Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Medi- smartin ovalüasyon testi çok güzel canım ben sürekli kullandım. Gebelik testinin de iyi olduğunu düşünüyorum bence alabilirsin, kaliteli bir marka. Bak şimdi çok heyecanlandım, karar senin ama bugün yaparsan ve pozitif çıkarsa yarın kan testi ile teyit edecek zamanın olur.

Aslında bekleyedebilirim ama yeni yıla, varsa birşey mutlu ve müjdeli haberle girmek istiyorum.
Yapacağım sanırım.
Birşekilde negatifse de alışıyoruz. Zaten negatif durum için de ekstra B planlarım var.

Ayy inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bblaucum. Yeni yılda taze taze mutluluklarımız olsun inşallah. Ben de negatif durumda hemen adapte oldum zaten de zayıflama konusunu hatırlamamaya çalışıyorum. Sanırım gizli bir depresyon mu yaşıyorum nedir? Psikopata bağladım deli gibi tatlı yiyorum. Fırsattan istifade zayıfla di mi? Ama yok ben gizli gizli depresyondayım sanırım içimdeki boşluğu tatlı yiyerek doldurmaya çalışıyorum.

Sorma SevdeBilgecim, ben de aylardır aynı durumdayım. Bol bol zamanım varken dayandım tatlıya, abur cubura...Şimdi de tutuştum

Son düzenleme:

Evet canım yapıcam. Öğle tatilinde gider alırım. Korkunun ecele faydası yok

Sen hamile kalabiliyorsun canım ve bu ayda kalabilirsin ve her zaman da kimyasal olması mümkün değil. Bence dikkat kilona dikkat et, sonra hamileyken çok sorun olur. Canın tatlı isteyince kuru kayısı ye, şekeri dengeliyor ve kiloda yapmıyor. Bana diyetisyenim kuru kaysı önerdi ve onun sayesinde tatlı krizlerimi engelliyorum.

Ay karıştırmışım canım ya, medismart değil, miratech test.

Evet kilo problem. Ben eğer hamileysem, minimum kilo alımı ile gebeliği geçirmek için diyetisyen kontrolünde olucam ve muhtemelen hayatımın irade savaşını vericem

Ay karıştırmışım canım ya, medismart değil, miratech test.

Miratech de iyi bildiğim bir test, ucuz bir test ama bana şimdiye kadar hiç hatalı pozitif göstermedi ve çatlatma iğnesini ilk olduğum zamanda kontrol etmiştim iğneden sonraki 10. günde bile silik gösterdi yani şimdiye kadar olumsuz bir tarafını görmedim bence onu da alabilirsin.

Evet kilo problem. Ben eğer hamileysem, minimum kilo alımı ile gebeliği geçirmek için diyetisyen kontrolünde olucam ve muhtemelen hayatımın irade savaşını vericem

Diyetisten kontrolunde olunca hiç irade savaşı vermiyorsun canım, aksine aklına bile gelmiyor yemek çünkü çok güzel ayarlıyorlar. Kendi kendine diyet zor ama iyi bir diyestisyenle cok kolay. Ben günde 6 öğün ve istediğim bir çok şeyi yiyerek kilo verdim. Diyetisyenini iyi seçersen çok rahat edersin.

Evet canım bu saatten sonra beklemek daha zor olacak. Nihayetinde muhtemel regl günündeyim. Durmayan mide bulantılarım, kasık ağrılarım var. Baş ağrısı da eklendi. Testi yapıcam. Şimdi gidiyorum eczaneye...

Ay şu cümlelerin bile beni nasıl heyecanlandırıyor bilemezsin Belgisel. İyice kafayı yedim ben. Bebek der demez ağlayasım var. Bu sabah bblau ile heyecanlanınca hemen koyverdim çeşmeleri. Allah'ım yüzümüzü hep güldürsün. Hep güzel mutluluklarla ağlayalım inşallah. Umutlarımızı boşa çıkarmasın Rabbim. Kilo konusuna gelince ayyy dikkat etsem harika olur. Şöyle fındık yutmuş gibi hamilelere nasıl özeniyorum bir bilseniz. Hiçbir yerinde bir gram yağ yok, midesinde sanki portakal gibi bişey var. Bayılıyorum onlara. Ama tabi benim öyle olması imkansız. Zaten aylardır herkes hamile misin diye soruyor. Göbeğim o kadar almış başını gidiyor. Mekik filan mı çeksem. Spora da gidiyorum o kadar ama henüz çok büyük bir fark olmadı. Ay napıcamı bilmiyorum. Bir yandan tutamıyorum kendimi saldırıyorum tatlılara. Bir yandan vaktin varken zayıfla diyorum. Ay inşallah sağlıklı ve bakımlı ve güzel ve estetik hamileler oluruzzzz ay inşallah.:97:

Canım hadi hayırlısı. Miratech ben de yapmıştım. Silik çıkanlardan birisi oydu sanırım. Yani 7.07 beta Hcg ile sabah ilk idrarda silik çizgi çıkmıştı. Test iyiymiş demek ki. Normalde 20nin üstünü gösterir diyorlar ama bilemem tabi. Sabah ilk idrar olmayınca çıkmayabilir mi? Beta Hcg 100lerdeyse ilk idrar fark etmez çıkar di mi?

Fındık yutmuş gibi Süper tanımlamışsın valla canım...
Benim de öyle olmam imkansız. Üzerine katlamamak tek derdim. O yüzden eğer kilo veremeden hamile kalırsam, mutlaka diyetisyen kontrolünde gidicem. Ve normal doğum yapmak için dua edicem. Yoksa halim harap olur

Herhalde öyledir canım. Firmamızın görevlisini bekliyorum şimdi, beni eczaneye kadar götürsün diye. Yürümek için biraz uzak ama eğer hemen gelmezse duramıcam yürüp gidicem valla

bblaucum ya sen test almaya gitmedin mi? 13:00te çıkıcam ben o zamana kadar yap eğer yapacaksan. Yapmıcaksan da 13:30da okulda olurum ordan girerim nete. O zaman yaz sonucu. O arada yazma ben yolda olucam. Ay gaza getirmiş gibi de olmıyım yapmak istiyorsan yap. Ya da yarın sabah ilk idrarla yap istersen. Sen bilirsin yani. Yapacaksan cevabı o arada yazma ben de burda olmak istiyorum.

Ben seninle ilgili çok rahatım canım. Beta hcg regle yakın yükselebiliyor ama en fazla 5 olabiliyor. Daha fazlası hamilelik var demektir. Bu da senin yumurtladığını, eşininde bir sorun olmadığını ve döllenmenin gerçekleştiğini gösterir. Yani hamile kalabildiğini bilmen çok büyük şans. Kimyasal gebelik oranı yüzde 50 miş. Sen 2 aydır yaşadın zaten her ayda bunu mu yaşayacaksın bu bana mantıklı gelmiyor. Hamile kalabildiğine göre senin için bu iş an meselesi yani kendini sakın kasma, bence kesinlikle olacak. Ayrıca hamile kalalım da kilo alırsak da ne yapalım doğurunca veririz. 100 kilo bile doğuran var ilk kilolu hamileler olmayacağız fazla kafana takma ama yine de tatlıya karşı dikkatli ol derim ben. Şeker dengeni de bozabilir ve şeker dengesi hormonları etkiliyor.

Herhalde öyledir canım. Firmamızın görevlisini bekliyorum şimdi, beni eczaneye kadar götürsün diye. Yürümek için biraz uzak ama eğer hemen gelmezse duramıcam yürüp gidicem valla

Kendim test yapacak kadar heyecanlıyım şu anda. Sonuç pozitif çıkarsa yarın kan testi ile teyit edersin ama negatif çıkarsa da biliyorsun ki regli bir hafta geçmeden hormon kana karışmayabiliyor canım. Bu testi erken yapmanın tek nedeni çıkma ihtimali var ve yeni yıla girerken harika bir haberle girmek için bu ihtimali değerlendirmek. Bu nedenle her durumunda rahat olmaya çalış.

Ağzından bal damlıyor Belgisel yaaa. İnsan bazen okuyor, öğreniyor ama iş kendine gelince yorum yapamıyor. Duygusal davranıp mantığımızı bir kenara bırakıyoruz, strese giriyoruz. Dediklerin doğru. Rabbim nasip ederse olur ve şuan bunda olmaması için bir sebep görünmüyor. Stres yapmadan sakince zamanının gelmesini beklemek en doğrusu. Bazen heyecan yapıyoruz, hemen olsun istiyoruz. Rabbim dilerse en güzel zamanda verir zaten. Ama bunları senden duymak beni acayip gaza getirdi. Çok sağolasın Belgiselcim. Umut verdin. Allah huzurunu artırsın, mutluluğunu artırsın. En güzel haberlerle sen de mutlu ol inşallah. Hepimiz en hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalalım inşallah. Kilo konusunda aşırı kilo sorunum yok çok şükür ama biraz daha zayıflasam hiç fena olmaz. Vücut kitle indeksim 24. Bir ara 25ti. O zaman fazla kilolu grubuna giriyordum. Şimdi 24 ile normal kiloluyum ama sınırdayım. Biraz alsam kilolu grubuna giricem. Sağlıkla hamile kalalım da gerisi umurumda değil. Rabbim en güzelini versin yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…