Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Herkese merhaba. Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanmaya basladim 7 aylik evliyim. 15.gun ve 16.gunler cift cizgiyi yakaladim fakat 16.gun aksami biraz siliklesti ve 17.gun artik silikti. Yumurtlamam hangi gun gerceklesmis oluyor? Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim :)

15. gün zirveye ulaşıp 16. gün çatlamış canım
benim de öyle oldu
hadi hayırlısı :) değerlendirdiysen rahat ol

Kizlar ovulasyon testinde 26 27 nisanda koyu cift cizgiyi gordum. 25 27 29 nisanda iliski oldu. Hamilelik sansim varmi ve kan testi yapsam ne zaman cikar. Cuma gunu rahatsizlandim kan vermistim gebeligede bsktirdim sonuc sifir. Bugun erken gebelik testi yaptim negatif. Sizde erkenmi daha

28inde yumurta catlamis olsa döllenmesi vs bence henüz erken. 4-5 gün daha bekleseniz daha iyi. Her pozitif olan hamile olmuyor her negatif olan da hamile degil denemez.
Sahsen ben 1 ay once adet gunum bir gun gecmisti gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok net olmasa da gayet vardi ama hamile degildim kanda 0.01 cikti. Bence bekleyin.

Insallah canim hayirlisigla guzel haberler aliriz

Merhaba,
Bugün döngümün 36. günündeyim. 23. gününde yumurtam çatladı ve 18-20-23-25 gunleri degerlendirdik.Bu aksam erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Gebelik negatif çiktı ama ovulasyonda hala yumurtlama döneminde olduğu gibi cizgi görünüyor. Bir yandan da regl olacak gibi kasık ağrım var. Neden acaba? Fotografı ekliyorum.

Eklentiler

• 8EA30843-1649-4E30-BECC-DE5119A97912.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba hanımlar bu ay kendimden biraz haber vereyim geçen ay hamilelik şüphem regl olmamla bitti adetimin 3. Günü dra gittim ve 5. Günü klomen başladı sabah akşam 10 gün içicem 12. Gün yumurta takibine çağırdı. Herkes 5 gün sabah akşam kullanırken bana 10 gün sabah akşam vermesi kafamı bulandırıyor açıkçası. Ben gidene kadar kendiliğinden çatlar korkusu yaşıyorum yani. Bu ay ovulasyon testi vs hiç yapmıyorum o kadar sık ilişkiye de girmiyorum saldım yani. Bu ay da olmazsa biraz ara vericem sanırım ki ümidim yok aslında

Selam kizlar. Adetime 3 gun var ve predictor early yaptim negatif tabi moralim sıfır. Ilerleyen gunlerde Pozitif olma sansi var mi ?

15. gün zirveye ulaşıp 16. gün çatlamış canım
benim de öyle oldu
hadi hayırlısı :) değerlendirdiysen rahat ol
MErhabalar ben yumurta çatlamadan önce birliktelik olursa kız olacağını duyduğum için 7 mayısta ilişkiden sonra 8 mayısta ovulasyon testi pozitif olunca bir daha birlikte olmadım çok mu erken bırakmışım hamile kalma ihtimalim varmı

Selam kizlar. Adetime 3 gun var ve predictor early yaptim negatif tabi moralim sıfır. Ilerleyen gunlerde Pozitif olma sansi var mi ?

Benim early prediktör ilk hamileliğimde regl günümde öğlen saatinde negatif çıkmıştı hemen kan vermiştim , ama benim geç döllenmeydi kalp atışını da 8. hafta içinde duyabilmiştim ,tek korunmasız ilişkim olmuştu şunu söyleyebilirim ilişkiden sonra 12. gün negatif çıkmıştı

canım spermler canlı kalabiliyor gebelik ihtimali ovulasyondan önceki 2 gün ve sonraki gün yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…