-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.241
sorum aslında tam olarak şuydu: dielim reglden 1 gün önce ilişki olduu, ertesi gün regl dönemine girildi,yani bir döllenme olmadı ; ama spermler 3 gün canlı kalıyorsa reglin 1 veya 2.günü döllenme meydana gelir mi???
kadser arkadaşım
ovulasyon testi yaptım senin için 2.çizgi bariz olarak var ama tam koyu değil pozitife çok yakın çıktı
ay hadi inş. canım hamilesin galiba tutunucak bebeğin inş...bu arada bendemi hamileyim ne :44::44::44::44::44: neyse kaptırmayayım kendimi senin ağrıların falan varmı benim karnımda batmalar ve sol kasığımda özellikle batma ve zama zaman ağrı oluyor adet mi yoksa gebelikmi veya psikolojikmi anlayamadım off offf hayırlısı bakalım zaten ben sol tarafımdam yumurladım galiba bu sefer malum gün çatlama günü sol tarafım ağrıyordu çünki senin belirtilerin neler sanada adet olacakmıssın gibi geliyormu ?????
aynen regl olcakmışım gibi ağrılarım var hele bugün çok vardı ayaklarım çok üşüyor ve ateşim çok yüksek seyrediyor inaşallah hamilesindir canım
sorum aslında tam olarak şuydu: dielim reglden 1 gün önce ilişki olduu, ertesi gün regl dönemine girildi,yani bir döllenme olmadı ; ama spermler 3 gün canlı kalıyorsa reglin 1 veya 2.günü döllenme meydana gelir mi???
Var aslında evde ama test yapıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
Ama geçen ay, regle birkaç gün kala ov. testi yaptım negatifti. Ve gebelik yoktu.
Onu söyleyebilirim.
tamam işte hadi benm için yap negatifse negatif canım napalım dünyanon sonu değil ya ama pozitifse bi adm atmış olacaksın hadi birazdan çıkacam ben çıkmadan merak ettim sonucunu
Merhabalar. Benim bugün adetim bitti ve bu ay yeni çalışmalara başlayacağız inşallah. :) Bu ateş ölçme yöntemine başladım. Ateş ölçmeyle birlikte ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Hangi marka ovulasyon testini önerirsiniz? Ve bu testleri nasıl yapıyoruz? Gebelik testi gibi tek tek mi alıyoruz yoksa toptan mı? Bir ay için ne kadar test lazım? Adet bittikten sonra her gün mü yapıyoruz? Yoksa belli bir dönem mi? Hiç yapmadım bugüne kadar, bilenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Benim bugün adetim bitti ve bu ay yeni çalışmalara başlayacağız inşallah. :) Bu ateş ölçme yöntemine başladım. Ateş ölçmeyle birlikte ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Hangi marka ovulasyon testini önerirsiniz? Ve bu testleri nasıl yapıyoruz? Gebelik testi gibi tek tek mi alıyoruz yoksa toptan mı? Bir ay için ne kadar test lazım? Adet bittikten sonra her gün mü yapıyoruz? Yoksa belli bir dönem mi? Hiç yapmadım bugüne kadar, bilenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
neyse hayırlısı bakalım eve gidince yap olmassa bide şu 2 3 saat önce su içmemeye dikkat ediyorsun değilmi :) ben çıkıyorum hayırlısı hakkımızda bende akşama doğru yaparım bi tane olmassaAma yanımda test yok, işteyim şimdiTestler evde
Merhaba Canım,
Ov. Testi aynen gebelik testi gibi bi kit.
Çoklu paketleri var. GG’dan almanı öneririm. Daha fazla ürünü daha uygun fiyata alabilirsin.
Benim kullandığım marka pek tavsiye edilen bir marka değil, ama ben memnun kalmıştım.
Eğer düzenli adet görüyorsan, tahmini ov. Gününe yakın zamanda başlayabilirsin. Pozitifi gördüğünde bi daha yapmana gerek yok.
Ama benim reglim 1-2 gün gecikir,erken gelir hep. Bir de ilk kez denediğim için ben başlarken, reglden sonra her gün bir tane yapacak şekilde başlamıştım.
15. günde pozitifi yakaladım. Ovulasyon da 24-36 saat içerisinde gerçekleşiyor diyorlar ama, bazı kişilerde pozitiften sonra 4-5 güne çıkabiliyor.
ben gittigidiyordan aldım laboquick markası, orada zaten detaylı anlatıyor adetin kaç gün sürüyorsa ona göre başlıyorsun, 5 test yeterli 1 ay için. mesela 28 günde bir adet görüyorsan adetin başlangıcından sayıp 11.gün teste başlıyorsun, muhtemelen 14.gün çift çizgi çıkar ve sonrasında yapmana gerek yok. gittigidiyora bak ovulasyon yaz testler çıkar çok detaylı bilgi var.
neyse hayırlısı bakalım eve gidince yap olmassa bide şu 2 3 saat önce su içmemeye dikkat ediyorsun değilmi :) ben çıkıyorum hayırlısı hakkımızda bende akşama doğru yaparım bi tane olmassa
yaparsan sonucunu yaz :87::87::87::87:
Çok teşekkür ederim. Hemen araştırayım internetten. Çok sağol.