Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar yukarıdaki bu sabah yaptığım ilk test. Saat 12:00 de yaptım. 2 saat tuvalete gitmemiştim, öyle yaptım. Ve bu şekilde çıktı. Bugün benim 14.günüm ve 32 günde bir adet olurum.

Bu da akşam okuldan gelince 4 saat tuvalete gitmeden durduktan sonra ve hiç su içmeden yaptığım test. Saat 20:00de yaptım testimi.

Bu sabah 36.3 idi ateşim. Dün ve son 3 gün ateşim 36.1 idi. Yorumlarsanız sevinirim.:18:

Canım bence sen yumurtlamışsın calışmalara başlayın cok net cünkü inşallah hayırlısıyla bebişin göbişeine gelir

Sabahki testin pozitif görünüyor canım. Yumurtlama pozitifi gördükten sonra 36- 48 saat içinde olur. Sen bu geceyi ve yarını değerlendir. Zaten yumutlayınca ateşin yükselecek yani olup olmadığını anlayacagiz.

Ayyy çok teşekkür ederim. Çok sağolun kızlar. Ben şimdi kocişimin gönlünü hoş tutmaya gidiyim. Yarın görüşürüz.

cnm merhaba bende bu testen kullanıyorum 6 aydır ve bence 2 gun ıcınde cızgın daha koyu olucak.
ben busekılde gordukten 2 gun sonra t c cızgısınden daha koyu oluyor
30 gunde bır reglı oluyorum 15 cı gun bu senınkı gıbı oluyor testım 16 daha koyu 17 cı gun ıse t c cızgısınden koyu oluyor

drumun bana soyledıqı yumurtla catladıktan sonra ıkı kere gun asırı ılıskı yumurtanın omru catladıktan sonra 24 saat mıs
o yuzden catlamadan sonrada bırlıkte olursanız oda bır sans

mrb canım. bence testin negatif. pozitif olunca T çizgisi bariz bir şekilde C den koyu renkli oluyo. Senin T çizgin C den daha açık. Hem keşke test yapmaya daha erken başlasaydın, çünkü ovulasyon bazen tahmin ettiğimiz tarihten daha erken oluyor.

Günaydın kızlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim. atlanta Yukarıdaki benim 4.testim. 4 gündür yapıyorum. İlk 3 gün silikti. Dün en koyuydu. Fotoğraflarda görüldüğü gibi. Bugün öğleden sonra tekrar yapacağım. Boncuk_'un dediği gibi belki bugün daha koyu olabilir. Bana da C çizgisinden açık gibi geldi ama ilk 3 güne göre bariz koyulaştı. Biz ne olur ne olmaz diye 2 gündür çalışıyoruz. Bugün ve yarın yapacağım testleri de eklerim inşallah. Yorum getirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada ateş tablom şu şekilde devam ediyor;

Şimdi derse gidiyorum. Öğleden sonra yeni testimi yapıcam bakalım. Hayırlısı Allah'tan... Hepinize hayırlı Cumalar...

bblau dün seni göremedim. Umarım iyisindir. Akşam nete gelirsin diye düşünmüştüm. İnşallah kötü birşey yoktur. Yarın doktora gideceksin sanırım. İyi haberlerini bekliyorum. Görüşmek üzere... Öpüldün bblaucum.

bende yorumlarınız ıcın tessekkur ederım kızlar. ovulasyon mıkroskobundan en kısa zamnda almam lazım cunku ben pıko hastasıyım ılacımı bulana kadar yumurtlama takıbıne gıdıyordum ama o kadar stres yaptım kı ben mıde kanamasından gıttım en son.herlde benım kadar da stres yapan olmamıstır:)) neyse oyle oluncada kendıme acıdım ve doktora gıtmeye ara verdım en guzelı ben sımdı ovulasyon mıkroskobu ve hemen bı ates olcer alıyım:) ınsallah bende guzel sonuclarla donerım aranıza

Ya kızlar sıvı almamak bu kadar önemli mi? 1 bardak çay içmek çok etkiler mi?

Bende saat 10:30 da yapıcam testi ve yarım saat önce bir fincan çay içtim.

Birde bugün 17. günüm dün yaptığım testte çok silik 2. çizgi çıktı. 30 gün adet döngüm. Normal mi sizce?

Son düzenleme:

Günaydın canım...Dün akşam rahatsızlandım, midem epey kötü oldu yemekten sonra, oturmadım direkt yattım. Öyle olunca da söz verdiğim halde gelemedim nete, kusura bakma nolur.
Ben de testinin bugün ve yarın daha da koyulaşacağını düşünüyorum. Test çizgisi kontrol çizgisinden daha da koyu mor bir renk oluyor. Ama ovulasyon tam olarak ne zaman gerçekleşiyor onu bilemiyorum. LH nasıl bir eğriyle düşüşe geçiyor ov. sonrası bir araştırayım hele...

Son düzenleme:

Bence hiç sıvı almayın demiyor 2 saat içinde. Sıvı alımını normal düzeniniz üzerine çıkarmayın diyor.
Maksat idrar konsantrasyonunu seyreltmemek. Bir fincan çayın zararı olacağını sanmıyorum, bu saatten sonra kısıtlarsın birazcık.

Teşekkürler bblau.. Test yaptım ben,çok belirgin çift çizgi çıktı. Zaten belli,kasıklarım şişti,ağrıyor. Bu akşam ve yarın çok önemli benim için :) Hadi hayırlısı...

merhabalar bi soru soracağım adetime 7 gün var ovalasyon testim iki çizgi çıktı bi hafta öncede iki çıkmıştı acaba ben hamile mi kaldım ph mı yükseldi başına böle bişi gelen varmı

merhabalar bi soru soracağım adetime 7 gün var ovalasyon testim iki çizgi çıktı bi hafta öncede iki çıkmıştı acaba ben hamile mi kaldım ph mı yükseldi başına böle bişi gelen varmı

a şıkkı: pko hastasısındır, lh ın sürekli ve dengesiz olarak artıyordur ve o günde yüksek çıkmıştır
b şıkkı: hamilesindir bhcg lh ile çapraz reaksiyon verip testi pozitif çıkarmıştır.
umarım b şıkkına giriyorsundur. ban malesef a şıkkındayım bugün 33.günüm ama ovulasyon testini görsen sanki 14.gün yapmışım gibi güzel çift koyu çizgi var...

Çok geçmiş olsun. Merak ettim seni. Kusurumu olur bunun, ben seni merak ettim sadece. Umarım şimdi daha iyisindir. Okuldayım, spora geçicem ama merak ettim cevap gelmiş mi iki dakika nete gireyim dedim. Eve gidince testimi yapıcam. Bu arada bu günler ov.günüm yaklaşıyor sanırım. Belki sandığımdan da yakın. Ama ben spora gidiyorum haftada 3 gün. Umarım olumsuz etkilemez. Doktor gidebilirsin demişti. Spor hocamı da bilgilendirdim hafif hareketler yaptırıyor. Ama umarım bir zararı olmaz. :/ Öğleden sonra görüşmek üzere. Öpüldünüz. :) Hayırlı Cumalar bu arada herkese...

Merhaba. Evet, hamile olabilirsin ama tabi bunun kesin olduğunu söylemek için çok erken. Adetin geçene kadar istersen yap bu testlerden. Gebelik testi de yap. Eğer istiyorsan tabi. Adet günün geçince yapman daha mantıklı ama. Ben merak ediyorum, erkenden öğrenmek istiyorum dersen ki ben olsam her gün yapardım herhalde, çok meraklıyım çünkü. :) Umarım hamilesindir. Bu konunun ilk sayfalarını okudum. Birkaç kişi var öyle. Ov.testi yapmaya devam etmişler. Adet günü yaklaştığı halde yumurtladıklarını filan sanmışlar. Ama bakmışlar ki gebe olduklarını öğrenmişler. Umarım sen de öylesindir. :)

selam canım bişey sorucam. pcos olup da normal adet gören var mı acaba? Yani adeti düzenli olup da pcos olma ihtimali var mı diye sorsam daha doğru.

Teşekkürler canım. Sporun sorun olacağını sanmıyorum. Bir arkadaşıma doktor hamile kaldığında demiş ki "Sadece hamilesin, hasta değilsin." O hesap, bence faydası olur. Tabi titreşimli kemerler, kavitasyon vs. tür seanslar zararlı, yerleşmeyi önlüyor diye duymuştum canım. Hocan da ona göre veriyordur hareketlerini zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…