Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yumurtlama testi ile regl döneminin alakası yok tatlım. rutin düzenli ise düzenli devam edior. ama umarım gecikirsin 9 ay hiç olmazsınnnn

alakası olmadığını biliyorum canımda duzenlidir 28 gun dur ama artı eksi 2 gun oynayabiliyor hani yumurta çatlamasından 14 gun sonra eğer duzenli ise adetin geliyo mesela duzenli bir kadın 14. çatlatıyo 14 gun sonra yani 28 gun dede adet oluyosun onu sordum hani illa 14 gunmu geçmeli 15 16 gunde gecebilirmi?? anlatabildimmi acaba

ayrıca inşallah inşallah hepimiz hamiş kalırız

anladım ama cvp dersen bilmem ki derim :)

kıslar selam nasılsınız

bişe sorcam yaa testte pozitifi gördükten kaç gun sonra adet geliyo mesela 14. de gördün pozitifi 28. de mi adet olunuyor yoksa sapma oluyomu yada gecikme

canım pozitifi gördükten 36 saat içinde yumurtlama oluyor
15.nde yumurtlasan 29.gün adet olman gerek
ama tabi bu senin luteal faz sürenle alakalı
normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur

canım normal luteal faz 12-16 arasıdır.

naber kızlar bugün testlerimde ne bir ot ne de bir çizgi var bu testlere hiç güvenim yok ama yapıp duruyorum nedense

naber kızlar bugün testlerimde ne bir ot ne de bir çizgi var bu testlere hiç güvenim yok ama yapıp duruyorum nedense

canım ya onca insan bu mikroskoptan memnunda bir tek biz memnun olamadık
ben amazondan ebaydan müşteri yorumlarını okudum millet çok memnun
acaba diyomki bizimki orginal değilmi
gerçi benim dün ve bugün yarı otlu çıktı
napcağımı bilmiyorum kafamçokkarıştı
ancak benim dikkatimi çeken sanki tükürük oranı sonucu
etkiliyor.yani çok tükürük olunca pozitif çıkıyor

pirinç tanesi kadar koyun dedi bana fertilshoptaki bayan
öyle yapıyorum
ama enteresan olan 4 saat önce neredeyse tam otlu olan görüntü 4 saat sonra sıfır otlu nasıl çıkar mantıksız değil mi

pirinç tanesi kadar koyun dedi bana fertilshoptaki bayan
öyle yapıyorum
ama enteresan olan 4 saat önce neredeyse tam otlu olan görüntü 4 saat sonra sıfır otlu nasıl çıkar mantıksız değil mi

ayy ne saçmalık bu
bir kere pirinç tanesi nasıl bir ölççü anlamadım üzeri tamamen ıslanınca yada parmak ucu dese neyse kötükedihüso
ayrıca pirinç tanesi kadar tükürük lamelin anca bir kıyısını ıslatır
ayy valla çok sinir oldum

28 cnm sen kaç yaşındasın bide senin 2. olacak değil mi diğeri kaç yaşında

sizler çok gençsiniz kızlar ben 35 bitti 36nın içindeyim ilk kızımı 30 yaşında doğurdum kızm 5i bitirdi 6 ya girdi allah sağlıklı ömür versin inşallah meleğime

ya arkadaşlar...ben daha önce burda da yazdım.16.gün çift çizgi çıktı.17 ve 18. gün ilişkiye girdik.yani pazar ve dün.pazar gününden beri kasıklarımda ağrı var belime ve hatta bacağıma vuruyor.adetime 10 gün falan var ama ben ksaıklarımın ağırdığını pek bilmem.ay bir çamaşır sererken hareket ederken bile sancı giriyor.anlamadım.acaba sık ilişkiden mi?her türlü şey geliyor aklıma.

Kasık ağrısı bende de var cnm ya iki yönlü bel bacak da piyangosu ne biliim ben biri dio belirti biri dio diil ama belirti olsa da bu kadar erken çıkmaz. sık ilişki nedeni olabilir takma çok. dikkat de et ama

canım pozitifi gördükten 36 saat içinde yumurtlama oluyor
15.nde yumurtlasan 29.gün adet olman gerek
ama tabi bu senin luteal faz sürenle alakalı
normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur

canım normal luteal faz 12-16 arasıdır.

teşekkür ederim canım şimdi anladım ben 14 gun diye biliyordum emin olamadım uzuyomu kısalıyomu bu luteal faz la alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…