Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

iyi akşamalr kızlar bende bişey sormak istiyorum bugün adetim 2gün geçti yarın idrar testi alıp yapmayı düşünüyorum sizce erkenmi bide alacağım testin markası ne olabiri önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

ohohoooo denemezmiyim haytım aama şimdi ara verdik ona pekmezini yiyor çünkü diğer kürlerle ters etki yapabiliyor ço fazla tüketti çünkü ama askerlik var diye hiç bu kadar ısrarcı olmamıştık ama artık azimliyiz inş. rabbimin inayetiyle yakındır :))))))))))) birde senin yumurtlama günün geçtikten sonra bu sünen akıntı oluyormuydu benim hiç olmazdı ama bugün 20. günüm ve hala var ????

Eğer daha önceden bugünlerde akıntın olmuyorsa ama şimdi varsa bu iyi bir işaret. Hamile kalınca progesteron hormonu rahmin hazırlıyor ve ostrojenin de etkisiyle akıntı artıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah hamilesindir de çabalarınız boşa gitmez.

iyi akşamalr kızlar bende bişey sormak istiyorum bugün adetim 2gün geçti yarın idrar testi alıp yapmayı düşünüyorum sizce erkenmi bide alacağım testin markası ne olabiri önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bence artık test yapabilirsin adet gününü geçmiş ama negatif çıkarsa da hemen hamile değilim deme çünkü adet gününü bir hafta geçtikten sonra bile beta hcg idrara karışabiliyor ama normal şartlarda hamileysen görürsün. Marka olarak bence farklı markalarda iki tane ucuz test al ve aynı idrar numunesi ile ikisini de yap. Böylece aynı sonucu ikisinde de görürsen sonuç daha güvenilir olur ve pahalı bir test almana gerek kalmaz. Sonucu bize de yaz, inşallah hamilesindir.

Bence artık test yapabilirsin adet gününü geçmiş ama negatif çıkarsa da hemen hamile değilim deme çünkü adet gününü bir hafta geçtikten sonra bile beta hcg idrara karışabiliyor ama normal şartlarda hamileysen görürsün. Marka olarak bence farklı markalarda iki tane ucuz test al ve aynı idrar numunesi ile ikisini de yap. Böylece aynı sonucu ikisinde de görürsen sonuç daha güvenilir olur ve pahalı bir test almana gerek kalmaz. Sonucu bize de yaz, inşallah hamilesindir.

canım çok sağol inşl hayırlısıysa hamilyimdir yarın alıp yapacam ve gideceğim eczanenin orda sağlık ocağı var kan testide yaptırayım diyorum gitmişken tabi yarına kadar hastalanmazsam akıntı oluyo sürekli ve hastalandım deyim lavaboya gidiyorum ama gelen giden yok bakalım hayırlısı ne olduğunu görürüz yarın haber veririm sizede

belgisel kadsere yazdığın şey benim içinde geçerlimi sürekli akıntım oluyo afedersin ama malum yer sanki hep ıslak gibi inşl iyiye işarettir çok heyecanlı ve bir o kadarda endişeliyim eşime bile günümün geçtiğini söylemedim çok umutlanmasın diye:KK43:(

belgisel kadsere yazdığın şey benim içinde geçerlimi sürekli akıntım oluyo afedersin ama malum yer sanki hep ıslak gibi inşl iyiye işarettir çok heyecanlı ve bir o kadarda endişeliyim eşime bile günümün geçtiğini söylemedim çok umutlanmasın diye:KK43:(

Tabi ki geçerli canım :KK1:

Benim ilk hamileliğimde aynı şey olmuştu, sürekli adet göreceğim diye tuvalete gidiyordum ama görmemiştim. Akıntım çoktu ve adetimi bir hafta geçince de öğrendim. Eğer kan testi yaptıracaksan idrar testine gerek yok canım. Kan testi kesin sonucu verir. İnşallah hamilesindir, sen de haber ver bize :KK49:

Tabi ki geçerli canım :KK1:

Benim ilk hamileliğimde aynı şey olmuştu, sürekli adet göreceğim diye tuvalete gidiyordum ama görmemiştim. Akıntım çoktu ve adetimi bir hafta geçince de öğrendim. Eğer kan testi yaptıracaksan idrar testine gerek yok canım. Kan testi kesin sonucu verir. İnşallah hamilesindir, sen de haber ver bize :KK49:

inşl canım hiç merak etme olumlu olumsuz mutlaka yazarım ya yarın kayınbabamlar gelecek sabahtan onlar gelmeden yakınmda sağlık ocağı var oraya gidip kan verecem salı günü çıkacak henüz bişe belli değilken bilsinler istemiyorum ve işin kötü tarafı salıda misafirm var o yüzden sağlık ocağına gitmişken bide test alim dedim yoksa çarşambaya kalacak öğrenmem hepsi üst üste geldi bende napacağımı şaşırdım

canım seninki nasıl bir akıntı? benim ilk defa oluyor yani hani yumurtlama gününde gelen yumurta akı gibi yapışkan bugün 21. günüm dedim ya hep beyaz süt kesiği gibi olurdu ama bu farklı inş. hayırlı bişeye işarettir :))))

canım seninki nasıl bir akıntı? benim ilk defa oluyor yani hani yumurtlama gününde gelen yumurta akı gibi yapışkan bugün 21. günüm dedim ya hep beyaz süt kesiği gibi olurdu ama bu farklı inş. hayırlı bişeye işarettir :))))

yok canım benimki öyle değil malum yer hep ıslak gibi ıslaklık hissediyorum sanki adetm geliyomuş gibi oluyor sabah gidip kan testi verdim yarın çıkacak gelirkende idrar ttesti aldım zaten yaptım malesef tek çizgi nasip değilmiş demekki inşl sen hamişsindir:))

Selam canım,
Test yapacağını yazmışsın, yapabildin mi? İnş. iyi haber verirsin bize...

İdrar testi negatifse hemen üzülme canım benim. Beta hcg hemen idrara çıkmayabilir...Genellikle gecikmeden 1 hafta-10 gün sonra net yanıt veriyor idrar kitleri. Kanda beta hcg baktır istersen...

baktırdım canım oda yarın çıkacak ama hafiften kahverengi leke geldi bugün sökmese bile yarın kesin merhaba der banakırmızılar

Herşeyin hayırlısı canım...Var bir zamanı elbet, inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat verir çok bekletmeden tüm isteyenlere...

çok sağolun kızlar ahsenim beni soruyosan arkdaşım 13aylık evlyim eşim tedavi görüyodu benim şuan iyi maşşallah 2aydır deniyoruz sayılır ama zaten diğer 10aydada korunmamıza gerek yoktu eşim hipogonodzm hastasıydı hiç sperm çıkışımız yoktu tedaviyle normal seviyeye gelebilen bir hastalık şükürki şuan herşey yolunda çalışmalara bşladık işte

X