- 14 Ekim 2010
- 824
- 7
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #9.981
sanırım yumurtlamış olsan, buluşma gerçekmediyse 14 gün sonra adet olman gerekirdi. hamile olsan 43. gün olmuş heralde testlerde pozitif çıkardı gebelik. ovulasyon testi yanlış sonuç mu verdi acaba.
çok teşekkürler cevabın için, kafayı yedim düşüne düşüne, herkes çift çizgiyi görünce yumurtladım diye seviniyor, demekki kesin yumurtladığımızı göstermiyor:gitme:
yada bende bi anormallik var, ama bu anormalliğin gebelik olmadığına eminim nerdeyse 3günde bir test yapıyorumbilmiyorumkismile
bu ay ilk defa korunmayı bıraktık, başıma gelmeyen kalmadı, adetim geçti pko çıktı, hala olmadım, soğan kürüne başladım:kedi:
çok teşekkür edrim size yaa ne kadar iyi insanlarla dolu burasıolumunekankayizsmile
bu ay ilk defa korunmayı bıraktık, başıma gelmeyen kalmadı, adetim geçti pko çıktı, hala olmadım, soğan kürüne başladım:kedi:
çok teşekkür edrim size yaa ne kadar iyi insanlarla dolu burasıolumunekankayizsmile
bu arada ben koca ay sadece 2 kere çift çizgi gördüm biri silik biri koyu o normaldi dimi
koyuyu görmüşsün ya canım doğru tabii sıkma canını
bu arada soğan kürü nedir???
arat bak netten , çok ii geliomuş kistlere
Canim sogan kuru yumurytaliktaki kistleri eritiyor, ister pko olsun ister buyuk kist. Ayrica vucuttaki tum iltihaplari temizliyor rahmi temizliyor. Hamile kalmayi kolaylastiriyor adetleri duzenliyor. Normal yemeklik sogani 2 bardak kaynayan klorsuz suya dorte bolup atiyorsun. 5 dakika kayniyor. 20 dk dinlendirip ilik olarak iciyorsun. Ben burnumu kapatip kafaya dikiyorum bitince burnumu acmadan hemen dislermi fircalayip bi karanfil atiyorum agzima. Hic rahatsiz etmiyor. Bu kure ilk basladigin zaman adet doneminin hangi gunu basladigin onemli degil, 15 gun ogle vbe aksam yemeginden on dakika once yapiyorsun. 15 gun mutlaka yapmak lazim. Sonraki adetine 10 gun kala 10gun yapiyorsun. Sogan kuruyle ilgili cok topik var kk.de. Kistleri hemen gecende cok, hamile kalanda.bu arada soğan kürü nedir???
oğlak tannsel ve diğer arkadaşlar bana fikir, eşime test sonucunu söledim oda çok üzüldü ve sperm testi yapalım bi bana bakalım sona senin testleri yapalım dedi ne dersiniz regl olmayı mı bekleyeyim bu hafta yapalım mı
canım bence eşin yaptırsın
ben 1 yıl boyunca uğraştım ve hep sadece bende sorun vardır diye düşünüyordum
ancak eşimdede çıktı ve tedavi olması gerek
erkekğin test vermesi daha kolay
3-4 günlük cinsel perhizden sonra test verebilir
oğlak tannsel ve diğer arkadaşlar bana fikir, eşime test sonucunu söledim oda çok üzüldü ve sperm testi yapalım bi bana bakalım sona senin testleri yapalım dedi ne dersiniz regl olmayı mı bekleyeyim bu hafta yapalım mı
kızlar ilk defa ot gördüm bugün tükürükte idrar testi de silik çizgi bu ne şimdi 22.günümdeyim 28 de bir hastalanıyorum bu ne yaaa şaştım kaldım otlar hafif çok sık değil ama azda değil