Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar en son yaptığım ovulasyon testi en koyusu artık hatta diğer çizgiden daha koyu 2.çizgi 4 saatte bir tekrarlamaya devam edicem öbür aya tecrübe olsun acaba ne zaman çatlıycak diye merak ediyorum

kızlar en son yaptığım ovulasyon testi en koyusu artık hatta diğer çizgiden daha koyu 2.çizgi 4 saatte bir tekrarlamaya devam edicem öbür aya tecrübe olsun acaba ne zaman çatlıycak diye merak ediyorum

Ateşini de ölç canım, böylece ne zaman çatladığını tam olarak anlarsın. En koyu olduğuna göre son test saatinden sonra 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir. Yumurta çatlamadan 6-7 saat önce ilişki çok iyiymiş, spemler yumurtayı hazır bekliyorlarmış böylece. Bunu da ayarlayabilirsen harika olur ama her durumda bu geceyi değerlendir. İnşallah yumurtan döllenir ve rahme tutunur :90:

çok sağol canım inşallah bakalım ne zaman çatlıycak

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı ............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok ............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü.......yapmadım ........................... ............... ...,7:00_36.5
10.11.2010 adetin27 .günü2. çizgi yok ........................ ...................... ...,7:00_36.4
11.11.2010 adetin28 .günü.... .çizgi yok. . ........................ .................... ...,7:00_36.4
12.11.2010adetin29 .günü.... .................. ......... ........................ .................... ...,7:00_36.6

slm kızlar umarım her şey gönlünüzce olur

günaydın kızlar, bende bu ayki ilk ovulasyon testimi dün yaptım, ikinci çizgi 1.ye çok yakındı, belki bugün dahada koyulaşır. ayrıca dün 12. günümdü, dr 12. günden başlayıp 22.güne kadar günaşırı ilişki önerdi. dün eşime tekrar hatırlattım akşam bak bugünden itibaren çalışmalara başlamamız dedim, ama akşam arkasını dönüp yattı. o kadar sinirli ve üzgünümki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. galiba çocuk istemiyor...

Ya hiç sorma bu ara bende çok hamilelik haberi aldım. Allah isteyen herkese versin. Artık kasım anneleri topgine hep beraber geçelim

Günaydın canım. İnşallah ya...Şimdi hamile kalsak kasım annesi mi olucaz? Yoksa Eylül mü :)
Ay kendime anne deyince bi tuhaf oldu içim

Bunu öğrendiğim iyi oldu...Benim de evvelsi gün negatifti test, dün gece denedim kontrol çizgisine epey yakın bir koyuluktaydı. Ama daha da koyu olduğu zamanları biliyorum. O zaman ben de teste devam edeyim? Pozitifi yakaladıktan sonra başka yapmıyordum ben.
Peki testle nasıl anlıyoruz çatlamaya yakın olduğunu ya da çatladığını? ya da ateşle nasıl anlıyoruz? Ne gibi bi değişiklik oluyo yani?

Belki de yorgundur, moralsizdir... Bugün denersiniz olmadı...

Senin ne zaman canım regl günün?

25 Kasım hayatım. Ama benim beklentilerim minimum düzeyde söyledimmi bilmiorum eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var. O nedenle şimdilik o 3 ay takipte ilaç fln. Bakalım Allah diyoruz kısmet diyoruz kendimizi sıkmıyoruz :)

bblau sen hangi marka ovulasyon testi kullnıyorsun ? ben bu ay ilk kez test kullanıyoum. siklus aralığım 28 gün ve 10. günden beri yapıyorum hep tek çizgi siik çizgi filan yok . dün 13. günümdü yine tek çizgi çıktı. yumurtlamaya yakın silik çizgi çıkmıyormu. ya şimdi ben yumurtlamıyormuyum yoksa testte sorun mu var acaba ? ya a geç mi yumurtlucam. dün kasıklarımda batma ve akıntım vardı. ama ateşimde yükselmedi. test mi bozuk yoksa bende mi problem var anlamadım yaaa.

Canım ben laboquick marka kullanıyorum. İlk kez geçen ay aldım ve kullandım. Siklusum bazen 32, bazen 33 gün, ara ara 1-2 oynamalar oluyor…O yüzden regl biter bitmez başladım. Test çizgisi hep silik de olsa vardı. Kimi zaman çok az silik, kimi zaman biraz daha koyuca. 14. Günde kontrol çizgisine yakın koyulukta oldu. 15. Gün artık kontrol çizgisinden de koyuydu. Aynı zaman dilimi içerisinde kasık ağrısı ve akıntı da başladı. 16. Gün de test yaptım ve o da yine kontrol çizgisinden koyuydu. Daha sonra yapmadım test. Ve ilk koyu çizgiyi gördüğüm 15. Günden sonra 24-36 saat içerisinde yumurtlama olmuştur rahatlığı ile daha sonra çalışmaları da aksattım. Ama regl olma tarihime bakarsan, koyu çizgiyi gördüğüm o 15. Günden 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşmiş! Ben de çalışmaları aksatınca, tutmadı tabii…

Bu ay ise hevesim kırıldığı için yapmadım test… Sadece 15. Güne geldiğimizde yaptım baktım negatif.
16. günde kasık ağrıları başladı, yapayım dedim. Kontrol çizgisine yakın koyulukta. Bugün de kasık ağrısı devam ediyor. Yapsam sanırım daha koyu çıkar.

Bence senin testlerde de bozukluk olabilir, son kullanma tarihine baktın mı? Ya da testten evvel fazla sıvı almış olabilir misin? 2 saat kadar tuvaletini tuttun mu?
Bunlar etken olabilir bence… Çünkü kasık ağrısı ve uzayan akıntı en büyük belirti. Onlar var sende.

Ateş takibi yapıyor musun peki?

Evet canım söylemiştin...İnşallah olur da size bir bayram süprizi yapar :) Ne hoş olur ama dimi :)

ateş takibi de yapıyorum ve akıntımın olduğu dönemde ateşte yükelme olmadı aynı seyrediyor. anlamadım bende .ateşim
7. gün 36 .6
8.gün 36 .6
9.gün 36.5
10.gün 36.1
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14. gün 36 .3
acaba daha yumurtlamadım mı

Allahallah, 10. günde bir düşüş var, hemen akabinde ov. olacakmış gibi, ama arkasından 36.6'dan daha yüksek bir ateş beklenir sanki?
Peki siklusların hep 28 gün mü? Düzenli mi?

evet canım sikluslarım düzenli 28 günde 1 olurum. ende anlamadım. testte hala tek çizgi akşama tekrar yapacağım testi bakalım.

Testin ne marka peki canım?
Siklusun da en ideal sürede. 28 günde bir regl olan ve şaşmayan bir kadında bir problem olacağını hiç sanmıyorum ben. Bence testte bir bozukluk vardır.

Bir de acaba bu 36,6C'yi ölçtüğün günlerde grip filan olmayasın?
Belki normali sende 36 civarında ve yükselince 36,3 oldu.
36,6 iken gripsen...Ateşin filan vardı belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…