Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam kızlar...
bende ovülasyon testi kullanıyorum wondfo...
nasıl bir marka bu kızlaar...
memnun kalan varmı aranızda.....

Adet döneminde yumurtluyor olma ihtimalin yok denecek kadar az belki milyonda bir olacak bir şeydir. Yani hamile olman çok zor.

kadser arkadaşım
ovulasyon testi yaptım senin için 2.çizgi bariz olarak var ama tam koyu değil pozitife çok yakın çıktı

ay hadi inş. canım hamilesin galiba tutunucak bebeğin inş...bu arada bendemi hamileyim ne :44::44::44::44::44: neyse kaptırmayayım kendimi senin ağrıların falan varmı benim karnımda batmalar ve sol kasığımda özellikle batma ve zama zaman ağrı oluyor adet mi yoksa gebelikmi veya psikolojikmi anlayamadım off offf hayırlısı bakalım zaten ben sol tarafımdam yumurladım galiba bu sefer malum gün çatlama günü sol tarafım ağrıyordu çünki senin belirtilerin neler sanada adet olacakmıssın gibi geliyormu ?????

aynen regl olcakmışım gibi ağrılarım var hele bugün çok vardı ayaklarım çok üşüyor ve ateşim çok yüksek seyrediyor inaşallah hamilesindir canım

aynen regl olcakmışım gibi ağrılarım var hele bugün çok vardı ayaklarım çok üşüyor ve ateşim çok yüksek seyrediyor inaşallah hamilesindir canım

inş.sen en azından deneyimlisin :) neyse bu formlarda geriyor insanı e iyisi abartmamak hadi hayırlı geceler RABBİMDEN dileğim haftaya inş. buraya kocaman bi hamileyim yazarız kırkımız karışır inş. kız

Kızlar günaydın nasılsınız?
2-3 gecedir, dün ve bugün yoğunlaşmak suretiyle geceleri inanılmaz karın ağrılarım var. Regl olacak gibi, ama biraz daha değişik. Sanki karnımı genişletmeye çalışıyorlar gibi. Bel ağrısı da buna eşlik ediyor. Dün gece otururken başladı ve gece boyu sürdü. Sabahları da bir süre devam edip geçiyordu, ama bugün gündüz de ağrımaya devam ediyor.
Gece uyurken kapri ve tişörtle yatmama rağmen terliyorum. Ruhum da daralıyor bu ara, bunalıyorum.
Hafif hafif bulantım var. Kokulara karşı çok duyarsız biri olmama rağmen hassaslaştım…
Bu,bugüne kadar hiç yaşamadığım türden bi değişim, ama umut etmek de istemiyorum, hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Reglime 1-2 gün var artık…Bugün yarın regl günü yani…
Böyle bir şeyler yaşayanınız var mı hiç?

Sanmıyorum gelsin. Regl döneminde yumurtlama, okuduğum kadarıyla, çok çok ender görülen bir hadise.
Ve normal bir durum değil bir anomali.
Zaten mantık olarak regl hadisesi, döllenmeyen yumurtanın atılması sürecidir. Yani yumurtlama olmuş ve döllenememiştir.

Var aslında evde ama test yapıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
Ama geçen ay, regle birkaç gün kala ov. testi yaptım negatifti. Ve gebelik yoktu.
Onu söyleyebilirim.

Var aslında evde ama test yapıp da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...
Ama geçen ay, regle birkaç gün kala ov. testi yaptım negatifti. Ve gebelik yoktu.
Onu söyleyebilirim.

tamam işte hadi benm için yap negatifse negatif canım napalım dünyanon sonu değil ya ama pozitifse bi adm atmış olacaksın hadi birazdan çıkacam ben çıkmadan merak ettim sonucunu

Merhabalar. Benim bugün adetim bitti ve bu ay yeni çalışmalara başlayacağız inşallah. :) Bu ateş ölçme yöntemine başladım. Ateş ölçmeyle birlikte ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Hangi marka ovulasyon testini önerirsiniz? Ve bu testleri nasıl yapıyoruz? Gebelik testi gibi tek tek mi alıyoruz yoksa toptan mı? Bir ay için ne kadar test lazım? Adet bittikten sonra her gün mü yapıyoruz? Yoksa belli bir dönem mi? Hiç yapmadım bugüne kadar, bilenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba Canım,
Ov. Testi aynen gebelik testi gibi bi kit.
Çoklu paketleri var. GG’dan almanı öneririm. Daha fazla ürünü daha uygun fiyata alabilirsin.
Benim kullandığım marka pek tavsiye edilen bir marka değil, ama ben memnun kalmıştım.
Eğer düzenli adet görüyorsan, tahmini ov. Gününe yakın zamanda başlayabilirsin. Pozitifi gördüğünde bi daha yapmana gerek yok.
Ama benim reglim 1-2 gün gecikir,erken gelir hep. Bir de ilk kez denediğim için ben başlarken, reglden sonra her gün bir tane yapacak şekilde başlamıştım.
15. günde pozitifi yakaladım. Ovulasyon da 24-36 saat içerisinde gerçekleşiyor diyorlar ama, bazı kişilerde pozitiften sonra 4-5 güne çıkabiliyor.

ben gittigidiyordan aldım laboquick markası, orada zaten detaylı anlatıyor adetin kaç gün sürüyorsa ona göre başlıyorsun, 5 test yeterli 1 ay için. mesela 28 günde bir adet görüyorsan adetin başlangıcından sayıp 11.gün teste başlıyorsun, muhtemelen 14.gün çift çizgi çıkar ve sonrasında yapmana gerek yok. gittigidiyora bak ovulasyon yaz testler çıkar çok detaylı bilgi var.

Ama yanımda test yok, işteyim şimdi Testler evde
neyse hayırlısı bakalım eve gidince yap olmassa bide şu 2 3 saat önce su içmemeye dikkat ediyorsun değilmi :) ben çıkıyorum hayırlısı hakkımızda bende akşama doğru yaparım bi tane olmassa
yaparsan sonucunu yaz :87::87::87::87:

OĞLAK75 canım bugün hiç göremedim seni umarım bi sorun yoktur testler hala pozitifmi

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim. Hemen araştırayım internetten. Çok sağol.

Çok sağol. Umarım bu ay işe yarar bu çabalarım. :) Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Ok yaparsam yazarım
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

Çok teşekkür ederim. Hemen araştırayım internetten. Çok sağol.

Ben de drgks ile aynı markadan almıştım...30lu paket halen evde var.
Artık hergün yapmıyorum tabi
Hatta bu ay sadece 1 tane yaptım, akıntı kontrolüyle anladım gününü bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…