- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.601
bblau, hoş geldin. Testlerini yaptıdın mı sen? Nasıl çıktı sonuçlar? Beta Hcg sonucun kaçmış? Çok meraklıyım di mi?İyi haberleri bekliyoruz bblaucum. İnşallah memnun kalırsın doktorundan.
Belgisel evet stres bizi olumsuz etkiliyor. Stres yapmıyım dedikçe daha çok stres yapıyoruz galiba.İşi oluruna bırakmak nasıl oluyor bilmiyorum. Ben sabah akşam test, ateş ölçme cihazı elimde geziyorum. Hayırlısıyla şu bebişleri kucağımıza alırsak inşallah, o popolarını ısırmazsam ne olıyım. Bütün bunların acısını çıkartıcam. İnşallah tabi.
Canım ben sadece kanda gebelik testi yaptırdım beta hcg yani. Diğer hormon testlerini yaptırmam için adetin 2. gününü beklemem gerekecek. Beta hcg kaç çıktı derseeeennnnn? Arayıp sonuç çıktımı diye sormadım desem
Fazla mı rahatlık çöktü acaba bana
Ay ben merak ettim ama sen bilirsin tabi. Öğrenmek istemiyorsan arama. Belgisel hamile kalmadan önce öyle birşey olmuş ya ben ondan umutlanmıştım. Ama tabi hayırlısı. Sen kendini gelecek aya hazırladıysan hiç düşünmemen en iyisi olabilir.
Ben de kafam karışık bir şekilde şu ovulasyon dönemini geçiriyorum. Bugün ateşim 0.2 derece yükseldi. Akıntım vardı biraz. Ama her tuvalete gittiğimde göremedim. 1 kere gördüm o uzayan akıntıyı. Şimdi de adet olacakmışım gibi hafif bir sızı hissediyorum. :44: Yumurtladım mı, çalışmalara devam mı etsek, yorgunuz da... Ay kafam karıştı ya... Hayırlısı artık...:44:
Yabancı siteleri araştırdığım kadarıyla 0.2 derece bir artış oluyormuş ve ilk yarısına göre üste çıkması gerekiyormuş. Yani herkesin farklı oluyor anladığım kadarıyla. Sabahtan beri o kadar çok tablo inceledim ki... Ben de yorum getiremedim ama bulduğum sonuçlar böyle. Adet olduktan sonra 36.4ü hiç görmedim. İlk defa bugün 0.2 derece artışla gördüm. Birkaç hamilenin tablosuna baktım. İki gün üst üste 36.2 olup da 36.4 sonra 36.7ye çıkmış ve detektör 36.2 olan gün ovulasyonu kaydetmiş. Ama benim durumum bu durumua çok da uyuyor mu bilmiyorum. 14-15.günler en koyu çizgiyi gördüm. 16.gün yumurtlama oldu mu acaba bunu düşünüyorum... Ama bilemiyorum tabi. Ben ov.testlerini kullanınca daha net bir şekilde görücem ve anlıcam zannetmiştim ovulasyonu... Ayh ne zormuş ateş ölçmek, test yapmak ve bunları yorumlamak... :44:
Birazdan bir arayıp soracağım, aklımdan çıkmış. Ben de umutlanmıştım ama ultrasonda çıkmayınca, sanmıyorum pozitif çıksın canım.
Senin tabloyu da epey bir inceledim ama yorumlayamadım doğrusu. Benim ov. zamanı ateşim 37nin üzerine çıkıyor, testle de paarlel gidiyor ama, sende 36,5un da üzerine çıkmamış henüz?
Ben akıntını anlatınca kesin var bir şey dedim çünkü aynısını yaşadım ve regl gününü 3-4 gün geçtikten sonra oldu yani geç döllenme olmuş ve o da büyük ihtimalle implantasyon kanamasıydı canım. İmplantasyon yeni olduysa zaten ultrasonda görünmez, görünmesi için beta hcg nin 1500 ün üzerine çıkması lazım. Seni ümitlendirmek istemiyorum ama belli mi olur, inşallah vardır bir şey.
Günaydın canım...Evet aynen senin anlattığın gibi regli geçtikten 3-4 gün sonra oldu ama arada regl de oldum o arada. Geç döllenmelerde bebeğin sağlıklı olmadığı gibi bişey okumuştum ama...Bilemiyorum. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Bakalım sonucu alınca göreceğiz.
Benim kızım çok sağlıklı canım, normal bir hamilelik geçirdim ve normal doğum yaptım yani öyle bir şey varsa bile her zaman geçerli değil. Ayrıca sen tam adet görmedin farklı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Sonucu alınca bize de yaz. Gerçi olsa doktro rahim kalınlığından falan şüphelenirdi diyorum ama yine de bir ümit
Ben de pek ummuyorum canım. Tek kafamı kurcalayan doktorun beta hcg istemesi ultrasona rağmen, ama herhalde tam emin olmak istedi.
Şüphe oluşmadı kafasında.
Artık hayırlısı canım ne diyelim, biraz önce aradım sonuç çıkmış ama telefonda söyleyemiyorlarmış hastane politikası gereği.
Akşam iş çıkışı gidip alacağım bakalım.
Çok ilginç mailde mi atmıyorlar. Ben sonuçlarımı mail ile alıyordum. Akşama bize de haber ver. Tabi fazla ümitlenmek doğru değil ama olursa harika olacak, inan kendim hamile kalmış kadar sevineceğim. Olmazsa da canın sağolsun önümüzdeki aya bakarız canım.
Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah ikimizde bu aralar güzel haberler alırız.
Ama herhalde şansımı ben de aralıkta deneyeceğim gibime geliyor. Umdum yok bu beta hcgden pek. O yüzden de sonucu almayı da ağırdan aldım dün gitsem de olurdu aslında ama sonucu biliyorum
Ama üzgün değilim, bu doktor benim maneviyatıma da iyi geldi, psikolojimi epey bir toparladı.
Benim eski hastanemde de sonuçları fakslarlardı yada telefonda bilgi verirlerdi ama burada vermiyorlar. Doktorum için bir süre deneyeceğim bakalım burayı. Ama eğer hamile kalırsam doktorumu belki eski hastanemde doğum yaptırmaya ikna edebilirim :82:
Artık hayırlısı olsun canım, sen yine de akşam sonucu bana yaz. Bugün bir süre nete giremeyeceğim ama akşam girince ilk senin sonuca bakacağım. Benim de reglime 9 gün kaldı ve belirtilerim var ama bu ay ilaç kullandım ve ilacın yan etkileri ile hamileliğin belirtileri aynı. Geçen ay olsa çok umutlanırdım ama bu ay durumu bildiğim için rahatım. Eğer günüm geçerse bakmayı düşünüyorum ama tabi son günlere doğru nasıl olurum bilmiyorum
Günaydınnnn. bblaucum ben de merak ediyorum sonucunu. Hayırlısıyla inşallah bu testte olmasa da bundan sonra yapacağın ilk beta Hcg değeri yüksek çıkar inşallah, Allah'ın izniyle.
Ben ov.testi yapmaya devam etsem mi acaba? Dün negatif çıktı. 14. ve 15. günler en koyu halini gördüm. 16. ve 17.günler silik. Bugün 18. günüm. 32 günde bir adet olduğum için acaba bugün ateşim düşer mi dedim ama düşmedi.
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)(ç)
02 Aralık 14.gün 36.3 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 12:00 ve 20:00)(ç)
03 Aralık 15.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 14:10)(ç)
04 Aralık 16.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:50 ve 20:00)
05 Aralık 17.gün 36.4 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:00)(ç)
06 Aralık 18.gün 36.4 (06:30)-
Günaydınnnn. bblaucum ben de merak ediyorum sonucunu. Hayırlısıyla inşallah bu testte olmasa da bundan sonra yapacağın ilk beta Hcg değeri yüksek çıkar inşallah, Allah'ın izniyle.
Ben ov.testi yapmaya devam etsem mi acaba? Dün negatif çıktı. 14. ve 15. günler en koyu halini gördüm. 16. ve 17.günler silik. Bugün 18. günüm. 32 günde bir adet olduğum için acaba bugün ateşim düşer mi dedim ama düşmedi.
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)(ç)
02 Aralık 14.gün 36.3 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 12:00 ve 20:00)(ç)
03 Aralık 15.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 14:10)(ç)
04 Aralık 16.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:50 ve 20:00)
05 Aralık 17.gün 36.4 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:00)(ç)
06 Aralık 18.gün 36.4 (06:30)-
İnşallah son günlere doğru kaptırmazsın kendini canım ya.
Ben de güya geçen ay pek sakindim ama son günler yaklaştıkça yine psikopatlaştım...
Bu ay yine rahatım gibi geliyor ama, belli olmaz benim işim
Akşam sonucu yazarım canım alır almaz.Zaten saat 9u bulur muhtemelen sonucu alıp gelmem. İşten zaten 6.30da çıkıyorum, tuzladan eve geçeceğim. Oradan hastaneye filan, epey sürer...
Günaydın canım.
Eğer birkaç gün daha böyle devam ederse o zaman senin ovulasyonda bu civarlara yükseliyor demek ki ateşin diyebiliriz sanırım.
Ama belki de yumurtlama takibi yaptırsan, daha da emin oluruz.
Ateşe göre 13. gün yumurtlamış gibi duruyorsun, ovalüasyon testine göreyse 16. gün gibi duruyor. Zaten bu aralığı değerlendirdiğin için kaçırmış olma ihtimalin yok ama sen yine de ateşini ölçmeye devam et bakalım.
Ay benim ovulasyonu bi anlasam... Bu arada o uzayan akıntıyı dün bir kere gördüm. Ama dün ovulasyon olması imkansız. Akıntıya, ateşe ve teste göre farklı zamanlarda yumurtuyorum ben. Dediğiniz gibi bu ay böyle geçsin eğer olmazsa ki inşşşşşallah olur, yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum. Ne zaman yumurtluyorum bilmem lazım değil mi? İş orda başlıyor. Sen çalışıyor musun bu arada? İş yerinde misin? O uyuz edenler etrafındaysa benden selam söyle. Bugün benim dersim yok, rahatım. Ama yarın kesin "hamile misin" diyen bir iki uyuz çıkar.