Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayırlısı be canım...Herşeyde bir hayır var, bir zamanı var sanırım bizler için hamileliğin...
Benim de 28-29u gibi...Bir belirti de yok...Doğrusu kendimi de dinlemiyorum....Pek düşünmüyorum...
Arada kasık ve göğüs ağrısı oluyor...Bazı sabahlar mide bulantısı...
Ama bunlar her zaman olan şeyler, yormuyorum o yüzden.
Bu aralar da herkes soruyor, bebek yok mu, düşünmüyor musun, istemiyor musun diye....

Ben artık alıştım galiba canım, ilk aylarda adet görünce ağlamaktan gözlerim şişerdi. Şimdi soğukkanlı karşılıyorum hayırlısı diyorum. Bence de kendini dinleme. Bu ay benim ateşim çok yüksekti 37 nin altına hiç inmedi, halsizlik ve sürekli uyuma isteiği vardı. Sonra adet gördüm baktım ateş devam ediyor ve uyuma isteği de anladım ki bunlar hamilelik belirtisi değilmiş hasta olmuşum :) Neyse şimdi ateşim normale geldi ve daha iyiyim. İnşallah bu ay senden iyi bir haber alırız da seviniriz.

İnşallah canım...Benim de ateşim geçen ay hep yüksek gitmişti...Adete bikaç saat kala düştü sonra, ateş de adet tarihi geçtikten sonra bir belirti sayılıyor sanırım...

Ben hasta olmuşum canım ateşm adetim boyunca hiç düşmedi, bende yüksek diye seviniyordum meğerse üşütmüşüm :) Ay artık bu ay birinizden iyi bir haber alayım, benim ki bu ay geçti sizin için dua ediyorum. Allah bu aya hayırlısıyla bebekleri nasip eder inşallah

Fsh hormonum yüksek canım yani yumurta rezervim az kalmış. Ayrıca ostrojende dengesiz bir ay yüksek bir ay düşük çıkıyor. Doktorlar hep tüp bebek diyordu ama son gittiğim prof. normal yolla da olur dedi. Geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı, bakalım bu ay yeni umut, Allah yazdıysa olacak diyorum....

hmm ben ovulasyon testi hep pozitif diye sevinmiştim sen öyle söyleyince biraz düşündüm ama yanlış anlama canım ama benim hormonlarım çok düzenli yani senin fsh en yüksekmiş zaten onun etkisidir hakkımızda hayırlısı inş.. hamileyizdir canım sen test yapmaya ne zaman başlıyorsun ve pozitifler ne zaman oluyor??? birde şu preseedi denedinmi tavsiye ederim

Benim LH hormonum normal canım, ovalüasyon testleri LH hormonunu gösteriyor yani fsh ile ilgisi olamaz. Ama dediğim gibi LH ile hamileliğin pek ilgisi yok, hamilelikte en fazla progesteron artar, ostrojen bir miktar artar ve elbette beta hcg salgılanır. Hamile olabilirsin ve inşallah da öylesindir ama ovalüasyon testine bakarak buna karar verme sonra üzülebilirsin. Burada başka insanların da çift çizgi çıkıp hamile olmadığını okudum ama iki çizgi net çıkıp olanlarda var. Ben her ay birşeylerden umitlenip hayal kırıklığı yaşadığım için söylüyorum.

Pozitifi görme kişiden kişiye değişiyor. Benim ilk hamileliğimde adetten 7 hafta sonra çıkmıştı. Araştırdığım kadarıyla adetten 4-5 gün önce silik çizgi gören de var, adetten 1 hafta sonra idrar testinde çıkan da var. Bence en iyisi adet geçince yapmak. Bir de adete bir kaç gün kala kan testi yaptırabilirsin en sağlamı o.
Pree seed daha fazla erkekdeki sperm sorunlarına iyi geliyor benim eşim de sorun yok Allah'a şükür. Ama erkekte sorun olanlarda çok memnun kalanlar var.

Benim LH hormonum normal canım, ovalüasyon testleri LH hormonunu gösteriyor yani fsh ile ilgisi olamaz. Ama dediğim gibi LH ile hamileliğin pek ilgisi yok, hamilelikte en fazla progesteron artar, ostrojen bir miktar artar ve elbette beta hcg salgılanır. Hamile olabilirsin ve inşallah da öylesindir ama ovalüasyon testine bakarak buna karar verme sonra üzülebilirsin. Burada başka insanların da çift çizgi çıkıp hamile olmadığını okudum ama iki çizgi net çıkıp olanlarda var. Ben her ay birşeylerden umitlenip hayal kırıklığı yaşadığım için söylüyorum.

Pozitifi görme kişiden kişiye değişiyor. Benim ilk hamileliğimde adetten 7 hafta sonra çıkmıştı. Araştırdığım kadarıyla adetten 4-5 gün önce silik çizgi gören de var, adetten 1 hafta sonra idrar testinde çıkan da var. Bence en iyisi adet geçince yapmak. Bir de adete bir kaç gün kala kan testi yaptırabilirsin en sağlamı o.
Pree seed daha fazla erkekdeki sperm sorunlarına iyi geliyor benim eşim de sorun yok Allah'a şükür. Ama erkekte sorun olanlarda çok memnun kalanlar var.

evet canım bi<zim problemimizde sperm hareketi düşük bu ay kürler ilaçlar falan sıkı çalıştık yani hemen olacak diye bişey yok ama işte anlarsın preseed i denedim bu ay umudum hep var rabbim yaşatacak inş. ama preseed veslie olacak sanki bide soğan kürü yakı falan yaptım kendime eşimede nekadar kür varsa işte dedim mahsül iyyiyidi buay ))) hayırlısı canım yaa lütfen çok dua et

İnşallah olur canım, sorun yaşamanın ne demek olduğunu bilirim çok zor bir durum. Pree seed den memnun kalan çok, bir de keçiboynuzu kürünü çok duydum ama kesin onu denemişsindir. Yumurtlama zamanını da tutturduysan neden olmasın ki

ohohoooo denemezmiyim haytım aama şimdi ara verdik ona pekmezini yiyor çünkü diğer kürlerle ters etki yapabiliyor ço fazla tüketti çünkü ama askerlik var diye hiç bu kadar ısrarcı olmamıştık ama artık azimliyiz inş. rabbimin inayetiyle yakındır :))))))))))) birde senin yumurtlama günün geçtikten sonra bu sünen akıntı oluyormuydu benim hiç olmazdı ama bugün 20. günüm ve hala var ????

canım merhaba galiba sizinde sperm hareketliliği sorunu varmış ileri hızlı hareketli kaç bide neler kullandın işe yaradımı lütfen beni blglndr biz bu ay keçi boynuzu kürünü uyguladıkta

canım bizim toplam spermde sorun yok o 21 milyonlara kadar çıkıyor ama yavaş hareketli %5 hızlı hiç yok dediğim bu ay denemeye başladık işe yarayı yaramadığını bu hafta içi öğreneceğiz inş. eşim test verecek ama yinede yazayım eşimin kürleri:sabahları:
bir tane zeytinyağında bekletilmiş kuru incir,aarısütübalpolen karışımı ve keçiboynuzu pemezi aç karna bunlar,
kahvaltından yada öğle yemeğinden sonra endol ve zinco
akşamları:yine aç karna polenli karışım ve pekmez ginseng kökü kaynatıp çay gibi içti habirde yemekten önce çakşır suyu arasırada yatmadan havuç suyu ilaç olarakta akşamları klomen.trental,evicap
bu ay düzenli yaptık canım kendimede soğan kürü ve yakı uyguladım en önemliside preseed onu mutlaka al derim ve ovulasyon testleri :) ay ne çok şey yapmışım yahu inş. vesile sebeb olurlar aminnnn.
ha birde kaan aydos var mail adresine mail at tedaviye başayın süper bi dr. bize ilaçalrı o verdi zinco ve evcap vitamin zaten onu biz aldık krishazel var onun mesajları oku bul topiklerde istersen irtibata geç sana yardımcı olur eşi aynıydı benim elimle sorunu yani bunları yaptı şimdi 2 aylık hamile stres yapma canım umutlu ol bol dua ve kür ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…