Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de drgks ile aynı markadan almıştım...30lu paket halen evde var.
Artık hergün yapmıyorum tabi
Hatta bu ay sadece 1 tane yaptım, akıntı kontrolüyle anladım gününü bu kez

Çok teşekkürler. Çeşitli markalar var sanırım. İnsan hangisini alacağını şaşırıyor. Bu iki markayı araştırıyorum hemen. Çok sağol.

Ben de drgks ile aynı markadan almıştım...30lu paket halen evde var.
Artık hergün yapmıyorum tabi
Hatta bu ay sadece 1 tane yaptım, akıntı kontrolüyle anladım gününü bu kez

canım akıntın kaçıncı gün oldu biraz bahsedermisin ondan bende ovulasyon testi yaparken akıntı oldu ama o gün test silik çıktı senin nasıldı

canım akıntın kaçıncı gün oldu biraz bahsedermisin ondan bende ovulasyon testi yaparken akıntı oldu ama o gün test silik çıktı senin nasıldı

Benim pozitif çıktığı günlerde akıntı oluyor canım. Beyaz-şefaf renkli yapışkan, uzayan akıntı…
Ama bende önce kontrol çizgisine yakın koyulukta bir çizgi çıkıyor, ertesi gün koyulaşıyor mosmor oluyor, ertesi gün yine mosmor ve koyuluğu azalarak birkaç gün daha kontrol çizgisine yakın koyulukta çıkmaya devam ediyor. Toplam 3-4 gün gibi. Sonra silikleşiyor. Neden öyle bilmiyorum ama….Bu süreç bıyunca da hep o kaygan akıntı oluyor.
Yalnız bu ay akıntı halen var, ov. zamanındaki kadar yoğun değil ama var yani. Hissediyosun sanki regl oldun gibi geliyor, bakıyosun yok bişey.

bendede 14. gün çizgi çok koyuydu, 15 16 günler nerdeyse aynı renkteydi ama 14 gibi koyu değildi, 17.gün silik çıktı ve akıntı 17.gün oldu sadece, çok yapışkan kıvamlı yumurtlama akıntısı gibi işte. şimdi ben ne zaman yumurtladım acep

Zaten pozitifi gördükten sonra oluyor ya ovülasyon. bence, 17. gün olmuş olabilir...
yada 14-15-16. günlerde akıntı gelmiş ve farketmemiş olabilir misin ki?

Zaten pozitifi gördükten sonra oluyor ya ovülasyon. bence, 17. gün olmuş olabilir...
yada 14-15-16. günlerde akıntı gelmiş ve farketmemiş olabilir misin ki?

yok canım çok dikkat ettim akıntıya sadec 17. gün geldi. zaten 12 ile 17. günler arasını değerlendirdik günaşırı
ama 17.günden sonra olduysa kaçtı bu ay bakalım hayırlısı

yok canım çok dikkat ettim akıntıya sadec 17. gün geldi. zaten 12 ile 17. günler arasını değerlendirdik günaşırı
ama 17.günden sonra olduysa kaçtı bu ay bakalım hayırlısı

Benim de geçen ay öyle oldu. 13-17 günler arası değerlendirmiştik ama son regl tarihimden 14 gün geriye gidip baktım ki ovulasyon 20. günde olmuş ve bizde çalışma yok!
Bu ay 13-20 arasını her gün olmak kaydıyla değerlendirdik ama sonrası bayramdı, daha sonra çalışma olmadı 4-5 gün inşallah kaçmamıştır

yaa adamda bıktı valla gün aşırı yapmaktan köşe bucak kaçıyor benden
sen git yat ben birazdan geliyorum falan diyor
bende o yüzden ısrar etmedim 17.günden sonra aman napim yalvarayımmı dedim

Canım ya yazdıklarımı okudun mu? 2-3 gündür rahatsızlıklarım var, ne diyosun bu konuda?

Okudum canım zaten o yüzden güzel haberler bekliyorum dedim ya

Bana anlatıkların nedense psikolojik gibi gelmedi. Daha erken ama bir test yapsan diyorum, pozitif çıkarsa seviniriz yok çıkmazsa biliyoruz ki daha erken kafana takmazsın. Ay ben çok merak ettim hadi sen bir test yap

Aslında ben de test yapmak istiyorum canım ama, geçen ay yemin etmiştim Aralıktan önce test yapmayacağım diye.
Çok üzülmüştüm, biliyosun. Haftaya Çarşamba yaparım artık, zaten gecikme de olmuş olacak.
Bana da psikolojik değil gibi geliyor, uykumdan uyandırıyor zira ağrılar…Ama bilemiyorum…
Kendini şartlayınca da oluyo ya bazı belirtiler, onlardan olmasın? Gerçi bu ay olabildiğince kafamı rahat tutmaya çalıştım ama, gün yaklaştıkça ister istemez heyecan oluyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…