- 28 Eylül 2010
- 138
- 80
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.041
tamam o zaman bunu duyduğum iyi oldu sağolasın canım bu gece dolu geçecek demekki hep diyorlar ya en sık günaşırı olsun diye sperm kalitesi için ondan tedirgindim
CANLAR İYİ AKŞAMLAR BENDEDE YUMURTLAMA PROBLEMİ VAR ARALIKTA GÖBEKTEN İGNE KULLANICAM GEÇEN AY ANCA HAPSIZ 15 ŞE ÇIKARABİLDİM AMA YANLIZ BAŞIMA BAŞARAMICAM KİLOM DA ÇOK FAZLA YAŞIM 25 KİLOM 90 OLDU HORMON HAPLARI YÜZÜNDEN VE AMELİYat OLDUM EŞİMLE BERABER OZAMAN DA ÇOK İLAÇ KULLANDIM BİLEMİYORUM VALLA ŞAŞTIM KALDIM 9 YILLIK EVLİYİM OVÜLASYON TESTİNİ BENDE YAPTIM GÜZEL BİŞEY BENCE
tamam o zaman bunu duyduğum iyi oldu sağolasın canım bu gece dolu geçecek demekki hep diyorlar ya en sık günaşırı olsun diye sperm kalitesi için ondan tedirgindim
Sen şimdi çok streslisin canım ve ne yazık ki bu yumurtlamanı etkileyebilir. Zaten progesteron testi yaptıracaksın bu nedenle yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenirsin. Ama biraz rahat olmaya çalış. Stres insanın bütün metobolizmasını bozuyor. Örneğin ben ilk testimi yaptırdığımda proklaktin cok iyi çıkmıştı ama fsh yüksekti. Tabi bunu kafaya taktım, çok üzüldüm, ağladım, bir kaç doktora gittim. Hepsi bana tüp bebek dedi. Önümüzdeki ay prolaktin normalin çok üzerine 45'e çıktı. Sonra biraz kafamı rahatlatınca tekrar düzeldi ve 8 e indi. Yani stres insanın tüm metobolizmasını bozuyor. Çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış. Sonuçta Allah'in dediği olacak
eşimdeki sorunları bilosun cnm bana hangi testleri önerirsin progesteron dışında
Sende bir sorun yoksa eşinin iyi bir doktora gitmesi lazım canım. Eğer doğal yolla hamilellik çok zor derlerse muhtemelen aşılamaya karar verirler. Aşılamada eşinden alınan spemler yıkanıyor, en sağlıklı olanları seçiliyor ve sonra senin yumurtlama zamanında rahme bırakılıyor bildiğim kadarıyla. Yani şansı arttırıyorlar.
Ama önce eşin çok iyi bir doktora görünsün hatta onun testini yaptığını laboratuarın iyi olduğudan emin olun. Ben ilk kez doktora gittiğimde doktor eşimin durumunu da görmek istedi bana sperm testinin daha fazla yoruma dayandığını ve o yüzden iyi bir yerde yaptırmam gerektiğini söyledi. Aksi halde hatalı yorumlar olabilirmiş. Eğer çok iyi bir hastane değilse bir daha test yapabilirsiniz. Bir de siz kaç aydır deniyorsunuz?
5 aydır deniyoruz cnm valla hep sordum var mı ist da ii bi urolog die kimse bişi demedibende memnun diilim gittiğimiz ürologdan ilaçlar bitsin bi test daha yaptıracak eşim.
kızlaar merhabalar ..
bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama hangi marka ve nerden alacağımı bilmiyorum....
internette araştırmaktan çok yoruldum inanın....
yardımcı olursanız sevinirim......
kızlaar merhabalar ..
bende ovülasyon testi kullanmak istiyorum ama hangi marka ve nerden alacağımı bilmiyorum....
bak belgiselim biz ne dioruz millet nerde !
""kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"
kızlaar merhabalar ..
Ben laboquick marka kullandım. GG aldım. Birkaç olumsuz yorum yapılmış bu marka hakkında ama ben memnun kaldım.
cnm ben clearblue digital test gecen ay kullanmaya basladim super birsey kesinlikle tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim cevabın için canım dün gece v..fo siparişi verdik...
bu ay bu testleri kullanacağım işimi garantiye almak için...
bide kayganlaştırıcı siparişi verdik....
9 günlük tatilde epey çalışmamız gerekecek....
değer herşey için değer.....
bak belgiselim biz ne dioruz millet nerde !
""kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"
Ben laboquick marka kullandım. GG aldım. Birkaç olumsuz yorum yapılmış bu marka hakkında ama ben memnun kaldım.
Canım kayganlaştırıcı vs. kremlerin vajen ph.ını bozarak spermlerin ölmesine sebep olduğunu okumuştum bir yerde ama, üzerinde fazla araştırma yapmadım. İstersen bir araştır, araştırmadan kullanma...
Bir de ov. testinde pozitif gördükten sonra birkaç gün çalışmaları bırakmayın. Ben geçen ay pozitifi ilk grdükten 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Oysa genelleme 24-36 saat içinde olduğu yönünde.
aynı olayı bende bikaç kere yaşadım ve tövbeliyim kullanmıyorum o markayı artıkO marka beni çok üzdü canım. Ovalüasyon testini bilmiyorum belki iyidir ama hamilelik testine sakın güvenme. Ben ilk yaptığımda 2. çizgi o kadar net çıktı ki, mutluluktan havaya uçtum. Ama kesinleştirmek için gittim bir kaç tane daha test aldım. Hepsinde negatifti. Ama ben laboquick'e inandım kan testi yaptırdım. Kan testim 0.100 çıkınca ne kadar ağladım bilemezsin. Sonra aldığım satıcıya ve şirkete mail attım. Satıcı bana arada bir böyle bozuklar olabilir o da size denk düşmüş dedi, üretici firma ise hiç yanıt vermedi. Daha sonra aldığım paketteki testlerin hepsini o ay yaptım ve bendeki kutuda 4 testte bir test bozuktu. Hatta bir testi musluk suyu ile yaptım o da pozitif çıkınca eşime müjde canım bizim musluk hamile demiştim
Belki bana denk düşen gerçekten bozuktu yani ovalüasyon testleri iyidir bilmiyorum ama gebelik testin de o markayla pozitif verirsen başka marka ile de mutlaka teyit et canım.