Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar size tavsiyem lürfen tedaviye başlamadan önce eşinizde test yapsın
bırakın üzülmeyi onlarda biraz istesinler zorluğunu bilsinler
ben 1 yılın sonunda eşimi götürdüm test vermeye hiç kondurmadım nedense problem olabilceğini
hep bende problem dedim.ama malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı.varikosel ameliyatı olacak.ben eşimi götürdüğüm ay klomen tedavisine başlamıştım eğer götürmemiş olsaydım klomene devam edecektim boşa hormon almış olacaktım.şimdi inşallah eşim düzelsin öyle başlıcam tedaviye

Niye olmasın canım.. Bu ay çalıştın demi.. Düzenli ilişki vardı, bence olabilir ama tatlım 25 ekimi bekleyelim.. Böyle sorgulamaktan iyiidr...

yok güzelim ben bu ay kesin kalmam hamile ,umudumda yok zaten ben adece önümüzdeki ay takip için tecrübe olması amacıyla yapmaya devam ediyorum otları görünce 22.günde şaşırdım tabii ama biraz önce yine yaptım hiçbirşey yoktu bu tükürük testine hiç güvenim kalmadı

bende ronya ile aynı durumdayım arkadaşlar.. eşlerinize mutlaka sperm testi yaptırın.. benimgitmediğim k.doğumcu kalmadı hep problem aradım kendimde en sonunda klomen tedavisi gördüm ve ilk ayda 72 kilodan 87 kiloya çıktım eşime yeni test yaptırdık.. morfolojisi kotü çıktı ve varikosel çıktı..
siz siz olun test yaptırın eşinize..

benimde adetime 1 hafta kala ovulasyon oldu oğlak.. bence değerlendir bugünleri.. 23. gün otları gördüm..

canım varikosel tek taraflımı iki taraflımı.doktor muayenesiylemi anlışıldı
ultrasonla tespit edilmişse kesin tanı olmuyor biliyorsun demi
varikosel ancak ellle muayenede tespit ediliyorsa kesin var denilir.
canım değerler nasıl çokmu kötü.eşin ne zaman ameliyat olacak.
benim eşime gittiğimiz üroloji doktoru antibiyotik verdi
kasım 5 de tekrar test baktırcaz eğer düzelmemişse değerler eşim ameliyat olcak
canım eşim evicap, korean ginseng,ginkgo biloba, keçi boynuzu pekmezi,tribullus macun yiyor.istersen sende erkek infertilitesi topiğine bir göz at
ordakilerde aynı dertten muzdarip

elle muayene etti varikosel olabilir dedi ultrason istedi ve orda da tek taraflı varikosel çıktı ronyacım.. ameliyat işini şimdilik düşünmüyoruz doktor varikosel için hafif varikosel ameliyat olmasa da olur ama spermleri etkiliyo tabi dedi.. şimdilik kararsız bi şekilde bekliyoruz.. özel sigortamız var ama özel sigorta böyle şeyleri karşılamıyomuş ohaoldumsmile amliyat 3 milyar civarıymışş.. neyse bekliyoz şimdilik.. belli zaman sonra testi tekrarlıcaz.. morfoloji %2 idi bakalım ne olacak..
sadece keçiboynuzu pekmezi içiyor ronyacım..o da zar zor beni deli ede ede içiyor..

canım eğer sadece morfoloji problemse önemli değil
sayı ve hareketlilik iyiyse morfolojiyi çok önemli bulmuyor ürologlar
ayrıca neden 3 milyarmış bence siz bunu iyi araştırın
çünkü çok basit bir ameliyat

bende sana katılıyorum, biz şu an yeni başladık çalışmalara, 3 ay olmazsa ben hiçbir tedavi görmeden önce eşimden de test yaptırmasını isteyecem;yoksa dediğin gibi biz boşu boşuna hormon yüklenip zatan bozuk olan dengemizi iyice bozacazlmaz:

sayı hareketlilik güzel sadece morfoloji düşük.. para konusuna gelince başka doktora yada hastaneye gitmedik hiç.. tek yere muayene olduk varikosel deyince maliyetini sorduk aşağı yukarı 2-3 milyar dedi doktor..
bu arada bugünkü ovulasyon negatif..

Moral bozmak yok tabii ki!!! hamile olmasak da ayrılmak olsak ayrılmak hiç yok canım benim :)

canım biz 3 ayrı yerde yaptırdık
ama sonuçlar hemen hemen aynı çıktı
en iyisi tüp bebek merkezleri diyolar
orda yaptırabilirsin

ronyacım bi konu okudum testlerle ilgili, tüp bebek merkezlerinde yaptırmayın tüp bebeğe yönlendirmek için yanlış sonuç verebiliyorlar diyor. Hala bu kadar maddiyatçı ve kötü insanlar olmadığına inanmaya çalışıorum ama soru işareti de olmuyor değil...

canım ben sana şu konuda sonuna kadar katılıyorum
tüp bebek merkezlerindeki kadın doğumcular ve ürolglar kesinlikle o merkeze çalışıyor
ve hastayı tüp bebeğe yönlendirmek için kırk takla atıyorlar
benim eşimin toplamda 39 milyon spermi varken bize hiç birşekilde doğal olmaz ancak tüp bebekle olursa olur dedi orda çalışan üroloji doktoru
ve biz sonrasında bu alanda profesör bir hocaya gittik oda tam tersi doğal olacak dedi
oda ordaki doktorlar sadece oraya yönlendirmeye çalıyor dedi
tüp bebek merkezinde test yapılabilir ama doktor konusunda kesinlikle hayır

bakalım tatlım ya bi bekliim regl dönemini olmadı ilk işim eşimi götürmek olacak :) o zamana gelirsek -ki inşallah gelmeyiz sizlerden çok destek alacağım dr vs isimlerinde

bakalım tatlım ya bi bekliim regl dönemini olmadı ilk işim eşimi götürmek olacak :) o zamana gelirsek -ki inşallah gelmeyiz sizlerden çok destek alacağım dr vs isimlerinde

Canım bebek için ne kadar süredir uğraşıyosun?

kıslar selam nasılsınız

bişe sorcam yaa testte pozitifi gördükten kaç gun sonra adet geliyo mesela 14. de gördün pozitifi 28. de mi adet olunuyor yoksa sapma oluyomu yada gecikme

kıslar selam nasılsınız

bişe sorcam yaa testte pozitifi gördükten kaç gun sonra adet geliyo mesela 14. de gördün pozitifi 28. de mi adet olunuyor yoksa sapma oluyomu yada gecikme

yumurtlama testi ile regl döneminin alakası yok tatlım. rutin düzenli ise düzenli devam edior. ama umarım gecikirsin 9 ay hiç olmazsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…