Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok sağol canım ilgilenmişsin ellerine sağlık bakalım bekleyelim ozaman eşim zor duruyor ya salı sabahına kadar beklemeye devam eğer o güne kadar adet olmazsam

Ne demek canım ya ilgilenirim tabi, şurda hepimizin derdi ve isteği ortak. İnşallah seni şaşırtır bebişin :)

bende iyim cnm tşkler.opuyorumnanaktan eeeee nasıl gidıyor,adet gününüz nezaman? bakalım hamiş çikacak mı bu topikten :Saruboceq:

ya ben kesin çıkıcakmışım gibi geliyor, içimde müthiş bi his var ama, eğer regl olursam acayip yıkılırım. kimselere eşime bile demedim ama çok inandım kendi kendime...
daha regl belirtileri yok bakalım, son 3 güne girdim, heyecanlıyım bilmiyorumkismile

inşallah hamilesın cnm,benimde 1 günüm kaldı yarın gelmezse pazar günü kesin gelir,kuru kuru sancilarım var,kesin adet oluyorum.

Hamile kalmadan önce mutlaka doktor kontrolünü yaptırın.Hormon tahlili ve muayene 30dk. alacaktır.Ovulasyon testi kullanacaksanız Wondfo marka bu konuda tek.Duyarlılığı çok yüksek olduğu için güvenilir sonuç veriyor.G.G den aldığım testte 2.çizgi çıkmazken wondfo marka testte koyu çift gayet net çıktı.Bu testleri ebay'den aldım 18tl 40tane ovulasyon testi.15günde geliyor.Dr.kontrolüne gitmeseydim belkide hamile kalmak için aylarca uğraşacaktım.Kontrolde kist çıktığı için şu an tedavi görüyorum.Yani dr.kontrolü umutsuzca geçireceğiniz zamanı kısaltıyor,hemde aklınızda soru işareti kalmıyor.

kizlarrr bisey sorucam 28 ekim adet gunum
az once idrarimi yaptiktan sonra koyu kahverengi sivi geldi(erken degilmi yaaaa?????)
reglin habercisi bu kesin sizce de oylemi??????? mafoldumbenB]

Son düzenleme:
bilmiyorumki ebrulicim dilegim oyle olmasi,
normalde regl olacagim gun ilk once kahverengi leke oluyordu
ben yani yine oylemi acaba dedim...sadece bu defa cok erken geldi

benimde oyle adetim gelmeden bir gün once kahverengi gelıyor ertesi gün başlıyor,yarın adet günüm bakalım bende ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…