Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

oğlak75 canım sabahki testini eklerimisin bi nasıl silik benimde bu sabah yaptığım test silikti ve ovulasyon testleride hep pozitif çıkıyor adetimin 23. günü olmasına rağmen sende yapsana bi ovulasyon sendede pozitifmi çıkacak???

hayatım çooook silik fotoda çıkar mı bilmiyorum ki deneyeyim ama yinede canım bu çoook silikle hcg benim 6.1 çıktı canım yapayım bie ovulasyon testi

oğlak özür dilerim canım görmedim ben 4.gün (adeti olacağım gün dahil ) yaptırdım 7.2 çıktı idrarda çıkmadı ama pazartesiye kadar olmazsam yine yaptıracam

günaydın kızlar
bblau inşl bunlar hayırlı bi şeye işarettir canım
bende kan sonucumu aldım bugün değerim 7.2 0 ile 10 arası gebe olmayanlarmış 5 ile 50 arasıda 2gün ile 1haftalık gebelikmiş doktorda seninki 7dedi haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım bu durumda gebelik olabilirde olmayabilirde dedi hakkımızda hayırlsı inşl belirsizlik biraz daha devam edecek eğer hastalanırsam gerek kamaz zaten kızlar inanın hiç takmıyorum kafama düşünmeyecem kendşme yapıyorum düşündüğümde eğer doğru zamansa hayırlısıysa olsun

Seni umitlendirmek istemiyorum ama 7 yumurtan dollenmis demek bence. Ben bugune kadar 0.100 den baska deger gormedim. Simdi onemli olan bebek tutunacak mı onu bekleyeceksin. Kendine dikkat et, iyi beslen ve iyi dinlen canım. Kimyasal bir gebelik yasamazsan hamilesin demektir :KK71:

merhaba kızlar ben sanırım buraya yazmayı unuttum dün bende sabah test yaptım çooook silik çizgi kafam karıştı kanda baktırdım 6.1 çıktı çok düşük tabii doktorumu aradım reglime 5 gün var daha dedim her sabah test yap bakalım koyulaşacak mı dedi birde perşembe bir daha baktır dedi daha erken olduğu için bu kadar düşük olması normalde olabilir dedi kimyasal gebelik de olabilir dedi yükselirse sorun yok dedi bu sabah bir daha test yaptım düne nazaran daha belirgin çizgi yarın bir daha kanda baktırıcam hayırlısı olsun diyorum inşallah
senin canım bu 7.2 hani gün çıktı reglin geçmiş miydi yada kaç gün vardı regline

Çok mutlu oldum bu topicten bu ay hamişler çıkacak. Bu değerler yumurtanın döllendiğini gösteriyor, şimdi bebeğin tutunması ve beta hcg nin düzenli artması önemli. 2 gün sonra bir daha test yaptır canım. Eğer değer 2 kat artarsa çok iyi bir işaret. Bizi de haberdar et, ben çok merak ederim :KK64:

Sen nasılsın canım? Toplandın mı moralini :KK71:

ii cnm bi terslik çıkmazsa (hep çıkıo dr a gideceğim zaman) yarın gideceğim dr a progesteron yüksek ya sebebine bakalım bi. sonrada nadasa atçam az kendimi yoruldum başka konulara odaklanmak en iisi olacak zayıflamaya çalışacağım mesela

ii cnm bi terslik çıkmazsa (hep çıkıo dr a gideceğim zaman) yarın gideceğim dr a progesteron yüksek ya sebebine bakalım bi. sonrada nadasa atçam az kendimi yoruldum başka konulara odaklanmak en iisi olacak zayıflamaya çalışacağım mesela

Kendini fazla kasma canım yaşını bilmiyorum ama tahminimce daha gençsin yani önünde daha zaman var. Benim yaşım belli bir sınırda olmasa inan hiç kafama takmam kendi halinde bırakırım ama yaş 35 olunca artık insan acele ediyor. Kilo ver, sağlıklı beslen, spor yap, kendinle ilgilen. Sen rahatlayınca zaten kendiliğinden olacak emin ol.

Çok mutlu oldum bu topicten bu ay hamişler çıkacak. Bu değerler yumurtanın döllendiğini gösteriyor, şimdi bebeğin tutunması ve beta hcg nin düzenli artması önemli. 2 gün sonra bir daha test yaptır canım. Eğer değer 2 kat artarsa çok iyi bir işaret. Bizi de haberdar et, ben çok merak ederim :KK64:

sağol canım her sabah idrar testine devam ama yarın kanda baktırayım mı biraz daha sabredip öyle mi baktırayım bilmiyorum regl günüm pazar cumartesi filan baktırmak daha mantıklı değil mi

kadser arkadaşım
ovulasyon testi yaptım senin için 2.çizgi bariz olarak var ama tam koyu değil pozitife çok yakın çıktı

sağol canım her sabah idrar testine devam ama yarın kanda baktırayım mı biraz daha sabredip öyle mi baktırayım bilmiyorum regl günüm pazar cumartesi filan baktırmak daha mantıklı değil mi

Eger beta hcg nin yükselmesini takip etmek istersen 2 gun sonra baktır. biliyorsun hormon sağlıklı hamileliklerde 2 günde 2 katına çıkıyor. Yok bekleyeyim dersen adet gününde baktır canım. Bence var sende bu ay gebelik, inşallah tutunur.

Gebeliğin oluşabilmesi için yumurtanın sperm tarafından döllenmesi gerekiyor. Yumurta da düzenli adet gören bir kadında (28 gün kabul edersek) siklusun tam ortasında yani 14. Gün oluyor. Bu durumda ovülasyondan birkaç gün önce ve ovülasyon günü, yumurtanın geçeceği kanal içerisinde sperm bulunmalı. Spermler de ortalama 3 gün kadar canlı kalabiliyor.
Regle birkaç gün kala hamile kalma olasılığı regl döngüsünün düzenli olmadığı kadınlarda olabilir.
Zaten regl de döllenmeyen yumurta atılıyor.
sorum aslında tam olarak şuydu: dielim reglden 1 gün önce ilişki olduu, ertesi gün regl dönemine girildi,yani bir döllenme olmadı ; ama spermler 3 gün canlı kalıyorsa reglin 1 veya 2.günü döllenme meydana gelir mi???

X