- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.161
İstanbul'daydım canım. Akraba ziyaretleri, ev, yemek, iş derken tatil bitti. Bu arada ben adetimi gördüm ama bayram telaşesinden pek üzülmeye de fırsatım olmadı. Yine gideceğim doktora bakalım bu ay ne diyecek. Senin kaç gün kaldı var mı bir belirti?
Hayırlısı be canım...Herşeyde bir hayır var, bir zamanı var sanırım bizler için hamileliğin...
Benim de 28-29u gibi...Bir belirti de yok...Doğrusu kendimi de dinlemiyorum....Pek düşünmüyorum...
Arada kasık ve göğüs ağrısı oluyor...Bazı sabahlar mide bulantısı...
Ama bunlar her zaman olan şeyler, yormuyorum o yüzden.
Bu aralar da herkes soruyor, bebek yok mu, düşünmüyor musun, istemiyor musun diye....
merhaba kızlar
tatil bitti eve döndük reglime tam 1 hafta var kızlar beklemedeyim
hmm ben ovulasyon testi hep pozitif diye sevinmiştim sen öyle söyleyince biraz düşündüm ama yanlış anlama canım ama benim hormonlarım çok düzenli yani senin fsh en yüksekmiş zaten onun etkisidir hakkımızda hayırlısı inş.. hamileyizdir canım sen test yapmaya ne zaman başlıyorsun ve pozitifler ne zaman oluyor??? birde şu preseedi denedinmi tavsiye ederim
hmm ben ovulasyon testi hep pozitif diye sevinmiştim sen öyle söyleyince biraz düşündüm ama yanlış anlama canım ama benim hormonlarım çok düzenli yani senin fsh en yüksekmiş zaten onun etkisidir hakkımızda hayırlısı inş.. hamileyizdir canım sen test yapmaya ne zaman başlıyorsun ve pozitifler ne zaman oluyor??? birde şu preseedi denedinmi tavsiye ederim
evet canım bi<zim problemimizde sperm hareketi düşükbu ay kürler ilaçlar falan sıkı çalıştık yani hemen olacak diye bişey yok ama işte anlarsın preseed i denedim bu ay umudum hep var rabbim yaşatacak inş. ama preseed veslie olacak sanki bide soğan kürü yakı falan yaptım kendime eşimede nekadar kür varsa işte dedim mahsül iyyiyidi buay ))) hayırlısı canım yaa lütfen çok dua et