Kızlar merhaba. Nasılsınız? Ben öğlen okula gitmeden test yapmıştım ve gördüğüm sonuç beni mutlu etmişti, aynı zamanda endişelendirdi. Okula gittim ve dün yaptığımız çalışma acaba iyi miydi diye düşündüm, bir gün önce de çalışmış olsa mıydık diye düşündüm. Bir sürü şey düşündüm işte. Sonra eve gelince okulda 4 saat tuvalete gitmediğimi ve su içmediğimi fark ettim. Bir test daha yapayım dedim. İlk 5 ve 10 dakikada fotoğrafını çektim; çünkü benim testlerin durdukça şaftı kayıyor.
Neyse bana göre bugün yaptığım iki testin sonucu şu;
Saat 12:00 (2 saatlik idrarla yapıldı) İlk 5 dakikada oldukça kırmızıydı ve 10.dakikada baya kızardı.
Saat 20:00 (4 saatlik idrarla yapıldı) İlk 5 dakikada kırmızı ama sabahkine göre biraz daha açık ve 10. dakikada yine kırmızı ama sabahkine göre daha açık.
Şimdi sabahki test 2 saatte yapmış olmama rağmen neden daha kırmızı sizce? Sabah olduğu için mi? Akşamki 4 saat bekleyip yaptığım için daha kırmızı olması gerekmez mi? Akşam olduğu için mi daha açıktır?
Ya aslında eşim gelsin, onun bilgisayarından yükleyebiliyorum fotoğrafları, fotoğraflarımı göstereyim öyle yorum yapın. Ama ben aceleciyim ya gelir gelmez durumu size anlatmak istedim. Şimdi sakin kafayla şunu fark ettim. Testlerim kırmızı ama C çizgisine göre biraz açık mı kalıyor ne? Ona yakın sanki. Acaba yarın m daha koyu kırmızı yakalayacağım? Bu gece de çalışsak mı biz? Ayyy çok kafam karışık. Ben zannettim ki bu testlerle daha net bilirim ne yapacağımı. Daha çok kafam karıştı. İlk ayım ondan galiba. Yorumlayamıyorum testlerimi.:44: