Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Doğrudur canım...Bana denk gelenlerde bozuk çıkmamış olabilir...Zaten ev tipi kitlerde mutlaka birkaç farklı markayla kontrol yapıp emin olmak en iyisi. Ki ben eğer 10 tane test yapsam, hepsi de pozitif çıksa bile kan testi yapmadan asla emin olmam.

Hatalı pozitif gördükten sonra her ay test alırken 3 farklı marka alıyorum canım. Birisi cok kaliteli birisi orta fiyatta birisi de ucuz

Aynen senin gibi kan testini yaptırmadan güvenmem ama artık idrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmayacağım, çok yıpratıcı oluyor bu konuda kesin kararlıyım.

kızlar slm ne testi o güvenmediğiniz gebelikmi ovulsyonmu marka neydii

Laboquick isimli markanın gebelik testi bende hatalı pozitif verdi canım. Ama ovalüasyon testini bilmiyorum o iyi olabilir ya da ne bileyim belki gercekten de bozuk paket bana denk geldi. Ama bir kere güvenim sarsıldı, özellikle üretici firma bana bir açıklama maili atmayınca daha da güvenimi kaybettim. Gerci artık idrar testlerinin hic birisine çok güvenmediğim için çok da sorun etmiyorum ama hatalı pozitif boyle bir şey beklemeyen birisi icin çok üzücü oluyor.

aynı olayı bende bikaç kere yaşadım ve tövbeliyim kullanmıyorum o markayı artık

Demek ki bir benim başıma gelmemiş. Ben bedava verseler almam canım, yaşadığım üzüntüyü bir ben bilirim bir Allah. Kan testinde negatifi görünce bile acaba laboratuvar mı hata yaptı demiştim. İnsan çok isteyince kendi istediğine inanmak istiyor ama 3 gün sonra adet görmüştüm

Aynen canım ya. Geçen 2 ay gecikme beklemeen kan testi yaptırdım, sonuç çok üzücü ve yıpratıcı oldu. Daha önce korunurken de birkaç şüpheli durumdan ötürü kan testi yaptırmıştım. Artık evde pozitif almadan yapmam kan testi.

Di mi ya. Ben de geçen ay, eşim isteyince gecikme olmadan test yaptırmıştım, yaptırmayacağım dememe rağmen. Negatif çıkınca, dedim kesin geç döllenme filan...İnsan inanmak istemiyor. Bir de 3 gün gecikme oldu. Kesin ya yanlış bakıldı, ya geç döllenme oldu dedim ama, 3 günün sonunda ateşim birden düştü ve hemen akabinde regl. Hayal kırıklığımı düşün.

Bu arada yeni bir şey öğrendim kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım. Ateş takibi yapanlar varsa yerleşmenin olduğu gün ateş aynı adet göreceksiniz gibi düşermiş ve sonraki gün bir daha artarmış. Ben ateşimi sabah akşam ölçüyorum. Akşamları genelde sabahtan biraz daha yüksek olur ama dün aksam birden 36.4 dereceye indi. Sabah yeniden 36.8'e çıktı. Ama tabi akşam ateş ölçümünden emin olamam, eğer sabah inip çıksaydı çok umutlanacaktım. Bu ateş inmesi yerleşme döneminde yani döllenmeden 7-10 gün sonra olursa çok iyi işaretmiş. Bu sabah belki ateşüm düşüktür dedim ama yükselmişti. Belki akşam da inmesi iyi birşeydir henüz onu bilmiyorum. Bakalım ne olacak.

ben bikere pozitifi gördüm ve gittim kan testi yaptırdım negatifi gördüm moral olarak resmen çöktüm hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ozaman test kitine bağlamamıştım bu olayı neyse bi sonraki ayda pozitifi gördüm aynı testten 1 tane daha vardı ve geçen ayki gibi yanılmak istemediğim için tekrar yaptım yine pozitif görünce gittim kan testine okadar emindimki pozitif olduğuna sadece değer kaçtır acaba diye sabırsızlanıyordum bi baktım sonuç negatif.. sonra testin markası dikkatimi çekti geçen ayda bu markadan kullandığımı anımsadım ve internette bi araştırdımki bunun mağduriyetini yaşayan çok olmuş şimdi eczaneden almadan önce markasına bakıp alıyorum.. hatta eczanede bu marka daha ucuz olmasına rağmen almadım niye alayımki sonucuna güvenmediğim bir testi dimi ama..

ben ateş takibi yapıyorum ve bu yerleşme düşüşünü biliyorum bu sabah 0,1 derece düştü ve umutlandım ama tükürükle yaptığım ovulasyon testim kafamı karıştırdı şimdide :) pozitif deyoooorr :)) hatta baya baya pozitiff..

Hadi bakalım inşallah canım ya. Ben bu ay ateş takibi filan yapmadım. Ov. testi de sadece 2 gün yaptım. Test çizgisi, kontrol çizgisinin %90ı kadar koyuluktaydı. Belki bir daha yapsam daha da koyulaşırdı ama yapmadım. Tek yaptığım her gün çalışmak. Bu bikaç gün daha böyle devam edecek. Ovulasyon kesin olmuştur kanaatine varana kadar :) Geçen ay geç ovulasyon oldu ya bende...O yuzden....Hiçbirşey ölçüp biçmeyince de ne umutlanıyorsun, ne şüpheleniyorsun....Sadece kasık ağrılarımdan sonra (ov. yaklaştığını tahmin ettiğim günler) bel ağrısı ve şişkinlik, gaz sorunu başladı başladı...Bilmiyorum nedir.

Geçmiş olsun canım, seninki daha da kötü olmuş. İki kere aynı şey insanı daha kötü üzer. Ben de markasına bakıyorum. Aynı firmanın bir kaç markası daha var, sitelerinden öğrendim onları da almıyorum yine aynı şey olmasın diye.

Ben gebelik testini hiç kullanmadım ama ov. testinde 2 aydır aynı günler pozitif yakaladım...Güvenimi sarsacak bişey olmadı ama mağduru da çok biliyorum. Dediğim gibi ev tipi hiçbir kite güvenmiyorum. Daha hiç gebelik testinde pozitif yakalamadım ben zaten Gecikme beklemeden hemen kan testi yaptırdığım için....Ama artık tövbeliyim. En az 1 hafta gecikmeden test filan yapmam....

İnsan hamile olunca ostrojen hormono çok artarmış. Bu tükürük testi de ostrojeni ölçüyor. Belki de hamilesindir ve ondan artmıştır canım. Ben de her gün tükürüğe bakıyorum ama daha ostrojen de artış yok. Bu iyi bir işaret değil ama belki artar diye bekliyorum. İnşallah senin ki bu yüzdendir de bize güzel haberler veririsin

ahh ahhh öyle güzel konuştunki içimde papatyalar açtı valla lakin hiç ümitli değilim :97: inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…