Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaa adamda bıktı valla gün aşırı yapmaktan köşe bucak kaçıyor benden
sen git yat ben birazdan geliyorum falan diyor
bende o yüzden ısrar etmedim 17.günden sonra aman napim yalvarayımmı dedim

Sorma canım ya aynen valla…
O gözlerdeki “yine mi ya” bakışı yok mu
Sadece bebek içine dönüyor mecburen o da stres yapıyor

İnan ben de senin için çok heyecanlıyım bana var gibi geliyor ama Allah bilir tabi. Eğer beklemek istiyorsan ben test konusunda ısrarcı olmayayım ama dayanamazda yaparsan bize sonucu yaz, gerçekten merak ediyorum :26:

İnan ben de senin için çok heyecanlıyım bana var gibi geliyor ama Allah bilir tabi. Eğer beklemek istiyorsan ben test konusunda ısrarcı olmayayım ama dayanamazda yaparsan bize sonucu yaz, gerçekten merak ediyorum

Aslında bana da var gibi geliyor diyeceğim ama geçen ay da çok hissediyordum, içimden bir his kesin var diyordu ama fos çıktı
Bi yandan inanmak istiyorum, bi yandan da ya yine yalancı belirtilerse diyorum.
İşin tuhafı da eşim geçen ay ve ondan öncekinde, kendini kaptırıyorsun, bu kadar havaya girme diye beni hep uyarıyordu, inanmıyordu. Bu ay o da girdi havaya, “Sen bana güzel haberi ver, haberi dağıtmayı bana bırak.” diyor. Dün de gelmiş “Baba olmak kolay mı, bak da baba gör.” filan diye takılıyor bana.
Üstelik de şikayetlerimden mümkün oldugunca bahsetmemeye çalıştım ne ona ne anneme…Ne hissediyorsun var mı birşeyler dediklerinde, yok bu ay galiba, hiç bi belirtim yok diyorum. Sadece burada paylaşıyorum.
Ama nedense kaptırdı o da, eğer yoksa, çok üzülür sanırım eşimde…
Test yapınca hemen yazarım zaten size

Son düzenleme:
kızlar hcg değerim 32.7 iki günde 5 kat artmış hamileyimmmm

ay çok sevindim ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bugün kaçıncı günündü senin idarada ne zaman test yapmaya başladın adet belirtilerin aynen varmıydı yada başka neler yaşadın bu ay bitmez a rtık benim sorularım ama gerçekten çok sevindim :)))

bugün reglime 3 gün var canım ilk test yaptığımda 5 gün vardı çoook silik çizgi vardı hatta eşim görmedi canım yoğun bir akıntım vardı ateşim yüksek gidiyordu canım

bugün reglime 3 gün var canım ilk test yaptığımda 5 gün vardı çoook silik çizgi vardı hatta eşim görmedi canım yoğun bir akıntım vardı ateşim yüksek gidiyordu canım

akıntı derken beyazmı yoksa şeffaf uzayan akıntımı birde ağrı falan yokmuydu hiç yada nerelerinde ağrılar vardı benim sol kasığımda özelikle ağrı ve batmalar göğüslerinde acı ağrı falan varmıydı offf bide benimki belli olsaydı :18:

göğüslerimde hiç ağrı yok kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor akıntı beyaz hatta sarımsı beyaz bir akıntı yumurta akı gibi uzayan bir akıntı değil

şimdilik yok iyi bir haber, yaa hep böylemi olacak, bekle ovulasyon gelsin, bekle adet günün gelsin, valla bunları düşünmekten başka birşey yapamıyorum

şimdilik yok iyi bir haber, yaa hep böylemi olacak, bekle ovulasyon gelsin, bekle adet günün gelsin, valla bunları düşünmekten başka birşey yapamıyorum

Siklusun sonları geldi mi insan iyice stres oluyo di mi?
Ben sürekli test yap/bekle ikilemlerindeyim
Bugün 31. gün....
Ağrılar devam. 3-4 gecedir gece uyutmuyor. Regl ağrısından da beter bi şişkinlik gibi bişey, sanki karnımı genişletiyorlar.
Bugün hafif hafif bulantı da var bu saate kadar sürdü.
Ama eğer hepsi yalancı belirtilerse, çok kötü olucak, kaptırdım ne kadar ağırdan almaya çalışsam da kendimi...

Benim duygularıma tercüman olmuşşsun

Ovalüsasyonu hesapla, yumurta çatladı mı diye düşün. Sonra da regle kaç gün kaldı acaba hamilemiyim düşüncesi. Regl döneminde de moral bozukluğu. Başka bir şey yapamaz oldum...

Güzel haberleri senden bekliyoruz canım Daha test yapmadın mı

Benim daha yumurtlamam bile olmadı bende haftaya yumurtlama dönemi hazırlığından başka bir şey yok

Yapmadım valla canım ya...
Aralığın ilk günü yapıcam eğer o güne kadar regl olmazsam :82:

Ben adet günleri yaklaşana kadar metanetimi koruyorum da, son 1 hafta kala dengem bozuluyor. Kafamdan atamaz oluyorum

Sabrını tebrik ediyorum canım ben kendime ne kadar söz versem de bu kadar belirti ile dayanamazdım kesin

Ateşini ölçüyormusun nasıl gidiyor?

Canım yemin etmemiş olsam ben de kesinlikle dayanamazdım
Yemin bağlayıcı oldu işte :44:
Ateşimi de ölçmedim. Ov.dan sonra ölçtüm bir kez, yumurtlama olmuşmudur ki diye, bir kez de ov. testi yaptım.
Başka ne test, ne ateş :)
Gerçi bu yaşadıklarım da belirti mi onu da bilemiyorum...Biliyosun geçen aylarda da belirtilerim vardı kendimce

Tamam ama bu ay geçen ayki gibi anlatmıyorsun canım, geçen ay sanki daha hafifti belirtiler, piskolojik olabilirdi ama bu ay daha net şeyler söylüyorsun. Uykundan da psikolojik uyanmadın ya

Seni ümitlendirmek de istemiyorum sonra olmazsa çok üzülürsün biliyorum ama ben senin adına ümitleniyorum bana sanki var gibi geliyor ama teste kadar emin olamayız tabi. İnşallah hamilesindir.

Ben de ümitleniyorum aslında. Ümitlenmek de değil de, bu kadar belirtiye mantık olarak öyle düşünüyorum.
Yani eğer hamile değilsem de bi sıkıntı var yani…
Peki canım sen kızına hamileyken belirtilerin nasıldı hatırlıyor musun?

Hiç bir belirtim yoktu inan sadece reglim gecikti ve test yaptım. Çıkmayınca bıraktım sonra bir hafta sonra bir daha test yaptım ve çıktı. Geç döllenme olmuş herhalde çünkü regl olmam gereken günün ertesi gunu boyle koyu sumuksu hafif kanlı bir akıntı gelmişti ve reglim başladı sanmıştım. Meğer implantasyon kanamasıymış bunu da şimdi anladım

Bazen hiç bir belirti olmadan da hamilelik olabilir ama benim araştırdığım tüm kaynaklarda özellikle belde ağrı, göğüslerde hassasiyet ve yumurtalıklarda batma hissine rastladım hepsi aynı şeyleri söylüyor. Senin en uzun regl dongun kac gun?

Evlendikten sonra 1 sene d.k. hapıyla korundum canım, o sene değil gün saat şaşmadan oldum hep 30 gündü. D.k. hapını bıraktıktan sonra her ay regl günümü yazdığım bir çizelgem var, iyi ki de tutmuşum onu. Döngüm genellikle 31 gün olmak üzere ara sıra 33 gün olmuş. Bu sene 2 kez gecikmiş biri babamın rahmetli olduğu ay (hastanede yatarken sanırım stresten regl olamadım ve vefat ettiği gün kanama başladı bu da sanırım üzüntüden) . Bir kez de ağustosta gecikme olmuş…Sanırım senede 2 kez gecikme normalmiş. Daha fazla olursa kist vs.lehine yorulabilir diyorlar. Zaten rutin kontrollerimde de ultrasonlarımda vs. bir sorun görmedi doktorum daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…