- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.201
baktırdım canım oda yarın çıkacak ama hafiften kahverengi leke geldi bugün sökmese bile yarın kesin merhaba der banakırmızılar
günaydın kızlar
bblau inşl bunlar hayırlı bi şeye işarettir canım
bende kan sonucumu aldım bugün değerim 7.2 0 ile 10 arası gebe olmayanlarmış 5 ile 50 arasıda 2gün ile 1haftalık gebelikmiş doktorda seninki 7dedi haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım bu durumda gebelik olabilirde olmayabilirde dedi hakkımızda hayırlsı inşl belirsizlik biraz daha devam edecek eğer hastalanırsam gerek kamaz zaten kızlar inanın hiç takmıyorum kafama düşünmeyecem kendşme yapıyorum düşündüğümde eğer doğru zamansa hayırlısıysa olsun
canım bencede en iyisini yaparsın geçsin 1 hafta 10 gün bende pişman oldum keşke bekleseymişim ama kısmet işte duramadım benim ilk defa adetim geçince heyecan yaptım aldım boyumun ölçüsünü 19da olmam gerekiyordu 22de test yaptımben pazartesiye kadar hastalanmazsam 10gün olacak o zman yaptırırım seninde güzel haberlerini bekliyorum beni habersiz bırakmaCanım aslında çok düşük de değilmiş bence tekrarlamaya değer. Eğer regl olmazsan, tekrar baktır. İnşallah hakkımızda hayırlısı.
Ben gecikme yaşayana kadar test yapmayacağım. Ve hatta 1 hafta 10 gün filan gecikirse yaparım. Çünkü zaten adetin bazen 1-2 gün gecikiyor.
Daha önceki 2 ayda regl gününü bile beklemeden kan testi yaptırdım sonuç üzücü ve yıpratıcı oldu. Bu sefer bekleyeceğim nasipse. Zaten önceki aylardaki gibi sabırsız değilim.
Her şeyin hayırlısı diyorum.
canım bencede en iyisini yaparsın geçsin 1 hafta 10 gün bende pişman oldum keşke bekleseymişim ama kısmet işte duramadım benim ilk defa adetim geçince heyecan yaptım aldım boyumun ölçüsünü 19da olmam gerekiyordu 22de test yaptımben pazartesiye kadar hastalanmazsam 10gün olacak o zman yaptırırım seninde güzel haberlerini bekliyorum beni habersiz bırakma
yani o anda sperm-yumurtalk birleşimi olmasa adet olsa sonra o spermler canlı kaldığı için adet döneminde birleşseler hamile olunur mu
bu adet dönemi biter ama dier adet dönemi kanama olmaz yani gebelik başlamış olur zaten... olur mu böle bişee :82:
yani o anda sperm-yumurtalk birleşimi olmasa adet olsa sonra o spermler canlı kaldığı için adet döneminde birleşseler hamile olunur mu
bu adet dönemi biter ama dier adet dönemi kanama olmaz yani gebelik başlamış olur zaten... olur mu böle bişee :82:
merhaba kızlar ben sanırım buraya yazmayı unuttum dün bende sabah test yaptım çooook silik çizgi kafam karıştı kanda baktırdım 6.1 çıktı çok düşük tabii doktorumu aradım reglime 5 gün var daha dedim her sabah test yap bakalım koyulaşacak mı dedi birde perşembe bir daha baktır dedi daha erken olduğu için bu kadar düşük olması normalde olabilir dedi kimyasal gebelik de olabilir dedi yükselirse sorun yok dedi bu sabah bir daha test yaptım düne nazaran daha belirgin çizgi yarın bir daha kanda baktırıcam hayırlısı olsun diyorum inşallahgünaydın kızlar
bblau inşl bunlar hayırlı bi şeye işarettir canım
bende kan sonucumu aldım bugün değerim 7.2 0 ile 10 arası gebe olmayanlarmış 5 ile 50 arasıda 2gün ile 1haftalık gebelikmiş doktorda seninki 7dedi haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım bu durumda gebelik olabilirde olmayabilirde dedi hakkımızda hayırlsı inşl belirsizlik biraz daha devam edecek eğer hastalanırsam gerek kamaz zaten kızlar inanın hiç takmıyorum kafama düşünmeyecem kendşme yapıyorum düşündüğümde eğer doğru zamansa hayırlısıysa olsun
merhaba kızlar ben sanırım buraya yazmayı unuttum dün bende sabah test yaptım çooook silik çizgi kafam karıştı kanda baktırdım 6.1 çıktı çok düşük tabii doktorumu aradım reglime 5 gün var daha dedim her sabah test yap bakalım koyulaşacak mı dedi birde perşembe bir daha baktır dedi daha erken olduğu için bu kadar düşük olması normalde olabilir dedi kimyasal gebelik de olabilir dedi yükselirse sorun yok dedi bu sabah bir daha test yaptım düne nazaran daha belirgin çizgi yarın bir daha kanda baktırıcam hayırlısı olsun diyorum inşallah
senin canım bu 7.2 hani gün çıktı reglin geçmiş miydi yada kaç gün vardı regline
hayatım benim doktorum 5 üstü gebelik yani yumurta döllenmiş ve hcg salgılamaya başlamış demek dedi ama tutunamazsa hcg salgılama biter değer düşer ve regl olur o zigotu atarsın dedi 5 üstüymüş yani gebelik bakalım asıl burda şimdi yükselcek mi onu bekliyoruzOglakcim insallah hayirlisiyla hamilesindir. Bisey sorucam sana. Ben de gecen ay regle 1 gun kala kanda beta hcg baktirdim 2,40 gibi biseydi.
Ve 3 gün gecikmeyle adet gördüm. Kimyasal gebelik olabilir mi sence?
Bu şekilde mi oluyor kimyasal gebelik?
canım bencede en iyisini yaparsın geçsin 1 hafta 10 gün bende pişman oldum keşke bekleseymişim ama kısmet işte duramadım benim ilk defa adetim geçince heyecan yaptım aldım boyumun ölçüsünü 19da olmam gerekiyordu 22de test yaptımben pazartesiye kadar hastalanmazsam 10gün olacak o zman yaptırırım seninde güzel haberlerini bekliyorum beni habersiz bırakma
İnşallah ikimiz de olumlu ve hayırlı güzel haberler alırız canım ya.
Benim de siklusum zaman zaman 31 gün zaman zaman 33 gün. O yüzden 2-3 gün gecikmelere gecikme mi olarak bakmalıyım, yoksa normal dönem mi kestiremiyorum. Beklemek en güzeli. Ama kolay da olmuyor işte, insanın içi pır pır oluyor. Ben geçen ay adete 1-2 gün kala baktırdım kanda beta hcg 2,30 gibi bir rakam çıktı. Ondan önceki ay da adete 1 hafta kala baktırmıştım...O da negatifti, ama o ay çalışmaları ovulasyona filan denk getirmemiştik. İlk kez geçen ay düzgün bir şekilde denemeye başladık yani. Ama yeni başlamış da olsan, stres yapmadan duramıyorsun. E hani niye olmadı, niye tutmadı diye kendi kendine üzülüyorsun engellemeye çalışsan da. Bir de bu sürece testler filan eklendi mi, hepten kötü oluyor. O yüzden en az umutlanmak en güzeli. Testle filan uğraşmak için en azından gecikme olsun da boşa heveslendik demeyelim.
Anladım canım, yükselir inşallah…Bu ay bu topicten hamileler çıkar inşallah bolca
hayatım sen biliyormusun blueavci hangi gün hcg baktırmış ben sordum ama görmedi sanırım bende aynı durumda sayılırım merak ettim