- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.061
O marka beni çok üzdü canım. Ovalüasyon testini bilmiyorum belki iyidir ama hamilelik testine sakın güvenme. Ben ilk yaptığımda 2. çizgi o kadar net çıktı ki, mutluluktan havaya uçtum. Ama kesinleştirmek için gittim bir kaç tane daha test aldım. Hepsinde negatifti. Ama ben laboquick'e inandım kan testi yaptırdım. Kan testim 0.100 çıkınca ne kadar ağladım bilemezsin. Sonra aldığım satıcıya ve şirkete mail attım. Satıcı bana arada bir böyle bozuklar olabilir o da size denk düşmüş dedi, üretici firma ise hiç yanıt vermedi. Daha sonra aldığım paketteki testlerin hepsini o ay yaptım ve bendeki kutuda 4 testte bir test bozuktu. Hatta bir testi musluk suyu ile yaptım o da pozitif çıkınca eşime müjde canım bizim musluk hamile demiştim
Belki bana denk düşen gerçekten bozuktu yani ovalüasyon testleri iyidir bilmiyorum ama gebelik testin de o markayla pozitif verirsen başka marka ile de mutlaka teyit et canım.
Doğrudur canım...Bana denk gelenlerde bozuk çıkmamış olabilir...Zaten ev tipi kitlerde mutlaka birkaç farklı markayla kontrol yapıp emin olmak en iyisi. Ki ben eğer 10 tane test yapsam, hepsi de pozitif çıksa bile kan testi yapmadan asla emin olmam.
kızlar slm ne testi o güvenmediğiniz gebelikmi ovulsyonmu marka neydii
kızlar slm ne testi o güvenmediğiniz gebelikmi ovulsyonmu marka neydii
aynı olayı bende bikaç kere yaşadım ve tövbeliyim kullanmıyorum o markayı artık
Hatalı pozitif gördükten sonra her ay test alırken 3 farklı marka alıyorum canım. Birisi cok kaliteli birisi orta fiyatta birisi de ucuz
Aynen senin gibi kan testini yaptırmadan güvenmem ama artık idrar testinde pozitif görmeden kan testi yaptırmayacağım, çok yıpratıcı oluyor bu konuda kesin kararlıyım.
Demek ki bir benim başıma gelmemiş. Ben bedava verseler almam canım, yaşadığım üzüntüyü bir ben bilirim bir Allah. Kan testinde negatifi görünce bile acaba laboratuvar mı hata yaptı demiştim. İnsan çok isteyince kendi istediğine inanmak istiyor ama 3 gün sonra adet görmüştüm
Demek ki bir benim başıma gelmemiş. Ben bedava verseler almam canım, yaşadığım üzüntüyü bir ben bilirim bir Allah. Kan testinde negatifi görünce bile acaba laboratuvar mı hata yaptı demiştim. İnsan çok isteyince kendi istediğine inanmak istiyor ama 3 gün sonra adet görmüştüm
Bu arada yeni bir şey öğrendim kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım. Ateş takibi yapanlar varsa yerleşmenin olduğu gün ateş aynı adet göreceksiniz gibi düşermiş ve sonraki gün bir daha artarmış. Ben ateşimi sabah akşam ölçüyorum. Akşamları genelde sabahtan biraz daha yüksek olur ama dün aksam birden 36.4 dereceye indi. Sabah yeniden 36.8'e çıktı. Ama tabi akşam ateş ölçümünden emin olamam, eğer sabah inip çıksaydı çok umutlanacaktım. Bu ateş inmesi yerleşme döneminde yani döllenmeden 7-10 gün sonra olursa çok iyi işaretmiş. Bu sabah belki ateşüm düşüktür dedim ama yükselmişti. Belki akşam da inmesi iyi birşeydir henüz onu bilmiyorum. Bakalım ne olacak.
Bu arada yeni bir şey öğrendim kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için yazayım. Ateş takibi yapanlar varsa yerleşmenin olduğu gün ateş aynı adet göreceksiniz gibi düşermiş ve sonraki gün bir daha artarmış. Ben ateşimi sabah akşam ölçüyorum. Akşamları genelde sabahtan biraz daha yüksek olur ama dün aksam birden 36.4 dereceye indi. Sabah yeniden 36.8'e çıktı. Ama tabi akşam ateş ölçümünden emin olamam, eğer sabah inip çıksaydı çok umutlanacaktım. Bu ateş inmesi yerleşme döneminde yani döllenmeden 7-10 gün sonra olursa çok iyi işaretmiş. Bu sabah belki ateşüm düşüktür dedim ama yükselmişti. Belki akşam da inmesi iyi birşeydir henüz onu bilmiyorum. Bakalım ne olacak.
ben bikere pozitifi gördüm ve gittim kan testi yaptırdım negatifi gördüm moral olarak resmen çöktüm hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ozaman test kitine bağlamamıştım bu olayı neyse bi sonraki ayda pozitifi gördüm aynı testten 1 tane daha vardı ve geçen ayki gibi yanılmak istemediğim için tekrar yaptım yine pozitif görünce gittim kan testine okadar emindimki pozitif olduğuna sadece değer kaçtır acaba diye sabırsızlanıyordum bi baktım sonuç negatif.. sonra testin markası dikkatimi çekti geçen ayda bu markadan kullandığımı anımsadım ve internette bi araştırdımki bunun mağduriyetini yaşayan çok olmuşşimdi eczaneden almadan önce markasına bakıp alıyorum.. hatta eczanede bu marka daha ucuz olmasına rağmen almadım niye alayımki sonucuna güvenmediğim bir testi dimi ama..
ben bikere pozitifi gördüm ve gittim kan testi yaptırdım negatifi gördüm moral olarak resmen çöktüm hamilemiyim değilmiyim anlayamadım ozaman test kitine bağlamamıştım bu olayı neyse bi sonraki ayda pozitifi gördüm aynı testten 1 tane daha vardı ve geçen ayki gibi yanılmak istemediğim için tekrar yaptım yine pozitif görünce gittim kan testine okadar emindimki pozitif olduğuna sadece değer kaçtır acaba diye sabırsızlanıyordum bi baktım sonuç negatif.. sonra testin markası dikkatimi çekti geçen ayda bu markadan kullandığımı anımsadım ve internette bi araştırdımki bunun mağduriyetini yaşayan çok olmuşşimdi eczaneden almadan önce markasına bakıp alıyorum.. hatta eczanede bu marka daha ucuz olmasına rağmen almadım niye alayımki sonucuna güvenmediğim bir testi dimi ama..
ben ateş takibi yapıyorum ve bu yerleşme düşüşünü biliyorum bu sabah 0,1 derece düştü ve umutlandım ama tükürükle yaptığım ovulasyon testim kafamı karıştırdı şimdide :) pozitif deyoooorr :)) hatta baya baya pozitiff..
İnsan hamile olunca ostrojen hormono çok artarmış. Bu tükürük testi de ostrojeni ölçüyor. Belki de hamilesindir ve ondan artmıştır canım. Ben de her gün tükürüğe bakıyorum ama daha ostrojen de artış yok. Bu iyi bir işaret değil ama belki artar diye bekliyorum. İnşallah senin ki bu yüzdendir de bize güzel haberler veririsin