- 11 Ocak 2010
- 2.801
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.001
kızlar en son yaptığım ovulasyon testi en koyusu artık hatta diğer çizgiden daha koyu 2.çizgi 4 saatte bir tekrarlamaya devam edicem öbür aya tecrübe olsun acaba ne zaman çatlıycak diye merak ediyorum
Ateşini de ölç canım, böylece ne zaman çatladığını tam olarak anlarsın. En koyu olduğuna göre son test saatinden sonra 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir. Yumurta çatlamadan 6-7 saat önce ilişki çok iyiymiş, spemler yumurtayı hazır bekliyorlarmış böylece. Bunu da ayarlayabilirsen harika olur ama her durumda bu geceyi değerlendir. İnşallah yumurtan döllenir ve rahme tutunur :90:
Ya hiç sorma bu ara bende çok hamilelik haberi aldım. Allah isteyen herkese versin. Artık kasım anneleri topgine hep beraber geçelim
Günaydın canım. İnşallah ya...Şimdi hamile kalsak kasım annesi mi olucaz? Yoksa Eylül mü :)
Ay kendime anne deyince bi tuhaf oldu içim
Ateşini de ölç canım, böylece ne zaman çatladığını tam olarak anlarsın. En koyu olduğuna göre son test saatinden sonra 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir. Yumurta çatlamadan 6-7 saat önce ilişki çok iyiymiş, spemler yumurtayı hazır bekliyorlarmış böylece. Bunu da ayarlayabilirsen harika olur ama her durumda bu geceyi değerlendir. İnşallah yumurtan döllenir ve rahme tutunur :90:
ağustos annesi olcaksın şekerim hamile kalırsan şimdi :)
ağustos annesi olcaksın şekerim hamile kalırsan şimdi :)
günaydın kızlar, bende bu ayki ilk ovulasyon testimi dün yaptım, ikinci çizgi 1.ye çok yakındı, belki bugün dahada koyulaşır. ayrıca dün 12. günümdü, dr 12. günden başlayıp 22.güne kadar günaşırı ilişki önerdi. dün eşime tekrar hatırlattım akşam bak bugünden itibaren çalışmalara başlamamız dedim, ama akşam arkasını dönüp yattı. o kadar sinirli ve üzgünümki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. galiba çocuk istemiyor...
Senin ne zaman canım regl günün?
bblau sen hangi marka ovulasyon testi kullnıyorsun ? ben bu ay ilk kez test kullanıyoum. siklus aralığım 28 gün ve 10. günden beri yapıyorum hep tek çizgi siik çizgi filan yok . dün 13. günümdü yine tek çizgi çıktı. yumurtlamaya yakın silik çizgi çıkmıyormu. ya şimdi ben yumurtlamıyormuyum yoksa testte sorun mu var acaba ? ya a geç mi yumurtlucam. dün kasıklarımda batma ve akıntım vardı. ama ateşimde yükselmedi. test mi bozuk yoksa bende mi problem var anlamadım yaaa.
25 Kasım hayatım. Ama benim beklentilerim minimum düzeyde söyledimmi bilmiorum eşimde sperm azlığı ve hareket sorunu var. O nedenle şimdilik o 3 ay takipte ilaç fln. Bakalım Allah diyoruz kısmet diyoruz kendimizi sıkmıyoruz :)
ateş takibi de yapıyorum ve akıntımın olduğu dönemde ateşte yükelme olmadı aynı seyrediyor. anlamadım bende .ateşim
7. gün 36 .6
8.gün 36 .6
9.gün 36.5
10.gün 36.1
11.gün 36.3
12.gün 36.3
13.gün 36.3
14. gün 36 .3
acaba daha yumurtlamadım mı