- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.481
ateşim ortalamanın üstüne çıkıyor ve ani yükseliş oluyor 21. güne bakarsan ateşim 36,4 ve 22. gün 36,7 olmuş.. eğer ateş yüksek haliyle üstüste 3 gün kalırsa o yükselişe geçtiği gün çatlamış oluyor yumurta..
eğer ölçmeyi düşünüyosan pek anlamıyorum ama anladığım kadarı ile yardımcı olurum blau.. bunula ilgii topicde var istersen ordaki kızlarda yardımcı olurlar..
ve farkındaysan ateşim gitgide düşmüş ortalamanın altına düştükten 2 gün sonra adet olmuşum..
ateşim ortalamanın üstüne çıkıyor ve ani yükseliş oluyor 21. güne bakarsan ateşim 36,4 ve 22. gün 36,7 olmuş.. eğer ateş yüksek haliyle üstüste 3 gün kalırsa o yükselişe geçtiği gün çatlamış oluyor yumurta..
Ateş yükseldiğinde ovulasyon mu gerçekleşiyor yoksa çatlama mı?
Evet ovulasyon dediğimiz yumurtanın çatladığı anmış...
ovulasyonunu tamamlamış yumurta çatlamış oluyor.. biz bu ateşin yükseldiği günün öncesini değerlendirmeliyiz blau yükseldikten sonra pek bi şansımız kalmıyor o sebeple ovulasyon testlerini kullanıyoruz.
Sen ertesi günü de değerlendir canım, benim doktorum bana öyle yaptırıyor. Yumurta ortalama 24 saat döllenebilir durumda oluyor. Bir sonraki gün de yakalama şansın olabilir. Bu nedenle doktorlar o dönemde 3 gün üst üste ilişki veriyorlar en azından benim gittiğim dr. öyle dedi.
tabi bende değerlendiriyorum ama önmeli olan öncesinde kanalda sperm bulundurulması.. yani eğer kanalda hazır sperm bulunursa yumurta kanala bırakıldığında sperm onu karşılıyorhoşgeldiniz efemm diyor eğer bulunmazsa ogün ilişkide bulunulduysa sperm yumurtayı yakalamaya çalışıyor yumurta 24 saat yaşadığı için sperm onu yakalayabilir dölleyebilir tabi.. sonraki 2 günüde değerlendirmeli.. cinsiyet ise şöyle oluşuyor.. eğer yumurta kanala bırakılmadan önce ilişki olduysa kanalda sprermler bekliyorken y yani erkek cinsi spermler kızlı ve çok yaşamadığı için bu bekleme sürecinde ölüyorlar ama x yani kız cinsiyetli spermler yavaş hareketli ama uzun süre yaşadıklarından orada hazır ve nazır bekliyorlar yumurta salındığında kızlardan biri hemen yumurtayı döölüyor ayy ne güzelll ama ogün ilişki olduysa yada sonraki 2 günde ilişki olduysa erkek spermelr hızlı olduğundan hemen gidip yumurtayı döllüyorlar ve kızlar dışarıda kalıyor yavaş oldukları için. bu bebekte erkek olmuş oluyor. benim bildiğim anladığım bu arkadaşlar..
Sen ertesi günü de değerlendir canım, benim doktorum bana öyle yaptırıyor. Yumurta ortalama 24 saat döllenebilir durumda oluyor. Bir sonraki gün de yakalama şansın olabilir. Bu nedenle doktorlar o dönemde 3 gün üst üste ilişki veriyorlar en azından benim gittiğim dr. öyle dedi.
Bak bu cinsiyet oluşma durumunu ilk kez duyuyorum.
Bilimsel mi bu?
evet tabiki bilimsel :) tabiki Allah'ın bileceği iş yinede ama erkek spermlerin hızlı hareketli ama uzun süre yaşamayan, kız spermlerin ise yavaş hareketli ama uzun süre yaşayan özellikte olduğu bilimseldir canım.. mesela erkek isteyenlere genelde ovulasyon gününde ve tek ilişki önerirler niye? yumurtlamanın olduğu gün hızlı olan spermler ölmeden ve kızlardan önce gidip yumurtayı döllesinler diye
21. gün yumurtan çatlamış. Benim de bu ay 12. gün ateşim 36.3 dü, 13. gün yumurtam çatladı ve ateşim 36.9 oldu. Ben çatlama gününü kesin biliyorum çünkü doktror kontrolundeydim. Aynı gün tükürük testinde yarı otlu çıktı ama benim hormonel sorunlarım olduğu için bende böyle çıkartmış olabilir yani senin tablona göre güvenilir sonuç vermiş.
aynen bende okudum msj yazdım fikir aldım fakat idrarla yapılanlar çok kullanılıyor.Bu mikroskobu kullananlar bilgi verirse cok mutlu olucam fiyatı da uygun 69 satıldığı sitede olumlu kullanıcı yorumlar var ama burdan da kullanlar fikir verir insssarkadaslar bır cok sayfayı okudum ama ovulasyon mıkroskobu kullanan gormedım daha.........bır alısverıs sıtesınde ovulasyon mıkroskobu dıe bı alet buldum yorumlarını okudum ii geldı bana en azından omurluk kullanabılıyorsun o cubuklar gıbı kullan at degıl. alamayı dusunuyorum fakat bu mıkroskopdan kullanan var mı aranızda??????
mrb tükürükle yapılan ovulasyon testi kullanıosunuz galiba önerir misiniz kullanıslı mı idrarla olan mı iyi ve kullanıslı yoksa tükürükle calısan mı tsklerr