- 16 Aralık 2009
- 13.494
- 233
- 43
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.861
En iyisi ateş ölçümü canım. Benim bu pazar yumurtam ağrısını da bu sefer hissettim. Pazartesi sabah kalktığımda ateşim 36.8 di, bir önceki gün ise 36. 3 idi. Bugün doktora da sordum, yumurta çatlayınca yarım derece ateş artarmış. Çatlamadan önceki gün ise mutlaka düşüyormuş. Ateş takibini öneririm, bunu ovalüasyon testi ile birlikte yaparsan birbirlerini doğrularlar. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay mutlaka ateşimi düzenli ölçeceğim, doktordan da duyunca iyice ikna oldum.
canım bunu hep söyledim ateş ölçme süper bir yöntem
ben ateş ölçme sayesinde yumurtlamadığımı anladım
dikkat ettiysen gebelik varsada kendini belli ediyor
taf ve sedis arkadaşların ateşleri süperdi ve sonuda süper oldu
bende bu ay ölçmeye başlıcam bir ay kadar ara vermiştim
Kesinlikle katılıyorum artık bende ovalüasyon testi yerine ateşi ölçeceğim. Ovalüasyon testinden biraz hayal kırıklığına uğradım. Ona da bakarım kesin ama ona gore karar vermem artık. Keşke daha önce ateş ölçümünü düzenli yapsaymışım
bişi dicem ben kasık ağrısından ölüorum gaz gibi ama böle dah içte gibi. Bugün test silik çizgiydi yumurtlama arısı mıdır bu sizce
bişi dicem ben kasık ağrısından ölüorum gaz gibi ama böle dah içte gibi. Bugün test silik çizgiydi yumurtlama arısı mıdır bu sizce
ben zaten artık hiç o tükürük testlerine hiç güvenmiyorum yapmıyorumda ama yarın sabah bir yapayım diyordum tam belki öylesine yaparım
ayyy deme kahroluyom
burda bir kaç arkadaşada şekiller çok net tavsiye ediyorum falan dedim
vicdan azabı çekiyom valla.ü bunca insan nasıl memnunuz diye yazmış hala anlamıyom
ben bayada okudum araştırdım kk da herkes övgüyle bahsetmiş bizim aldığımız mikroskoptan
ben zaten artık hiç o tükürük testlerine hiç güvenmiyorum yapmıyorumda ama yarın sabah bir yapayım diyordum tam belki öylesine yaparım
Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım
2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı.................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok.................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü....................... ......... .............................................. ...,7:00_365
günaydınnnnnnnn
ayyy deme kahroluyom
burda bir kaç arkadaşada şekiller çok net tavsiye ediyorum falan dedim
vicdan azabı çekiyom valla.ü bunca insan nasıl memnunuz diye yazmış hala anlamıyom
ben bayada okudum araştırdım kk da herkes övgüyle bahsetmiş bizim aldığımız mikroskoptan
benim test doğru sonuç veriyor ronya.. aynı zamanda ateş ölçtüğüm için dikkat ettim ateşim yükselmedi testte otlar da görülmedi bugün otları gördüm 2 gün içinde ateşim fırlar diye tahmin ediyorum.. geçen ay adetin 23. günü çatlamıştı yumoş ve buayda öyle olacak sanırım bugün 20. günü sanırım..
21. gün yumurtlamış gibi duruyorsun ve o günü de değerlendirmişsin. İnşallah tutar canım
calıştık canımama artık yoruldum bugünden sonra dinlenicez galiba inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
bende bu ay geç yumurtluycam 12.gün neredeyse hiç çizgi yok
Sen yine de çalış canım hiç belli olmaz en azından sonra acaba kaçırdım mı demezsin. Haftada iki kere de olsa yapmak sağlam olur. Spermler 72 saat yaşadığı için böylece hafta 2 kere bile olsa eğer testlerde bir hata varsa kendini sağlama almış olursun.
Ben çalışın derim :118:
canım, benim test dün silik çizgiydi, bugün hiç yok. Neden senceeeee
canım valla ne yapacağımızı şaşırdık :111:
hele ben gibi adetin düzensiz olan arkadaşların yakalaması çok zor
birde pko olunca idrarda yapılan ovulasyon testleri yanlış sonuç veriyor
işimiz zor anlaşılan