Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hayatım çooook silik fotoda çıkar mı bilmiyorum ki deneyeyim ama yinede canım bu çoook silikle hcg benim 6.1 çıktı canım yapayım bie ovulasyon testi

oğlak özür dilerim canım görmedim ben 4.gün (adeti olacağım gün dahil ) yaptırdım 7.2 çıktı idrarda çıkmadı ama pazartesiye kadar olmazsam yine yaptıracam

Seni umitlendirmek istemiyorum ama 7 yumurtan dollenmis demek bence. Ben bugune kadar 0.100 den baska deger gormedim. Simdi onemli olan bebek tutunacak mı onu bekleyeceksin. Kendine dikkat et, iyi beslen ve iyi dinlen canım. Kimyasal bir gebelik yasamazsan hamilesin demektir

Çok mutlu oldum bu topicten bu ay hamişler çıkacak. Bu değerler yumurtanın döllendiğini gösteriyor, şimdi bebeğin tutunması ve beta hcg nin düzenli artması önemli. 2 gün sonra bir daha test yaptır canım. Eğer değer 2 kat artarsa çok iyi bir işaret. Bizi de haberdar et, ben çok merak ederim

Sen nasılsın canım? Toplandın mı moralini

ii cnm bi terslik çıkmazsa (hep çıkıo dr a gideceğim zaman) yarın gideceğim dr a progesteron yüksek ya sebebine bakalım bi. sonrada nadasa atçam az kendimi yoruldum başka konulara odaklanmak en iisi olacak zayıflamaya çalışacağım mesela

Kendini fazla kasma canım yaşını bilmiyorum ama tahminimce daha gençsin yani önünde daha zaman var. Benim yaşım belli bir sınırda olmasa inan hiç kafama takmam kendi halinde bırakırım ama yaş 35 olunca artık insan acele ediyor. Kilo ver, sağlıklı beslen, spor yap, kendinle ilgilen. Sen rahatlayınca zaten kendiliğinden olacak emin ol.

sağol canım her sabah idrar testine devam ama yarın kanda baktırayım mı biraz daha sabredip öyle mi baktırayım bilmiyorum regl günüm pazar cumartesi filan baktırmak daha mantıklı değil mi

kadser arkadaşım
ovulasyon testi yaptım senin için 2.çizgi bariz olarak var ama tam koyu değil pozitife çok yakın çıktı

sağol canım her sabah idrar testine devam ama yarın kanda baktırayım mı biraz daha sabredip öyle mi baktırayım bilmiyorum regl günüm pazar cumartesi filan baktırmak daha mantıklı değil mi

Eger beta hcg nin yükselmesini takip etmek istersen 2 gun sonra baktır. biliyorsun hormon sağlıklı hamileliklerde 2 günde 2 katına çıkıyor. Yok bekleyeyim dersen adet gününde baktır canım. Bence var sende bu ay gebelik, inşallah tutunur.

sorum aslında tam olarak şuydu: dielim reglden 1 gün önce ilişki olduu, ertesi gün regl dönemine girildi,yani bir döllenme olmadı ; ama spermler 3 gün canlı kalıyorsa reglin 1 veya 2.günü döllenme meydana gelir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…