- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.201
Ben bu soruna ancak bu ay hamile değilsem cevap verebileceğim canım. Tahmini ov.dan sonra benim hep düşük seyretti bu ay, öyle tahmin ediyorum. 36,5 gibi. Bu sabah hala 36,5 tu, erken regl olmayacağım diye bir tahmin yürüttüm yani 31. günde. Ama ben sadece arada arada ölçtüğümden genel seyir hakkında net bilgim yok.
Ama ekimde full ölçüm yapmıştım. Ov. öncesi 36,5, sonrası hep 37 üstüydü. bu ay da düşük mesela.Sende tam tersi olmuş.
Ben de anlamadım nedendir. Bu ay yüksek devam ediyor. Çok yüksek değil ama geçen ay 36.4'ü ov.dan sonra görmüştüm. Bu ay 10 günün 6'sı 36.4 bir gün de 36.5. Geçen aya göre yüksek devam ediyor. Senin de önceki aylara göre düşükmüş. Acaba bunun ne ile ilgisi var ki? Birisi yazmıştı Ateş Ölçme topiciğine. Bir ay 14ünde bir ay 16 günde yumurtladığını fark etmiş. Ve sanırım 14ünde yumurtladığında daha büyükmüş yumurtası, diğer ay daha küçük yani daha kalitesiz yumurtlamış. Böyle birşey yazmıştı. Acaba diyorum ki bu ateşin yumurtanın kalitesiyle ilgisi var mıdır? Yani bir ay daha kalitesiz yumurtluyor olabilir miyiz? Belgisel bilir bu konuları ama onun fikrini alalım. Merak ettim ben. Neden aylar arasında böyle farklar oluyor.:44:
Son düzenleme: