- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.921
kardelen se de ovulasyon testi kullanıyorsun sanırım , hangi markayı kullanıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardelen se de ovulasyon testi kullanıyorsun sanırım , hangi markayı kullanıyon
21. günü ov. olmuş olabilir canım belki?
hg cnm kmse yokk( sen nasılsın
Mrb arkadaşlar. Bende bu ay ovülasyon testini denemek istiyorum. Dikkat etmem gerekenler hakkında bilgilendirir misiniz beni. Napacağımı bilmiyorum. Bu ayda böle deniim die düşünüyorum. Bu da olmazsa artık hiçbişe yapmıycam. :)
Selam....Ov. testinde sanırım önemli olan her gün yaklaşık aynı saatlerde yapmak (prospektüsünde en tavsiye edilen saatler yazar), sabah idrarıyla yapmamak, en az 2 saat önce normalden fazla sıvı almamak (mümkünse hiç) ve yine 2 saat tuvalete çıkmamak, tutup testi öyle yapmak. Ben 4 saat filan tutup öyle yapıyordum testi.
Testlerin prospektüslerinde genelde testler pozitif gösterdikten 24-36 saat içerisinde yumurtlama gerçekleşir yazıyor ama benim ayın 9unda pozitif gösterip yumurtlamanın 13ünde olduğu da oldu. Ateş ölçümü ov. testlerinden daha güvenilir. Ama ateşi yorumlamak da daha zor...
kızlar tükürük testi nasıl yapılıyo
Tşk. ederim cvp için. Ben henüz almadım testi bugün alcam inşallah. Benim bugün adetin 5. günü ateş ölçümüne yarın başlasam olur muu?:44:
2 aydır aynı koyulukta olmadı benimkiler...
hep az açık rengi...
yani bu yumurtlamadığım anlamına mı geliyor arkadaşlar...
kızlar test pozıtıf cıktı bhcg 311 e cıkmıs ınsallah narkoz etkılememıstırde bebıs olur dua edın kızlar ddarısı hepınızın basına opuyorum hepınızı
Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) ................... Vucut Sıcaklığım
2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...... ............................ sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı .................................. sıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................... 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü 2.çizgi silik cıktı ............................................ . 7:00_36.4
6.11.2010 adetin 23.günü 2. çizgi cok silik ................................................7:00_36.4
7.11.2010 adetin 24 .günü 2. çizgi yok .................................................. .10:00_36.6
8.11.2010 adetin 25 .günü... 2. çizgi yok ............................................. ...,7:00_36.4
9.11.2010 adetin 26 .günü.......yapmadım.. ............................... ............... ...,7:00_36.5
10.11.2010 adetin27 .günü....................... ......... ........................ .................. ...,7:00_36.4
niye narkoz aldın hayatım ne zaman aldın tam olarak yani bebeğe yada regl gününe göre yazar mısın
Isı ölçümlerini yataktan kalkmadan ve fazla hareket etmeden aynı saatte yapıyorsun değil mi canım? Bir de dil altından olması önemli. Ben ilk ay kol altından yapmıştım hep düşüktü, şimdi dil altından yapıyorum daha yüksek çıkıyor. Bunlara dikkat etmek gerekli.
kizlarrr birsey sormak istiyorummm
ovulasyon gununde gogusleri aciyan ozellikle koltuk altina dogru
varmidir??? bu normalmi acaba????