Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

nolsun hayatım ovulasyon testlerim koyulaşmaya başladı dün daha silikti bugün daha az silik bakalım yarın ne olacak gün aşırı çalışmaya devam ateş ölçmeye başladım canım işte böyle

Allah kolaylık versin canım. Bu ay hamile kalalımda artık başka topiğe taşınalım hep birlikte

Ben artık beklemedeyim, adete 10 gün kaldı ve ovalüasyon bitti. Bitmez bugünler

Belgisel valla prolaktin hormunu yuksekmi bilmiyorum
dun ovulasyon gunumdu....
bu ay hamile kalmazsam olcturucem

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım. Bu ay hamile kalalımda artık başka topiğe taşınalım hep birlikte

Ben artık beklemedeyim, adete 10 gün kaldı ve ovalüasyon bitti. Bitmez bugünler

sağol canım
en zor geçen günlerde o bekleme günleri hadi hayırlısı canım

kızlarrr bende reglin 21. günü progesteron yaptıracağım.
tavsiye ederim. çatlayıp çatlamadığını fln görüomuşsun

kızlarrr bende reglin 21. günü progesteron yaptıracağım.
tavsiye ederim. çatlayıp çatlamadığını fln görüomuşsun

Ben daha önce yaptırmıştım çok faydalı bir test. Ben bu ay yumurta takibi yaptırdıgım için çatladığını biliyorum o nedenle gerek yaptirmama gerek yok ama yumurtanın kesin çatladığını bilmek için çok işe yarıyor. Hadi hayırlı sonuçlar al inşalah

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı ............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok ............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü.......yapmadım ........................... ............... ...,7:00_36.5
10.11.2010 adetin27 .günü2. çizgi yok ........................ ...................... ...,7:00_36.4
11.11.2010 adetin28 .günü.... ............................ ........................ .................... ...,7:00_36.4

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr

günaydın herkese.
benim ateşim pazar günü 36.6 ovulasyon çift çizgi
pazartesi günü 36.3 ovulasyon tek çizgi
salı 36.5
çarşamba 36.3
bugün 36.7
şimdi ben ateşimi baz almalıyım yoksa ateşimi.yardımcı olursanız sevinirim.

Ovalüasyon testine göre pazartesi yumurtlamışsın. Ateş testine göre dün ymurtlamışşsın. Umarım pazartesi yada salı gününü değerlendirmişsindir. Eğer bunu yaptıysan bugün de çalışın, yumurta ortalama 24 saat döllenebilir ve bugünü değerlendirmek lazım. Ayrıca eğer pazartesi gününü değerlendirdiysen spermler ortalama 72 saat yaşadığı için, pazartesiden bugüne kadar hala döllenme gerçekleşebilir.

Ateş testi ve ovalüasyon çelişkili olmuş canım. Bence en iyisi her ikisine de göre de hareket etmek. Hayırlısı olsun.

aslında p.tesi sol tarafımda çok ağrı oldu.öyleki oturamadım.yani ben p.tesi diye düşünüyorum.ama ateşim beni yanıltıyor.geçen ayda böyle oldu.acaba ovulasyondan ne kadar sonra ateş çıkar.ayrıca cevabın için teşekkür ederim.

Tşk ederim canım. Bilgi alıyım die interneti kurcaladıkça kafam iyice karıştı. Bu sabah ateşimi ölçmeyi de unuttum. Offffffff yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…