- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.021
hayır grip de değildim ama anlamadım bakalım ölçmeye ve testlere devam edeyim .umarım yolunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır grip de değildim ama anlamadım bakalım ölçmeye ve testlere devam edeyim .umarım yolunda gider
Evet canım söylemiştin...İnşallah olur da size bir bayram süprizi yapar :) Ne hoş olur ama dimi :)
muckkkkkkkkkk
keşke olsa dicem ama demiim KISMET HAYIRLISI ve diğer geleneksel dileklerimi dileyeyim
14.gün ovualsyon testi çift çizgi bayağı koyu ateş 36.4
15.gün ovulasyon çizgisi çooook silik ateş 36.3
Bunu öğrendiğim iyi oldu...Benim de evvelsi gün negatifti test, dün gece denedim kontrol çizgisine epey yakın bir koyuluktaydı. Ama daha da koyu olduğu zamanları biliyorum. O zaman ben de teste devam edeyim? Pozitifi yakaladıktan sonra başka yapmıyordum ben.
Peki testle nasıl anlıyoruz çatlamaya yakın olduğunu ya da çatladığını? ya da ateşle nasıl anlıyoruz? Ne gibi bi değişiklik oluyo yani?
kızlar 4 haftalık hamıleyım darısı basınıza umarım narkozun bı etkısı olmamıstr doktor 3 ay sonra bellı olur dedı.dılerım allah hepınıze kısmet eder yalnız suanda grıbım olmek uzereyım ılacda alamıyorum hepınızı opuyorum
14.gün ovualsyon testi çift çizgi bayağı koyu ateş 36.4
15.gün ovulasyon çizgisi çooook silik ateş 36.3
Tebrik ederim canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bence çok küçük bildiğim kadariyla bu kadar küçükken ya hep ya hiç kuralı işliyor. Yani bir zarar olacaksa zaten bebek hiç tutunamıyor ve hamilelik olmuyor, kimyasal gebelik geçiriyorsun. Eğer bebek tutundu ve hamilelik başladıysa da zarar yok demektir. Bir doktorun yazısında okumuştum bu nedenle rahat ol stres yapma.
Daha yumurtlamamışsın. 14. gün ovalüasyon testi yumurtlamayı gösterdi ama yumurtlamana 24-36 saat var dedi. 15. gün yumurtlama olmamış ama 16. gün olabilir ve 17.gün ateş artabilir. Bu aralar iyi çalışın canım, tam zamanı
hayatım dün gece 1 gibi kasık ağrım çok fazlaydı bugün hiç yok sanki çatlamış gibi ama bilemem tabii test çizgisi yok denecek kadar silik çalışmaya devam tabii
p tesi slik çizgi vrdı bende ovulasyon testinde ogünden sona hiç görmedim kendilerini noldu ya ben yumurtlamadımmı bu ay ! Bi o eksikti
Çatlamadan önce de kasık ağrısı olabilir canım. Çatlayınca ateş mutlaka artar, yumurta çatlayınca progesteron hormonu artıyor ve bu da ateşi yükseltiyor. Sen bugünleri değerlendir, sonuçta spermler vücutta 72 saat yaşıyor o yüzden 2-3 günlük sapma çok şeyi değiştirmez. Bir de istersen adetin 21. günü progesteron testi yaptır, böylece çatlayıp çatlamadığına emin olursun canım.
sağol canım değerlendiriyoruz zaten acaba 24 saat arayla yapsak mı onu düşünüyoruz bugünleri, kaçırmamak için yapmalı mı bu kadar sık bilmiyorum birde bugün hiç ağrım yokdün bariz ağrım vardı belime bile vuruyordu o şaşırttı beni
Bana doktor şu şekilde verdi canım. Yumurtlamadan önceki gün, yumurtalama günü ve sonraki gün. Yani 3 gün üst üste oldu. Herhalde bir bildiği vardır. Bence sende bu şekilde düşün. Yumurtlayınca belde ağrı olabiliyor. Yumurtlamadan 1 hafta sonra falan da belde ağrı olursa işte o çok iyi işaret
Sen şimdi çok streslisin canım ve ne yazık ki bu yumurtlamanı etkileyebilir. Zaten progesteron testi yaptıracaksın bu nedenle yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenirsin. Ama biraz rahat olmaya çalış. Stres insanın bütün metobolizmasını bozuyor. Örneğin ben ilk testimi yaptırdığımda proklaktin cok iyi çıkmıştı ama fsh yüksekti. Tabi bunu kafaya taktım, çok üzüldüm, ağladım, bir kaç doktora gittim. Hepsi bana tüp bebek dedi. Önümüzdeki ay prolaktin normalin çok üzerine 45'e çıktı. Sonra biraz kafamı rahatlatınca tekrar düzeldi ve 8 e indi. Yani stres insanın tüm metobolizmasını bozuyor. Çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış. Sonuçta Allah'in dediği olacak