- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.381
çok sağol canım ilgilenmişsin ellerine sağlık bakalım bekleyelim ozaman eşim zor duruyor ya salı sabahına kadar beklemeye devam eğer o güne kadar adet olmazsam
bende iyim cnm tşkler.opuyorumnanaktan eeeee nasıl gidıyor,adet gününüz nezaman? bakalım hamiş çikacak mı bu topikten :Saruboceq:
ya ben kesin çıkıcakmışım gibi geliyor, içimde müthiş bi his var ama, eğer regl olursam acayip yıkılırım. kimselere eşime bile demedim ama çok inandım kendi kendime...
daha regl belirtileri yok bakalım, son 3 güne girdim, heyecanlıyım bilmiyorumkismile
kızlar nerdesınız yaw
canım burdayımm
hadi az kaldı inşallah gelmez senin kırmızılar
evet yarın buyuk gün olmazsa en geç pazar gelir heralde,göğüslerim çok kaşınıyor ya
ayne benimde çok kaşınıyor ve şiş ama adetten öncede şişer benim fakat kaşınmaz o da psikolojik herhalde
hadi güzel haberler alalım kızlar
listemizin ilk gebişleri siz olun hadi bakam
benimkilerde adetten once şişerdı ama bu sefer 2 hafta onceden ağrımaya başladı,senin adetine kaç gün kaldı,3 gün mu?
pazartesi günüm ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif benim durum vahim yani
belki erkendır cnm,kimi adetten 1 hafta sonra çikar.
belki ama sanmıyorum önümüzdeki ay inşallah
kizlarrr bisey sorucam 28 ekim adet gunum
az once idrarimi yaptiktan sonra koyu kahverengi sivi geldi(erken degilmi yaaaa?????)
reglin habercisi bu kesin mafoldumbenB]
dur cnm panik yapma,belki bebiş habercisıdır,bekle bakalım yarına kadar
bilmiyorumki ebrulicim dilegim oyle olmasi,
normalde regl olacagim gun ilk once kahverengi leke oluyordu
ben yani yine oylemi acaba dedim...sadece bu defa cok erken geldi
benimde oyle adetim gelmeden bir gün once kahverengi gelıyor ertesi gün başlıyor,yarın adet günüm bakalım bende ne haber