- 6 Ağustos 2010
- 3.190
- 10
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.561
Ben 24 olduğunu düşünmüştüm nedense ama yine de ablan sayılabilecek yaştayım
1980 doğumluyum ben, 30 yaşındayım.
Ben de regl olduğumda, test yapıp negatifi gördüğüm zamanki kadar kötü olmadım. Evet üzüldüm ama, test yapıldığındaki süreçte daha stresliydim bence.
Allah’a inanıyorum, başımıza gelen her olayın bir hikmeti ve sebebi olduğunu düşünüyorum, inanıyorum.
Kimi insan hiç planlamadan, programlamadan, kafasına gram takmadan evlat sahibi oluyor, ama ben de başaramıyorum planlamadan, kafama takmadan bu süreci geçirmeyi.
Biraz yaşın etkisi. Yaşlanmaya başladığımı düşünüyorum.
Biraz evliliğin üzerinden 2,5 sene geçmiş olması…Biraz acaba bir problem mi var kaygısı…
Biraz da ya boşuna korunduysam bunca zaman, korunacağıma tedaviyle uğraşırdım endişeleri…
Normalde de yaz tatilini daha aralık ayından planlayıp, gitmeye 1 ay kala bavulunu toplayıp hazırlamış olan bir insanım, düşünsene
Bütün bu kaygıları çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de benzerlerini yaşıyorum. He 2.5 senelik evli değilim ama 6 aylık evliyim. Hiç korunmadık. 6 aydır niye olmuyor diye kaygılanıyorum ben de. Acaba bir problem mi var kaygısı her ay oluyor bende de. Demek ki 27, 30, 35 fark etmiyor. Herkes bu kaygıları yaşıyor. Ama Allah dilediğine dilediği zaman veriyor. Hiç korunmayanın hemen çocuğu olmayabiliyor ya da benden sonra evlenen arkadaşlarımda olduğu gibi ilk aydan hamile kalabiliyorlar. Nasip meselesi... Bazen aciz olduğumuzu kabullenmek süreç alıyor ama Yaratan O (cc), biz kuluz. İzin veren O (cc), biz yaşayanız. Umut eden, yalvaran, yalvardıkça isteyen, hayal eden biziz. Ve kul olmanın cilveleri. İnşallah dualarımız kabul olur da umutlarımız boşa çıkmaz. Allah'a güvenen biliriz ki yarı yolda kalmaz. Bizde O'na güvenip bekliyoruz. Beklerken de küçük bir çocuk gibi bazen şımarıyoruz. Hani avuçların açmış, annesinden şeker bekleyen çocuk gibi... Hadi hadi diye tepiniyoruz ayaklarımızın üstünde. Bu telaşı isyandan saymasın Rabbim. Kulunun acizliğinden ve sabırsızlığından ki O(cc) gerçeği zaten biliyor... Ay duygulandım bir an... Neyse... Nerde kalmıştık? Ovulasyon testi mi?Aklıma gelmişken mesela 06:30 da ben ateşimi ölçüyorum. Lavaboya gidiyorum sonra tekrar uyuyorum. 08:30 gibi kalkıyorum. Sabah 08:30 gibi testimi yapsam olur mu? Sabah ilk idrarla yapmayın diyor ya 06:30 da lavaboya gidersek o olmaz mı bizim ilk idrarımız? Arada uyuyoruz diye 08:30da yapmasak mı?:44: Yapsak mı?
bblaucum yaa şu satırlarını okurken neler hissediyorum bir bilsen... Sanki kardeşim var orda, sanki kanımdan birisi var orada. Bazen durduruyorsun ya beni, frene basıyorum sayende, hıh diyorum işte beni anlayan birisi var ki kardeşim bu kadar anlamaz.Ya birkaç gündür gelip gidip sen mesaj yazmış mısın diye bakıyorum. Aşk itirafı gibi oldu ya kendimi sapık gibi hissettim. Ama napıyım seviyorum seni ya. Tanımasam bile gerçekte, şu satırlardan çıkardığım, beni anlayan, bana benzeyen, göbişiyle de olsa birisi var karşımda, bunu her mesajında hissediyorum. Ay şu an o kadar sarılmak istedim ki sana anlatamam. Fiskos masasının yanındaki berjerlerde oturup kahve içerek dedikodu yapan iki kız arkadaşın muhabbetinin tadını alıyorum yazdıklarında. Zincirleme isim tamlaması mı kurdum ne? Ya bugün 2 kişi sordu biliyor musun hamile misin diye? Hem de daha önce pek muhabbet kurmadığım 2 yeni kişi. Bana bu soruyu soranların listesini hazırlayacağım. Kim vurduya gittiler listesi.:86: Tövbe tövbe! Ay neyse bblaucum iyi ki karşılaşmışım seninle ve iyi ki benziyoruz. İnşallah gelecek sürprizlerimiz de benzer de kucağımızda bebişlerle göbişimizi göstere göstere o bizi uyuz edenlere cevap verebiliriz.
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)(ç)
02 Aralık 14.gün 36.3 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 12:00 ve 20:00)(ç)
03 Aralık 15.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 14:10)
Ayyyy canım benim ya. Duygularımız karşılıklı canım. Ben de aynen senin tariflediğin gibi hissediyorum sana karşı. Ne tuhaf daha yüzünü görmediğin, dahası adını bile bilmediğin bir insan, seninle aynı şeyleri hissediyor, aynı şeylere sevinip, üzülüyor, aynı durumlarda kaygılanıyor.
Senin yazıp yazmadığını merak ediyor, seninle konuşup dertleşmek için vakit ayırıyor, özelinden, dinlenme süresinden ayırıp bilgisayar başına geçiyor. Sen de aynısını yapıyorsun. Üstelik de bu dostluk, arkadaşlık kimi zaman kardeşinle ya da nice dostlarınla paylaşımlarından bile samimi, üstün olabiliyor. Hesapsız, kendin gibi, kamufle olma gereği duymadan, olduğun gibi yazıyorsun…Dertleşiyorsun, kendini gizlemiyorsun ve karşındakinin konuşmalarından çıkarımlar yapmaya zorlamıyorsun kendini. Neysen osun ve karşındaki de neyse o…
Ben de seni, sizleri tanıdığıma çok memnunum.
Bu da aynı aşka karşılık mektubu gibi oldu.
Bir de Belgiselciğim var, onu da çok seviyorum. Siz bana gerçekten çok iyi geliyorsunuz
İnşallah Rabbim tüm arkadaşlarımızın, bu forumda yazanların ve bizim üçümüzün de kucaklarımızı tez zamanda doldurur. Gerçi Belgisel’in Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin bir evladı var, inşallah kardeş de verir Rabbim.
Canlarım benim ya
Duygulandım
Kızlar az önce bir akıntım oldu.Lavoboya gidince geldi, söylemesi ayıp tuvalet kağıdına. Sümüğümsü bir akıntının içinde kılcal kanlar var. Nedir bu ya.Çok korkuyorum
Hislerime karşılık bulduğum için sevindim. Haha :82: Ay çok şekeriz ya. Maşallah nazar değmesin.Bu arada eşim geldi ve ben ilk iş olarak fotoğrafları upload ettim. Dünki ve bugünki testimi bir arada yükledim. Ahanda işte testlerim;
Ateş tablom da şu şekilde;
Yorum getirebilecek olan varsa beklerim. Doymadım daha yoruma.Bu arada ateşim nasıl? 36.2 ye düştü bugün. Normal mi? Yarın çıkması mı lazım?:44:
bu ovülasyon testlerine anlam vermek zor..
benim normalde yarın adet olmam lazım dün testte 2. çizgide koyuydu ilki kadar..
bugün kahverengi lekelerim geldi hafif kasık ağrısı ile...
bugünde ovülasyon testi yaptım silik çıktı...
bu ne biçim iştir böyle...
kızlar 29kasımla 4 aralık benım muhtemel yumurtlama tarıhlerım bgun sabah tuvalette yumurta beyazı gıbı akıntım vardı dedım bgn kesın yumurtluyorum ama akşamdan berı kasıklarımda agrı var afedersınız gazım varmış gıbı şimdi ben yumurtladıgım içinmi bu ağrı yoksa başka bişey mi var forumda aradım ama bununla ılgılı cok bişey bulamadım yardımcı olursanız sevınırım
Bazen benim de yumurtlama günleri ağrım oluyor, akıntı da varmış, büyük olasılıkla yumurtluyorsun. Bugünleri değerlendirmeni öneririm.
Ovalüasyon testi ile hamilelik tespiti çok doğru değil canim. Geçen ay bende de iki çizgi çok net çıktı ama 2 gün sonra adet gördüm. Bu nedenle ben gebelik tespiti için bu testleri güvenli bulmuyorum. En iyisi adet günün geçerse gebelik testi yapman. Geçen ay ovalüasyon testinde pozitifi görünce çok umutlanmıştım ama sonra benim için çok hayal kırıklığı oldu
Canım ya seni ümitlendirmek istemiyorum ama ben kızıma hamileyken aynısı olmuştu, sümüğümsü bir akıntının içinde kan vardı. Bilmiyorum aynı şey mi ama lütfen dikkatli ol, ilaç falan alma ve doktora gidince şüphelerini anlat. Ne bileyim belki üzerine görmüşsündür.
Günaydın kızlar.Dün akşam misafir vardı yazamadım.
Birazdan hazırlanıp doktora gidicez. Bakalım nedir ne değildir çıkacak ortaya.
Sizeleri haberdar ederim gelince.
Görüşürüz.