- 4 Şubat 2009
- 8.728
- 40
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.081
Ben gebelik testini hiç kullanmadım ama ov. testinde 2 aydır aynı günler pozitif yakaladım...Güvenimi sarsacak bişey olmadı ama mağduru da çok biliyorum. Dediğim gibi ev tipi hiçbir kite güvenmiyorum. Daha hiç gebelik testinde pozitif yakalamadım ben zatenGecikme beklemeden hemen kan testi yaptırdığım için....Ama artık tövbeliyim. En az 1 hafta gecikmeden test filan yapmam....
ahh ahhh öyle güzel konuştunki içimde papatyalar açtı valla lakin hiç ümitli değilim :97: inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize
Hadi bakalım inşallah canım ya. Ben bu ay ateş takibi filan yapmadım. Ov. testi de sadece 2 gün yaptım. Test çizgisi, kontrol çizgisinin %90ı kadar koyuluktaydı. Belki bir daha yapsam daha da koyulaşırdı ama yapmadım. Tek yaptığım her gün çalışmak. Bu bikaç gün daha böyle devam edecek. Ovulasyon kesin olmuştur kanaatine varana kadar :) Geçen ay geç ovulasyon oldu ya bende...O yuzden....Hiçbirşey ölçüp biçmeyince de ne umutlanıyorsun, ne şüpheleniyorsun....Sadece kasık ağrılarımdan sonra (ov. yaklaştığını tahmin ettiğim günler) bel ağrısı ve şişkinlik, gaz sorunu başladı başladı...Bilmiyorum nedir.
ya cnmm bnm adetin 23. günü ateşim 35.3 e düşmüştü snra 24 25 de 36.6 oldu acaba bnmkide yerleştide ondanmı düştü kiii???Bu arada yeni bir şey öğrendim kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım. Ateş takibi yapanlar varsa yerleşmenin olduğu gün ateş aynı adet göreceksiniz gibi düşermiş ve sonraki gün bir daha artarmış. Ben ateşimi sabah akşam ölçüyorum. Akşamları genelde sabahtan biraz daha yüksek olur ama dün aksam birden 36.4 dereceye indi. Sabah yeniden 36.8'e çıktı. Ama tabi akşam ateş ölçümünden emin olamam, eğer sabah inip çıksaydı çok umutlanacaktım. Bu ateş inmesi yerleşme döneminde yani döllenmeden 7-10 gün sonra olursa çok iyi işaretmiş. Bu sabah belki ateşüm düşüktür dedim ama yükselmişti. Belki akşam da inmesi iyi birşeydir henüz onu bilmiyorum. Bakalım ne olacak.
Ostrojenden eminim canım, nette araştır göreceksin. Hamileliğin ilk günlerinde çok yükseliyor. Adet görürsen de düşüyor. İnşallah sendeki yükselişin nedeni budur da güzel haberlerini alırız.
Sen en iyisini yapmışşsın canım. Zaten her gün çalıştıysan ovalüasyonu kaçırma ihtimalin yok. En sağlam yöntem ne ateş testine gerek var ne ovalüasyon testine
Kızlar bişey sorucam size. Belgisel az önce ov. testleri östrajen hormununu ölçüyo demiştin değil mi sen? Yani yumurtlamadan sonra pozitif veren test gebelik olabildiği yönünde yorumlanabilir, doğru anladım dimi?
benim gibi adet sirkün uzun olursa çalışa çalışa pes edersin ve yumurtlama yünü de yan gelip yatarken geçirirsin o zaman
bende tövbeliyim diyorum ama dayanımıyorum yine yapıyorum
Kızlar bişey sorucam size. Belgisel az önce ov. testleri östrajen hormununu ölçüyo demiştin değil mi sen? Yani yumurtlamadan sonra pozitif veren test gebelik olabildiği yönünde yorumlanabilir, doğru anladım dimi?
Bağımlılık yapıyor meret :86:
evet doğru anlamışsın blau
valla hee gerçekten bağımlılık yapıyo meret :)))) zaten önceki aydan testlerimi hazır ediyorum evde :)) nöbetçi eczane gibiyim ihtiyacı olan bana gelsin :)))
ya cnmm bnm adetin 23. günü ateşim 35.3 e düşmüştü snra 24 25 de 36.6 oldu acaba bnmkide yerleştide ondanmı düştü kiii???
Doğru anladım ama, az önce yazdığı gibi daha ov. gerçekleşmemiş olabilir işte...
Peki bu ov.dan önce artan LH hormonu, bendeki gibi böyle 3-4 gün evvelinden artmaya ve ov. testinde pozitif vermeye başlayabilir mi ki? Senin de sikluslar uzun, sende nasıl oluyor?
araştırmıştım belgiselcim biliyorum ama bu derece koyu otlar göreceğimi tahmin etmiyodum yarı otlu olur diyodum çünkü kullanma kılavuzunda yarı otlu implasyon olabilir demekmiş yani gebelik olabilir demek diyor..
Doğru anladım ama, az önce yazdığı gibi daha ov. gerçekleşmemiş olabilir işte...
Peki bu ov.dan önce artan LH hormonu, bendeki gibi böyle 3-4 gün evvelinden artmaya ve ov. testinde pozitif vermeye başlayabilir mi ki? Senin de sikluslar uzun, sende nasıl oluyor?