Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hemen kilo vermeye başla canım. Benim de kilom fazlaydı, 2 aydır diyetisyene gidiyorum ve 2 ayda 7 kilo verdim. Ben kendi kendime yaparım sanıyordum ama başaramadım. Bir diyetisyen kontrolunde daha kolay zayıflıyorsun. Kilo verince hormonların da düzelmeye başlayacak. Bende de hormonel dengesizlikler vardı şimdi onlar geçti. Sadece FSH yüksek o da yaşımla ilgili ama ümidimi hiç kaybetmeden çalışmaya devam ediyorum. Mutlaka kilo vermeni öneririm, iyi bir diyetisyen ile kesinlikle verirsin, moralini bozma.

tamam o zaman bunu duyduğum iyi oldu sağolasın canım bu gece dolu geçecek demekki hep diyorlar ya en sık günaşırı olsun diye sperm kalitesi için ondan tedirgindim

Bende öyle sanıyordum ama bana bu programı veren profesor ve işinde çok iyi olduğunu düşündüğüm birisi. Bu nedenle dediklerini yaptım bence sen de böyle yap. Ayrıca kocana biraz tatlı falan yedir, enerjisi yüksek olsun

eşimdeki sorunları bilosun cnm bana hangi testleri önerirsin progesteron dışında

eşimdeki sorunları bilosun cnm bana hangi testleri önerirsin progesteron dışında

Sende bir sorun yoksa eşinin iyi bir doktora gitmesi lazım canım. Eğer doğal yolla hamilellik çok zor derlerse muhtemelen aşılamaya karar verirler. Aşılamada eşinden alınan spemler yıkanıyor, en sağlıklı olanları seçiliyor ve sonra senin yumurtlama zamanında rahme bırakılıyor bildiğim kadarıyla. Yani şansı arttırıyorlar.

Ama önce eşin çok iyi bir doktora görünsün hatta onun testini yaptığını laboratuarın iyi olduğudan emin olun. Ben ilk kez doktora gittiğimde doktor eşimin durumunu da görmek istedi bana sperm testinin daha fazla yoruma dayandığını ve o yüzden iyi bir yerde yaptırmam gerektiğini söyledi. Aksi halde hatalı yorumlar olabilirmiş. Eğer çok iyi bir hastane değilse bir daha test yapabilirsiniz. Bir de siz kaç aydır deniyorsunuz?

5 aydır deniyoruz cnm valla hep sordum var mı ist da ii bi urolog die kimse bişi demedi bende memnun diilim gittiğimiz ürologdan ilaçlar bitsin bi test daha yaptıracak eşim.

bak belgiselim biz ne dioruz millet nerde !
""kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"

kızlaar merhabalar ..
bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama hangi marka ve nerden alacağımı bilmiyorum....
internette araştırmaktan çok yoruldum inanın....
yardımcı olursanız sevinirim
......

kızlaar merhabalar ..
bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama hangi marka ve nerden alacağımı bilmiyorum....
......

Ben laboquick marka kullandım. GG aldım. Birkaç olumsuz yorum yapılmış bu marka hakkında ama ben memnun kaldım.

Bunu kim yazmış ki...Millet hamile kalabillmek için kendini paralıyor, bu da oğlan derdinde mi! Pes!

kızlaar merhabalar ..
......

cnm ben clearblue digital test gecen ay kullanmaya basladim super birsey kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben laboquick marka kullandım. GG aldım. Birkaç olumsuz yorum yapılmış bu marka hakkında ama ben memnun kaldım.

çok teşekkür ederim cevabın için canım dün gece v..fo siparişi verdik...
bu ay bu testleri kullanacağım işimi garantiye almak için...
bide kayganlaştırıcı siparişi verdik....
9 günlük tatilde epey çalışmamız gerekecek....
değer herşey için değer.....

cnm ben clearblue digital test gecen ay kullanmaya basladim super birsey kesinlikle tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim yanıtın için biz idrarla yapılanı sipariş verdik bu galiba tükürük ile yapılıyordu....
ama başka bir markanınkinide alsak mı diye düşünüyoruz garanti olsun diye...
bide ateş ölçümü yapacağım...
9 günlük tatili iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz....

Canım kayganlaştırıcı vs. kremlerin vajen ph.ını bozarak spermlerin ölmesine sebep olduğunu okumuştum bir yerde ama, üzerinde fazla araştırma yapmadım. İstersen bir araştır, araştırmadan kullanma...

Bir de ov. testinde pozitif gördükten sonra birkaç gün çalışmaları bırakmayın. Ben geçen ay pozitifi ilk grdükten 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Oysa genelleme 24-36 saat içinde olduğu yönünde.

İnanmıyorum ya, çocuk cinsiyeti beğenmiyorlar

Benim bir kızım var, Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat daha versin de kız erkek hiç fark etmez diyorum. İsterse 5 tane kızım olsun 6. cı da kız desinler yine mutlu olur ve şükrederim. Allah evlat acısı verip ağlatmasın kimseyi, çocuk cinsiyetine de ağlanır mı, hayretler içindeyim canım. Allah gerçekten anneliği hak eden herkese hayırlı evlatlar versin diyorum başka bir şey demiyorum....

O marka beni çok üzdü canım. Ovalüasyon testini bilmiyorum belki iyidir ama hamilelik testine sakın güvenme. Ben ilk yaptığımda 2. çizgi o kadar net çıktı ki, mutluluktan havaya uçtum. Ama kesinleştirmek için gittim bir kaç tane daha test aldım. Hepsinde negatifti. Ama ben laboquick'e inandım kan testi yaptırdım. Kan testim 0.100 çıkınca ne kadar ağladım bilemezsin. Sonra aldığım satıcıya ve şirkete mail attım. Satıcı bana arada bir böyle bozuklar olabilir o da size denk düşmüş dedi, üretici firma ise hiç yanıt vermedi. Daha sonra aldığım paketteki testlerin hepsini o ay yaptım ve bendeki kutuda 4 testte bir test bozuktu. Hatta bir testi musluk suyu ile yaptım o da pozitif çıkınca eşime müjde canım bizim musluk hamile demiştim

Belki bana denk düşen gerçekten bozuktu yani ovalüasyon testleri iyidir bilmiyorum ama gebelik testin de o markayla pozitif verirsen başka marka ile de mutlaka teyit et canım.

öyle yapacağım canım...
kayganlaştırıcı içinde ben epey bir araştırma yaptım yazılanlara güvenerek alıyorum zaten...
bu forumda 1-2 sene gebe kalamayıp bu kayganlaştırıcıyı ile(((pre.....)))) ilk ayda hamile kalan bir çok bayan var....yazılanlara göre ....
üstelik bazı doktorlarda önermişler....
bende bu yazılanlara güvenerek sipariş ettim...

aynı olayı bende bikaç kere yaşadım ve tövbeliyim kullanmıyorum o markayı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…