- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.281
yaa adamda bıktı valla gün aşırı yapmaktan köşe bucak kaçıyor benden
sen git yat ben birazdan geliyorum falan diyor
bende o yüzden ısrar etmedim 17.günden sonra aman napim yalvarayımmı dedim
Aslında ben de test yapmak istiyorum canım ama, geçen ay yemin etmiştim Aralıktan önce test yapmayacağım diye.
Çok üzülmüştüm, biliyosun. Haftaya Çarşamba yaparım artık, zaten gecikme de olmuş olacak.
Bana da psikolojik değil gibi geliyor, uykumdan uyandırıyor zira ağrılar…Ama bilemiyorum…
Kendini şartlayınca da oluyo ya bazı belirtiler, onlardan olmasın? Gerçi bu ay olabildiğince kafamı rahat tutmaya çalıştım ama, gün yaklaştıkça ister istemez heyecan oluyor…
İnan ben de senin için çok heyecanlıyım bana var gibi geliyor ama Allah bilir tabi. Eğer beklemek istiyorsan ben test konusunda ısrarcı olmayayım ama dayanamazda yaparsan bize sonucu yaz, gerçekten merak ediyorum
kızlar hcg değerim 32.7 iki günde 5 kat artmış hamileyimmmm
ay çok sevindim ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bugün kaçıncı günündü senin idarada ne zaman test yapmaya başladın adet belirtilerin aynen varmıydı yada başka neler yaşadın bu ay bitmez a rtık benim sorularımama gerçekten çok sevindim :)))
bugün reglime 3 gün var canım ilk test yaptığımda 5 gün vardı çoook silik çizgi vardı hatta eşim görmedi canım yoğun bir akıntım vardı ateşim yüksek gidiyordu canım
akıntı derken beyazmı yoksa şeffaf uzayan akıntımı birde ağrı falan yokmuydu hiç yada nerelerinde ağrılar vardı benim sol kasığımda özelikle ağrı ve batmalar göğüslerinde acı ağrı falan varmıydı offf bide benimki belli olsaydı :18:
şimdilik yok iyi bir haber, yaa hep böylemi olacak, bekle ovulasyon gelsin, bekle adet günün gelsin, valla bunları düşünmekten başka birşey yapamıyorum
Kızlar selam nasılsınız?
Güzel haberleri olan yok mu :) Sesiniz çıkmıyor
şimdilik yok iyi bir haber, yaa hep böylemi olacak, bekle ovulasyon gelsin, bekle adet günün gelsin, valla bunları düşünmekten başka birşey yapamıyorum
Güzel haberleri senden bekliyoruz canım Daha test yapmadın mı
Benim daha yumurtlamam bile olmadı bende haftaya yumurtlama dönemi hazırlığından başka bir şey yok
Benim duygularıma tercüman olmuşşsun
Ovalüsasyonu hesapla, yumurta çatladı mı diye düşün. Sonra da regle kaç gün kaldı acaba hamilemiyim düşüncesi. Regl döneminde de moral bozukluğu. Başka bir şey yapamaz oldum...
Yapmadım valla canım ya...
Aralığın ilk günü yapıcam eğer o güne kadar regl olmazsam :82:
Sabrını tebrik ediyorum canım ben kendime ne kadar söz versem de bu kadar belirti ile dayanamazdım kesin
Ateşini ölçüyormusun nasıl gidiyor?
Canım yemin etmemiş olsam ben de kesinlikle dayanamazdım
Yemin bağlayıcı oldu işte :44:
Ateşimi de ölçmedim. Ov.dan sonra ölçtüm bir kez, yumurtlama olmuşmudur ki diye, bir kez de ov. testi yaptım.
Başka ne test, ne ateş :)
Gerçi bu yaşadıklarım da belirti mi onu da bilemiyorum...Biliyosun geçen aylarda da belirtilerim vardı kendimce
Ben de ümitleniyorum aslında. Ümitlenmek de değil de, bu kadar belirtiye mantık olarak öyle düşünüyorum.
Yani eğer hamile değilsem de bi sıkıntı var yani…
Peki canım sen kızına hamileyken belirtilerin nasıldı hatırlıyor musun?
Hiç bir belirtim yoktu inan sadece reglim gecikti ve test yaptım. Çıkmayınca bıraktım sonra bir hafta sonra bir daha test yaptım ve çıktı. Geç döllenme olmuş herhalde çünkü regl olmam gereken günün ertesi gunu boyle koyu sumuksu hafif kanlı bir akıntı gelmişti ve reglim başladı sanmıştım. Meğer implantasyon kanamasıymış bunu da şimdi anladım
Bazen hiç bir belirti olmadan da hamilelik olabilir ama benim araştırdığım tüm kaynaklarda özellikle belde ağrı, göğüslerde hassasiyet ve yumurtalıklarda batma hissine rastladım hepsi aynı şeyleri söylüyor. Senin en uzun regl dongun kac gun?