Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlarr ben ovulasyon testii bu saatlerde yapıyorum normalmi sizce..
4 saat öncesinden bişiyde içmiyorum...

Benim aldigim testte en uygun saatler sabah 11 ogleden sonra 3 aksam 8 diyor. Yani benim anladigim sabah 11 aksam 8 arasi yapmak lazim. Sabah erken saatlerde yapmamak gerekiyor. Birde cok sivi tukettikten sonra yapmamak lazim.

Benim aldigim testte en uygun saatler sabah 11 ogleden sonra 3 aksam 8 diyor. Yani benim anladigim sabah 11 aksam 8 arasi yapmak lazim. Sabah erken saatlerde yapmamak gerekiyor. Birde cok sivi tukettikten sonra yapmamak lazim.

yani akşam saat 6:30 normal o zaman.kaydirigubbakcemile5..silik cizgi cıkıyo şimdilik bakalım inş. koyu cigiyide görürüz..bayanssulusmile

Kızlar bence hepimizin morale ihtiyacı var.....Ronya iyi çalışıyorsun;buradaki herkesin gerçekten içten bir şeklide birbirinin iyiliği için yardım ettiğini görerek duygulanıyorum bazen;iyi insan bulmak zorlaştı.Bir ara size bir süprizim olabilir onun için...

Kızlar bence hepimizin morale ihtiyacı var.....Ronya iyi çalışıyorsun;buradaki herkesin gerçekten içten bir şeklide birbirinin iyiliği için yardım ettiğini görerek duygulanıyorum bazen;iyi insan bulmak zorlaştı.Bir ara size bir süprizim olabilir onun için...
:))))......şeker şey seni...farkındamısın sende renklendirdin biraz buraları

öğleden sonra 4te yaptım 4 saattir hiç birşey yememiştim ve bir damla su bile içmemiştim hala şaşkınım ne bu şimdi eşimde hamilemisin ki diyor ne alaka dedim bende

canım hamilemisin bilmem ama
bir çok arkadaş hamileyken hem idrarda hemde
tükürük testinde pozitif görüyormuş bunun nedeni ise
gebelikte östrojen ve lh hormonu artış gösterir
ama her hamile pozitif görcek diye bir şey yok
ama inşallah sen gebişsindir ondan görünmüştür

gebemi çılgın hatun valla senin gibi renkli bir karakterinin aramıza gelmesi çok hoş
hep gel tamammı kızzzz :eek:lmaz:

ama canım bende güya hamileyim ama ben hiç o otları görmüyorum

Bence buradaki herkes başka bir renk katıyor;tutsun tohumlar,açsın çiçekler,gülsün yüzleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.:sm_cool:

ama canım bende güya hamileyim ama ben hiç o otları görmüyorum

canım ne bilemmm valla bende birşey anlaamadım kafamçokkarıştı
topiğin ilk sayfalarında bir çok arkadaş bunu yaşamış
günlerce pozitif ovulasyon testi ve sonunda gebelik testide pozitif
ama ovulasyondan sonra negatif gören hamile daha çok
bilmiyorum sanırım birazda kişiden kişişye değişen bir durum

arkadaşlar bende bugün ilk ovulasyon testimi yaptım pek bişey anlamadım ama hayırlısı bakalım denemeye devam

yok canım ya hamile filan değilimdir eminim yani içime hiç doğmuyor ama o otlar ne şimdi 1 hafta kala bir daha mı yumurtluyorum çok komik ya manyak etti beni bu testler

[ ...bende 1 hafta aksam 10 gibi yaptim
testler bitti yenisini alinca 6 da yaptim pozitifi gordum
bakalim regl gunu ne gorecegimeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ne kadar iyi insan dedin ya hakkaten öyle tatlım ya :) aile gibi herkes birbiri için dualar edio rahatlatıo
iyi ki varsınız yahu :) eşime anlatamadıklarımı anlatıyorum
hadi hala şımarıklığı bırak bebek yap diyenlere sus gerizekalı deniyorum olmuyo diyemiyorum ama burda rahatlıyorum :)

Canım sana katılıyorum, bende sizlerle sohbetimde kendimi çok rahat hissediyorum. Anlıyoruz birbirimizi.. Benimde adet günüm 25 ekim.. sen. ben ve oglak 75 bakalım sonuç ne olacak.. Hamile olmazsak kasım topiğinde görüşürüz demi.. Moralimizi bozmayalım ...

beynim oyun oynuyo benle oğlak! Sağ kasığımda başlayan şiddetli ağrı aralıklı olarak sola geçti, bir haftadır goguslerim geberio hassasiyetten mide bulantısı desen her an ölecem sıkıntıdan valla! Anlamadım derdimi ama ben regl olcam bence sinir ta tepemde çünkü direkt isyan halindeyim bu günlerde :)

Canımcım sakin ol.. Kendini rahatlatmaya bak.. Rezene çayı felan iç insanı rahatlatıyor.. Tatlım şöyle düşün şu an ne yaparsan yap ne hissedersen hisset 25 ekimi beklemeliyiz.. Az kaldı bak gelecek hafta pazartesi...Üzme kendini...

oğlak tannsel ve diğer arkadaşlar bana fikir, eşime test sonucunu söledim oda çok üzüldü ve sperm testi yapalım bi bana bakalım sona senin testleri yapalım dedi ne dersiniz regl olmayı mı bekleyeyim bu hafta yapalım mı

canm regl olmayı bi bekle.. Olmazsan gidersiniz.. Sperm testi yaptırmak erkekleri rahatsız ediyor bence sabret bekle tatlım...

öğleden sonra 4te yaptım 4 saattir hiç birşey yememiştim ve bir damla su bile içmemiştim hala şaşkınım ne bu şimdi eşimde hamilemisin ki diyor ne alaka dedim bende

Niye olmasın canım.. Bu ay çalıştın demi.. Düzenli ilişki vardı, bence olabilir ama tatlım 25 ekimi bekleyelim.. Böyle sorgulamaktan iyiidr...

X