Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sanırım yumurtlamış olsan, buluşma gerçekmediyse 14 gün sonra adet olman gerekirdi. hamile olsan 43. gün olmuş heralde testlerde pozitif çıkardı gebelik. ovulasyon testi yanlış sonuç mu verdi acaba.

bu ay ilk defa korunmayı bıraktık, başıma gelmeyen kalmadı, adetim geçti pko çıktı, hala olmadım, soğan kürüne başladım:kedi:
çok teşekkür edrim size yaa ne kadar iyi insanlarla dolu burasıolumunekankayizsmile

evet canım benim işte çift çizgi kesin yumurtamız çıktı demek değil
seni çok iyi anlıyorum geçen yıl bu zamanlar canım herhalde 5 ayda 100 test yapmışımdır 40ta bir 50de bir hastalanırdım hergün bir test yapardım

ne kadar iyi insan dedin ya hakkaten öyle tatlım ya :) aile gibi herkes birbiri için dualar edio rahatlatıo
iyi ki varsınız yahu :) eşime anlatamadıklarımı anlatıyorum
hadi hala şımarıklığı bırak bebek yap diyenlere sus gerizekalı deniyorum olmuyo diyemiyorum ama burda rahatlıyorum :)

aynıyız arkadaşım bende geçen sene eylülde 2.bebek için korunmayı bıraktım o ay pko olmuşum 45te bir hastalandım takmıycaksın kafana taktıkça dahada çok oluyor rahat bırak kendini ben ne zaman kafamdan attım o ay hamile kaldım şubatta eylülden şubata pkoyla uğraştım

ya ben artık şu zayıflama tickerından kurtulup bebek tickeri yapmak istiyorum ne zaman acaba

koyuyu görmüşsün ya canım doğru tabii sıkma canını

beynim oyun oynuyo benle oğlak! Sağ kasığımda başlayan şiddetli ağrı aralıklı olarak sola geçti, bir haftadır goguslerim geberio hassasiyetten mide bulantısı desen her an ölecem sıkıntıdan valla! Anlamadım derdimi ama ben regl olcam bence sinir ta tepemde çünkü direkt isyan halindeyim bu günlerde :)

sanırım hamile kalmak için en önemli etkenlerden biri de psikolojik durum. biz de 3 aydır deniyoruz, acaba sorun ne diye kafaya takmaya başladım. bu ay da olmassa artık hiç düşünmeyeceğim. kısmet ne zamansa artık. allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah. kafaya takmadan biraz sabır lazım galiba.

bu arada soğan kürü nedir???
Canim sogan kuru yumurytaliktaki kistleri eritiyor, ister pko olsun ister buyuk kist. Ayrica vucuttaki tum iltihaplari temizliyor rahmi temizliyor. Hamile kalmayi kolaylastiriyor adetleri duzenliyor. Normal yemeklik sogani 2 bardak kaynayan klorsuz suya dorte bolup atiyorsun. 5 dakika kayniyor. 20 dk dinlendirip ilik olarak iciyorsun. Ben burnumu kapatip kafaya dikiyorum bitince burnumu acmadan hemen dislermi fircalayip bi karanfil atiyorum agzima. Hic rahatsiz etmiyor. Bu kure ilk basladigin zaman adet doneminin hangi gunu basladigin onemli degil, 15 gun ogle vbe aksam yemeginden on dakika once yapiyorsun. 15 gun mutlaka yapmak lazim. Sonraki adetine 10 gun kala 10gun yapiyorsun. Sogan kuruyle ilgili cok topik var kk.de. Kistleri hemen gecende cok, hamile kalanda.

oğlak tannsel ve diğer arkadaşlar bana fikir, eşime test sonucunu söledim oda çok üzüldü ve sperm testi yapalım bi bana bakalım sona senin testleri yapalım dedi ne dersiniz regl olmayı mı bekleyeyim bu hafta yapalım mı

canım bence eşin yaptırsın
ben 1 yıl boyunca uğraştım ve hep sadece bende sorun vardır diye düşünüyordum
ancak eşimdede çıktı ve tedavi olması gerek
erkekğin test vermesi daha kolay
3-4 günlük cinsel perhizden sonra test verebilir

nerde yaptirdin ronyacım

kızlar ilk defa ot gördüm bugün tükürükte idrar testi de silik çizgi bu ne şimdi 22.günümdeyim 28 de bir hastalanıyorum bu ne yaaa şaştım kaldım otlar hafif çok sık değil ama azda değil

canım benim sen bir adetini bekle acele etme belki hamilesin canım yaa sabret azıcık hamileysen bile çıkmamıştır erken gebelik testimiydi yaptığın

kızlarr ben ovulasyon testii bu saatlerde yapıyorum normalmi sizce..
4 saat öncesinden bişiyde içmiyorum...

kızlar ilk defa ot gördüm bugün tükürükte idrar testi de silik çizgi bu ne şimdi 22.günümdeyim 28 de bir hastalanıyorum bu ne yaaa şaştım kaldım otlar hafif çok sık değil ama azda değil

kızlar bu nedir şimdi hadi bana fikir verin lütfen

Canim bence en kisa zamanda esinin sperm testi yaptirmasi lazim, cunku cocuk olmamamsi durumunda ilk olarak ciftlerin birlikte dr a gitmesi gerekiyor ve erkege ilk olarak sperm testi yapiliyor, yani kadina daha hicbir tedavi verilmeden yapilmasi gerekiyor. Ikisinin birlikte arastirilmasi ve birlikte tedavi edilmesi gerekiyor. Dusunsene sperm hareketleri sifirsa senin butun cabalarin bosa gider.
Insallah onda hersy yolundadir, olmasa bile herseyin tedavisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…