- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.101
LH hormonu falan demişsin o hormondan pek anlamam blau :))) oyüzden ne demek istediğini anlamasamda şöyle izah edeyim kendimi; adetimin 21.günü sabahı pozitif ovulasyon testi gördüm ama otlar koyu değil açıktı ama bunu ben pozitif kabul ettim nihayetinde görüntünin heryerinde net otlar vardı o akşamı değerlendirdim ve sabah bi baktım ateşim 36,4ten 36,7 ye çıkmış ve 4 gün öyle devam etti ateşim ama pozitif ovulasyonu bir daha görmedim dün değil önceki gün yarı otlu dün de yarı otlu bugün koyu renkte otlu gördüm.Bu arada ovulasyonun olduğu günü 21. gün farzedersek bugün ovulasyonun üzerinden 5 gün geçmiş oluyor ve değerim bu sabah 0,1 derece düştü. ama ne olur ne olmaz bu akşamı değerlendirmeyi düşünüyorum nasipse..
Benim bildiğim ovalüasyondan sonra 7-10 gün içinde yerleşme oluyor canım ama senin daha erken olmuş olabilir. Döllenmiş yumurta ortalama 3 gün tüplerde yolculuk eder. Rahme ulaşınca ortalama 5-6 gün içinde tutunması gerekir. Senin daha erken de tutunmuş olabilir belki ama sen her ihtimale karşı çalışmaya devam et, sağlam olsun.