- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.941
ya acıl olarak safra kesemı aldılar bır hafta once. dr dedıgıne gore bır haftalıkken olmus . regl gunum ayın 14 ü umarı bişey olmamıstr
ya acıl olarak safra kesemı aldılar bır hafta once. dr dedıgıne gore bır haftalıkken olmus . regl gunum ayın 14 ü umarı bişey olmamıstr
hayatım bence 4 haftalık olmadan dış etkenlerden etkilenmez içini ferah tut geçmiş olsun
Burda mısın canım... Görüşmeyeli nasılsın?
nolsun hayatım ovulasyon testlerim koyulaşmaya başladı dün daha silikti bugün daha az silik bakalım yarın ne olacak gün aşırı çalışmaya devam ateş ölçmeye başladım canım işte böyle
ovalüasyon gününden sonra prolaktin artar ama günün geçmesi lazım. İstersen bir prolaktin hormonuna baktır yükselmesi gögüsleri etkiler çünkü ve yüksekse ilaç kullanmadan hamile kalmak zordur. Ama yüksekse başka zamanlarda da göğüslerde dolgunluk olur canım.
Allah kolaylık versin canım. Bu ay hamile kalalımda artık başka topiğe taşınalım hep birlikte
Ben artık beklemedeyim, adete 10 gün kaldı ve ovalüasyon bitti. Bitmez bugünler
kızlarrr bende reglin 21. günü progesteron yaptıracağım.
tavsiye ederim. çatlayıp çatlamadığını fln görüomuşsun
günaydın herkese.
benim ateşim pazar günü 36.6 ovulasyon çift çizgi
pazartesi günü 36.3 ovulasyon tek çizgi
salı 36.5
çarşamba 36.3
bugün 36.7
şimdi ben ateşimi baz almalıyım yoksa ateşimi.yardımcı olursanız sevinirim.
Ovalüasyon testine göre pazartesi yumurtlamışsın. Ateş testine göre dün ymurtlamışşsın. Umarım pazartesi yada salı gününü değerlendirmişsindir. Eğer bunu yaptıysan bugün de çalışın, yumurta ortalama 24 saat döllenebilir ve bugünü değerlendirmek lazım. Ayrıca eğer pazartesi gününü değerlendirdiysen spermler ortalama 72 saat yaşadığı için, pazartesiden bugüne kadar hala döllenme gerçekleşebilir.
Ateş testi ve ovalüasyon çelişkili olmuş canım. Bence en iyisi her ikisine de göre de hareket etmek. Hayırlısı olsun.
Olur sanırım...Aslında regl ile birlikte başlasaydın daha iyiydi, bazıları yüksek ateşle regl oluyormuş....Ama bundan sonra takip et sen bence. Sabah kalkar kalmaz, hatta yataktan çıkmadan, mümkünse saat 7-7.30 arasında, dil altından dijital termometreyle alırsan iyi olur. Herhangi bir şey yemeden, banyo vs. vücut ısısını değiştirecek birşeyler uygulamadan...
Genellikle yumurtlamadan önce az bir düşüş ve yumurtlamayla birlikte 0,5-1 derece gibi bir artış oluyor ve regle kadar böyle sürüyor. Eğer hamile isen, regl gününde de düşmüyor. Zaten üzerine görme yoksa adet gecikmen de başlıyor. Ama eğer regl olacaksan 1-2 gün önce ateş normal seyrine düşüyor ve 1-2 gün içerisinde regl oluyorsun.
crafty ya bn gene bşy sorcam sana o testi kendinmi yapıyonnasıl yapılıyoo
ewet cnmm mrk ettimhangisi cnm progesteron mu
ewet cnmm mrk ettim
laboratuwara mı yanii başka yer yapmıyomu yumurtlama gnlerinimi gösteriyooadetin 21. günü bi lab. gidip progesteron yaptırmak istiorum dersen yaparlar cnm. Aç tok farketmiomuş bizim hastanede 35 TL civarı fiyatı da.