Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım bunu hep söyledim ateş ölçme süper bir yöntem
ben ateş ölçme sayesinde yumurtlamadığımı anladım
dikkat ettiysen gebelik varsada kendini belli ediyor
taf ve sedis arkadaşların ateşleri süperdi ve sonuda süper oldu
bende bu ay ölçmeye başlıcam bir ay kadar ara vermiştim

Kesinlikle katılıyorum artık bende ovalüasyon testi yerine ateşi ölçeceğim. Ovalüasyon testinden biraz hayal kırıklığına uğradım. Ona da bakarım kesin ama ona gore karar vermem artık. Keşke daha önce ateş ölçümünü düzenli yapsaymışım

bişi dicem ben kasık ağrısından ölüorum gaz gibi ama böle dah içte gibi. Bugün test silik çizgiydi yumurtlama arısı mıdır bu sizce

bişi dicem ben kasık ağrısından ölüorum gaz gibi ama böle dah içte gibi. Bugün test silik çizgiydi yumurtlama arısı mıdır bu sizce

Benim yumurtam bu pazar catladı ve o aynı adet gibi ama tabi daha az kasik agrım oldu. Kesinlikle hissettim catladigini. Bence sen teste çok güvenme ve bugünü değerlendir. Eğer yumurtluyorsan kaçırmamış olursun

canım olabilir değerlendirin bu günleri
bak sperm sayısı az olan çiftlere önerilen bir pozisyon var diz dirsek :118:
onu deneyin :))
canım bide hareket içinde eşine ilişkiden 1 saat önce acı türk kahvesi içir

ben zaten artık hiç o tükürük testlerine hiç güvenmiyorum yapmıyorumda ama yarın sabah bir yapayım diyordum tam belki öylesine yaparım

ben zaten artık hiç o tükürük testlerine hiç güvenmiyorum yapmıyorumda ama yarın sabah bir yapayım diyordum tam belki öylesine yaparım

ayyy deme kahroluyom
burda bir kaç arkadaşada şekiller çok net tavsiye ediyorum falan dedim
vicdan azabı çekiyom valla.ü bunca insan nasıl memnunuz diye yazmış hala anlamıyom
ben bayada okudum araştırdım kk da herkes övgüyle bahsetmiş bizim aldığımız mikroskoptan

Ben güvenimi kaybettim canim ama ovalüasyon testleri faydasız demiyorum. Sadece çok güvenmemek lazım. Sen kendini suçlama herkeste aynı olacak diye bir şey yok, benim memnun kalmadığımdan başkası memnun kalabilir. En iyisi hangi testi yaparsanız yapın ateş ölçümü ile teyit etmek diyorum. Ama deneyip başarılı sonuç alanlar da mutlaka vardır.

Ateşini de ölçmeni öneririm canım. Adetin başlayınca ilk gün başla ve sabah yataktan kalkmadan dil altından ölç. Her gün aynı saatte olacak. Değerlerini yaz. Ateş 0.5 derece kadar asagi inince ertesi gün ovalüasyon olacak demek. Zaten yumurtlama olunca ertesi gün artıyor. Ateşin düşünce hemen o gece ilişkidee bulun. Ovalüasyon testiyle de teyit et derim ben yani ikisini birlikte yapınca daha güvenilir oluyor.

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı ............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok ............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü....................... ......... .............................................. ...,7:00_365

günaydınnnnnnnn

21. gün yumurtlamış gibi duruyorsun ve o günü de değerlendirmişsin. İnşallah tutar canım

benim test doğru sonuç veriyor ronya.. aynı zamanda ateş ölçtüğüm için dikkat ettim ateşim yükselmedi testte otlar da görülmedi bugün otları gördüm 2 gün içinde ateşim fırlar diye tahmin ediyorum.. geçen ay adetin 23. günü çatlamıştı yumoş ve buayda öyle olacak sanırım bugün 20. günü sanırım..

bende bu ay geç yumurtluycam 12.gün neredeyse hiç çizgi yok

calıştık canım ama artık yoruldum bugünden sonra dinlenicez galiba inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız

Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım canım. Doktor yumurtam çatlayınca da bir gün ilişki önerdi sonra bir hafta yapmayın dedi. Bana yumurtlama dönemimde 4 kere ilişki dedi ve ilk yumurtlamadan önce bir gün ara sonra 3 gün arka arkaya oldu. Demek ki o ara cok calismak gerekiyor. Bende şimdi bir hafta yasaklıyım ve bundan memnunum çünkü çok yoruldum

bende bu ay geç yumurtluycam 12.gün neredeyse hiç çizgi yok

Sen yine de çalış canım hiç belli olmaz en azından sonra acaba kaçırdım mı demezsin. Haftada iki kere de olsa yapmak sağlam olur. Spermler 72 saat yaşadığı için böylece hafta 2 kere bile olsa eğer testlerde bir hata varsa kendini sağlama almış olursun.

Ben çalışın derim :118:

canım, benim test dün silik çizgiydi, bugün hiç yok. Neden senceeeee

canım, benim test dün silik çizgiydi, bugün hiç yok. Neden senceeeee

Kaçıncı günündesin? Aldığın sıvı miktarı etkilemiş olabilir en az 2 saat önceden sıvı alımını bıraksan bile 2 saat öncesinden çok sıvı aldıysan o da etkiliyor. Bir kere benim de başıma geldi, çizgi bir gün silikti sonra tamamen kayboldu ertesi gün bir daha silik olarak belirdi bir sonraki gün pozitifi verdi. Ayrıca pozitif vermediği sürece çizginin silik olması yada olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Yarın yapınca normal olur diye düşünüyorum canım.

geçen ay çizgim az bişey açık renkti...
şimdi bugün 19. günüm az bi açıklık var...
sanki sağ tarafımda batmada hissediyorum...
bu çizgi hiç koyulaşmadan da ovulasyon olur mu?
canım sen PKO olanlarda yanlış sonuç veriyor demişsin...
ben PKO olduğumdan şüpheleniyorum bazen..
açıklayabilir misin acaba?
şimdi bu ağrıyı hissedince çalışmak mı lazım?
yarın mı çalışmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…