- 14 Ekim 2010
- 824
- 7
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.001
kızlarr ben ovulasyon testii bu saatlerde yapıyorum normalmi sizce..
4 saat öncesinden bişiyde içmiyorum...
Benim aldigim testte en uygun saatler sabah 11 ogleden sonra 3 aksam 8 diyor. Yani benim anladigim sabah 11 aksam 8 arasi yapmak lazim. Sabah erken saatlerde yapmamak gerekiyor. Birde cok sivi tukettikten sonra yapmamak lazim.
kızlar ilk defa ot gördüm bugün tükürükte idrar testi de silik çizgi bu ne şimdi 22.günümdeyim 28 de bir hastalanıyorum bu ne yaaa şaştım kaldım otlar hafif çok sık değil ama azda değil
nerde yaptirdin ronyacım
canım sabahmı gördün
:))))......şeker şey seni...farkındamısın sende renklendirdin biraz buralarıKızlar bence hepimizin morale ihtiyacı var.....Ronya iyi çalışıyorsun;buradaki herkesin gerçekten içten bir şeklide birbirinin iyiliği için yardım ettiğini görerek duygulanıyorum bazen;iyi insan bulmak zorlaştı.Bir ara size bir süprizim olabilir onun için...
öğleden sonra 4te yaptım 4 saattir hiç birşey yememiştim ve bir damla su bile içmemiştim hala şaşkınım ne bu şimdi eşimde hamilemisin ki diyor ne alaka dedim bende
ama canım bende güya hamileyim ama ben hiç o otları görmüyorumcanım hamilemisin bilmem ama
bir çok arkadaş hamileyken hem idrarda hemde
tükürük testinde pozitif görüyormuş bunun nedeni ise
gebelikte östrojen ve lh hormonu artış gösterir
ama her hamile pozitif görcek diye bir şey yok
ama inşallah sen gebişsindir ondan görünmüştür
valla süpersin haaaBence buradaki herkes başka bir renk katıyor;tutsun tohumlar,açsın çiçekler,gülsün yüzleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.:sm_cool:
ama canım bende güya hamileyim ama ben hiç o otları görmüyorum
canım hamilemisin bilmem ama
bir çok arkadaş hamileyken hem idrarda hemde
tükürük testinde pozitif görüyormuş bunun nedeni ise
gebelikte östrojen ve lh hormonu artış gösterir
ama her hamile pozitif görcek diye bir şey yok
ama inşallah sen gebişsindir ondan görünmüştür
Benim aldigim testte en uygun saatler sabah 11 ogleden sonra 3 aksam 8 diyor. Yani benim anladigim sabah 11 aksam 8 arasi yapmak lazim. Sabah erken saatlerde yapmamak gerekiyor. Birde cok sivi tukettikten sonra yapmamak lazim.
ne kadar iyi insan dedin ya hakkaten öyle tatlım ya :) aile gibi herkes birbiri için dualar edio rahatlatıo
iyi ki varsınız yahu :) eşime anlatamadıklarımı anlatıyorum
hadi hala şımarıklığı bırak bebek yap diyenlere sus gerizekalı deniyorum olmuyo diyemiyorum ama burda rahatlıyorum :)
beynim oyun oynuyo benle oğlak! Sağ kasığımda başlayan şiddetli ağrı aralıklı olarak sola geçti, bir haftadır goguslerim geberio hassasiyetten mide bulantısı desen her an ölecem sıkıntıdan valla! Anlamadım derdimi ama ben regl olcam bence sinir ta tepemde çünkü direkt isyan halindeyim bu günlerde :)
oğlak tannsel ve diğer arkadaşlar bana fikir, eşime test sonucunu söledim oda çok üzüldü ve sperm testi yapalım bi bana bakalım sona senin testleri yapalım dedi ne dersiniz regl olmayı mı bekleyeyim bu hafta yapalım mı
öğleden sonra 4te yaptım 4 saattir hiç birşey yememiştim ve bir damla su bile içmemiştim hala şaşkınım ne bu şimdi eşimde hamilemisin ki diyor ne alaka dedim bende