Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adı nedir efendim :) paylaşınız en acilinden :)

Elbette adı Tarık Altınok ve yeri şişli'de. Bence sende bir araştır canım başka doktorlarla da görüş. Tek bir doktorun görüşüne bırakma. Bir de tüp bebek merkezleri hemen tüp bebek diyorlar ondan önce mümkünse üniversite hastanesinin bir doktoruna görünmek gerekli derim ben.

tüp bebek merkezine gitmedim gitmem deeeee

kızlar slm herkese 2 gündür kasıklarımda bi ağrı war adetimede daha war yumurtlama dönemiminde geçmiş olması lazım bebk olabilirmi sizce test yapayımmıı

Eğer adetine bir hafta varsa kan testini deneyebilirsin ama o bile kesin sonuç değildir. Bir hafta önce çıkabilirde çıkmayabilirde. Ama adetine 3-4 gün kala kan testi geç döllenme olmadıysa kesinlikle sonuç verir. İdrar testine ise hiç güvenme canım. Adet günün geçmeden kesin sonuç alamazsın, moralini boşuna bozma.

oh oh şişli evimin orasıııı :) sorması ayıp muayenesi kaç tl şekerim

tüp bebek merkezine gitmedim gitmem deeeee

Bence de gitme acayip moral bozucu. En iyisi üniversite hastanesi, hem daha deneyimliler hem de ticari düşünce yok. Bence sen üniversite hastanesinde bir doktor araştır. Profesör falan olursa önce muayenesine gidersin ve sonra gerekirse tedavi hastanede olur. Özellikle hiç güvenmiyorum artık.

oh oh şişli evimin orasıııı :) sorması ayıp muayenesi kaç tl şekerim

200 TL verdim sonra yumurta çatladı mı diye çağırdı ona ücret almadı. Profesörlerin muayene ücreti genelde çok pahalıdır 350- 400 gibi. Bunu bildiğim için bana çok makul geldi.

200 TL verdim sonra yumurta çatladı mı diye çağırdı ona ücret almadı. Profesörlerin muayene ücreti genelde çok pahalıdır 350- 400 gibi. Bunu bildiğim için bana çok makul geldi.

iç hastalıkları prof var cerrahpaşada bizim damadın dayısı :) 20 sinde lalehan kutlay ile randevum var. Beğenmezsem gideyim adamı araya sokup :) üniv hastane daha ii tabii ki test vs de önceliği oluo insanın

Ben de demin crafty'ye ateş takibini önerdim. Cidden doğru sonuç veriyor. Ben denemeye başlayalı daha 2. aydayım ya, biraz kendimi rahat bırakayım kendiliğinden ne olacak göreyim istiyorum. Yoksa tabi doktora giderim.
Bu ay hiç içimden gelmedi, kendi haline bıraktım...Ne umut, ne gayret, ne heves...Bakalım ne olacak.

iç hastalıkları prof var cerrahpaşada bizim damadın dayısı :) 20 sinde lalehan kutlay ile randevum var. Beğenmezsem gideyim adamı araya sokup :) üniv hastane daha ii tabii ki test vs de önceliği oluo insanın

Bir doktorun sözüyle sakin üzme kendini. Ben çok üzüldüm, günlerce ağladım

Ama anladım ki farklı görüşler de olabiliyormuş. Şimdi yeniden kendime geldim ve denemeye devam diyorum. Stres insana daha fazla zarar veriyor. İnşallah çok iyi bir doktora düşersin de kolay bir tedavi ile sorun çözülür.

Bence kendini rahat bırakırsan kesin olur. Ama onu başarmak çok zor birşey. Ya da ne bileyim ben çok zorlanıyorum, ay çok kızıyorum kendime

kızlar slm herkese 2 gündür kasıklarımda bi ağrı war adetimede daha war yumurtlama dönemiminde geçmiş olması lazım bebk olabilirmi sizce test yapayımmıı

Canım regline daha varsa test yapma. Çıkması ihtimali çok zayıf. Kasıklardaki ağrıların da başka pek çok sebebi olabiliyor, yaşadığım için biliyorum sonu hayal kırıklığı olmasın adetinin gecikmesini bekle. En azından beklenen adet günü yap.

Bence kendini rahat bırakırsan kesin olur. Ama onu başarmak çok zor birşey. Ya da ne bileyim ben çok zorlanıyorum, ay çok kızıyorum kendime

Doğrusu ben başardım, kendimi rahat bıraktım diyemem canım. Hayal kırıklığı yaşayınca, umudum suya düşünce hevesim kırıldı. Boşverdim. Bi beklentim yok yani. Yoksa yine kafamda kursam, planlasam, üstüne kafa yorsam yine uzak tutamam düşüncelerimi. Kendiliğinden oldu, ben de başaramam yoksa, hevesin kaçması gibi bişey. Bir de buraya yazdıkça da insan çok giriyor konunun içine, kaptırıyor kendini. O da var.

Son düzenleme:
ne biliim kız var mı yok mu :) stres yapma die dedim. Testi yapıo kızlar sona negatif çıkıo sinir üzüntü vs oluo regl gecikio hepten sıkıntı oluo. Bekle regliniiii
canım akşamüstü netim gitti cvbını yeni okudum tmm haklısın cnm acele etmiim bn ay sonunu bkliyim işlhh gzl hbrleri weririm size:))

haklısın sende bn biraz aceleci dawrandım sanırım

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı ............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok ............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü.......yapmadım.. ............................... ............... ...,7:00_36.5
10.11.2010 adetin27 .günü....................... ......... ........................ .................. ...,7:00_36.4

21. günü ov. olmuş olabilir canım belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…