çalışmalarımız var ama heyecanlıyım stresliyim içimde bütün duyguları hissediyorum bu bebiş kararını aldığımızdan beri .. korkuorum da bu stresle olmayacak diye ama .. Allah'ın izniyle bebişim olur inş.

İnan canım buradaki herkes için dua ediyorum ama sen ve sevdebilge ile o kadar çok şey paylaştık ki, ikinizden birisini hamilelik haberini alsam sevinçten ağlayacağım.

Evet canım aynı duygu durumu içerisindeyim. Sizlerin güzel haberini de en az kendiminki kadar heyecanla bekliyorum, dualarımdan eksik etmiyorum. En büyük isteğim de birlikte hamile olup, o deneyimi de birlikte paylaşmak. Çok istiyorum inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…