- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.601
Aynı şeyi ve hatta aynı gün bende kopkoyu gördüm .24.üncü gün doktora gittim yumurtan catlamış ondan dedi4 gunluk ovulasyon testlerim adetten sonra 26.gun bugun tekrar yumurtluyo olabilir miyim
4 gunluk ovulasyon testlerim adetten sonra 26.gun bugun tekrar yumurtluyo olabilir miyim
Merhaba arkadaşlar;
Az önce doktordan geldim ve cadde boyunca yürüyerek ağladım. Overlerim polikistik görünümde ve ovulasyonum yok. Zamanında adet görüyorum ama. Progesteron testim 0.44 Doktor bir an önce tedaviye başla dedi. Aşağıda da ovulasyon testi var. Yumurtalık yapım sebebi ile LH sürekli pik. Dünyam başıma yıkıldı. O derece ağladım.
Dün gece 12 test sizce nasıl
Canim bu ov.testimi?adetin kacinci gunundesin ve dongun nekdr
Ewet ovulasyon testi bugün 19. Gün 31 günde bir oluyorum canımCanim bu ov.testimi?adetin kacinci gunundesin ve dongun nekdr
Hegün yapıyorum testi adet bitiminden beri iki çizgide aynı koyulukta olmadı hiç yukardaki resimde oldu gibi sadece dün gece olduMuhtemelen 17.gün yumurtluyor olabilirsin koyu cift cizgiyi yakaladinmi
17 değil 19 bugünMuhtemelen 17.gün yumurtluyor olabilirsin koyu cift cizgiyi yakaladinmi
4 gunluk ovulasyon testlerim adetten sonra 26.gun bugun tekrar yumurtluyo olabilir miyim