Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben kesin hastalanacağım ya ağrısı çok bariz başladı

kasım topiğinde sen ben ve oglak75 ayrılmayacağız:) Her ay umutlu olalım sende canını sıkma... Doktora git kontrollerini yaptır, bişey olmadığını düşünüyorum. Doktor bi süre daha çalışın der... Sıkma canını

Kızlar;

Sanki bendede tam adet belitileri oluştu.. Müthiş yorgunum.. Bide adet öncesi ağzımda aft çıkar adet olucam galiba... Hayırlısı olsun... Önümüzdeki maçlara bakacağız:)mafoldumben

ebrıli22 senin adetin hangi gün

benim adet günüm yarın canım boshayallersmile ama ormalde göğüslerim adette 1 hafta kala şişerlerdı bu ay yumurtlama günümden itibaren ağrıyorlar,inşallah bu ay tutunmuş bebiş :Saruboceq: sende de az kaldı,inşallah sende bebiş var,hamilelik belirtileri adet belirtileriyile ayne.onun için pozitif düşün.

kızlar bana tavsiye edebileceğiniz ovulasyon testi varmı
1 2 gün içinde almam lazım eczaneye gittim yok dedi ya netten alabilirmiyim acaba

inşallah tutmuştur cnm beklioruz güzel haberlerini

çok sağol canım ilgilenmişsin ellerine sağlık bakalım bekleyelim ozaman eşim zor duruyor ya salı sabahına kadar beklemeye devam eğer o güne kadar adet olmazsam

çok sağol canım hislerimiz karşılıkla kimseye anlatamadığımız şeyleri paylaşıyoruz burda en yakın arkadaşım oldunuz gerçekten doğum olayım olalı tam 4 ay dolu dolu 5.ayın içindeyim hayırlısı diyorum artık
bende adet olucam kızlar belki 1 gün erken bile gelebilir kasık ağrılarım hafif hafif başladı

pöf ya sendemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…