Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar bişi soracam size ben yumurtlama testi yaptım hem idrar hemde tükürükle.15 16 ve 17.gün çift çizgi çıktı koyuluk dereceleri aynıydı neredeyse ayırt edemedim yani..şimdi hangi gün yumurtlamış oluyorum bide çizgiyi görmeden yani 14.gün mü ilişki olmalı yoksa çizgiyi gördüğün 15.gündemi.aklım karıştı lütfen yardım edinn

canım çizgiyi gördükten sonra yumurtluyon 24-36 saat arası diye biliyorum
tükürük testin nasıl çıktı ondada pozitif gördünmü

canım çizgiyi gördükten sonra yumurtluyon 24-36 saat arası diye biliyorum
tükürük testin nasıl çıktı ondada pozitif gördünmü

o zamn benm yumurtlama 74 saatmi sürüyor:)tükürükte ot görmüom açıkçası sadece yumurtlama dönemi o buzlanma şekilleri daha yoğun oldu.peki bişi daha soracam yumurtlama olmadanmı sperm içeri girmeli yoksa yumurtlama olduktan sonramı.ne kadar ince hesaplar yapmaya paşladım yaa paranoyak olacam varyaa.cevapın için teşekkr edrm

yumurtan çatladığında orada spermlerin hazır beklemesi gerek...

canım sen pozitifi gördüğün zamandan itibaren 5 gün süreyle hergün çalış olur inşallah

İstanbul şeker gibi, karanlık ama ılık ben çok severim bu havaları :) depresif ruh halime pek de bi uygun

bende severim canım saten bura hep ılık rüzgar durdu ama hava kapalı
günaydın
canım izmir 2 gündür yağan yağmurdan sonra sakin :1shok:

izmir daha soğuktur burdan ben alanyadayım canım saten

kıslar bugun sol taraf bel ve kasık ağrıyo herhalde adet olcacağım gerçi ateş yüksek çıktı ama 28. gunum normalde 28- 30 gun sürer yani bugun yarın olcam ama bekliyorum içimde hamiş miş gibi bir his yok

Belki regl olmazsın kim bilir :)

Belki regl olmazsın kim bilir :)

sanmam canım 2 tane düşüğüm var o gebeliklerimde böle ağrı olmadı hiç regl olcakmış gibi ağrıyo belim kasığım

ama tabii rabbim bilir ben elimden geleni yaptım sonra ellerimi rabbime açtım istedim oyuzden rabbim bilir

düşük mü Allah bidaha yaşatmasın ama bak dualarımız bol bol hepimiz hepimiz için edioruz olacak sonunda hepimizin :)

düşük mü Allah bidaha yaşatmasın ama bak dualarımız bol bol hepimiz hepimiz için edioruz olacak sonunda hepimizin :)

evet canım düşük hemde 2. cisi tüp tedavisinden hemen 1 ay sonra oldu başarısız tedavi sonrası doğal yoldan olan oluşan bir gebelik sonra olmadı düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…