- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.061
O marka beni çok üzdü canım. Ovalüasyon testini bilmiyorum belki iyidir ama hamilelik testine sakın güvenme. Ben ilk yaptığımda 2. çizgi o kadar net çıktı ki, mutluluktan havaya uçtum. Ama kesinleştirmek için gittim bir kaç tane daha test aldım. Hepsinde negatifti. Ama ben laboquick'e inandım kan testi yaptırdım. Kan testim 0.100 çıkınca ne kadar ağladım bilemezsin. Sonra aldığım satıcıya ve şirkete mail attım. Satıcı bana arada bir böyle bozuklar olabilir o da size denk düşmüş dedi, üretici firma ise hiç yanıt vermedi. Daha sonra aldığım paketteki testlerin hepsini o ay yaptım ve bendeki kutuda 4 testte bir test bozuktu. Hatta bir testi musluk suyu ile yaptım o da pozitif çıkınca eşime müjde canım bizim musluk hamile demiştim
Belki bana denk düşen gerçekten bozuktu yani ovalüasyon testleri iyidir bilmiyorum ama gebelik testin de o markayla pozitif verirsen başka marka ile de mutlaka teyit et canım.
Doğrudur canım...Bana denk gelenlerde bozuk çıkmamış olabilir...Zaten ev tipi kitlerde mutlaka birkaç farklı markayla kontrol yapıp emin olmak en iyisi. Ki ben eğer 10 tane test yapsam, hepsi de pozitif çıksa bile kan testi yapmadan asla emin olmam.