• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hamile olabilirsin
Sali gunu yapmistim bisey cikmadi bat yarin olmazsam yarin yapicam artik silik bile olsa cikar sanirim ama hic bi belirtim yok benim kac aydir kasik agrisi gogus hassasiyeti olan ben bu ay hic bi belirtim yok sanirim bebis de yok

Merhaba,
Benim de sat 1 nisan idi.. 23. nisanda yumurtam catlamisti. 18., 20., 23. ve 25. günleri degerlendirdik. Regl döngüm düzensiz oldugu icin bat tarihimi bilemiyorum ama yumurtladıktan 14 gün sonra olursam 8 mayıs bat olabilir. Son 3 gündür sol kasığımda ağrı vardı. Ben de bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif :KK43: Erken mi yaptım bilmiyorum. Heyecanlandım kasık ağrısı olunca.

Merhaba,
Benim de sat 1 nisan idi.. 23. nisanda yumurtam catlamisti. 18., 20., 23. ve 25. günleri degerlendirdik. Regl döngüm düzensiz oldugu icin bat tarihimi bilemiyorum ama yumurtladıktan 14 gün sonra olursam 8 mayıs bat olabilir. Son 3 gündür sol kasığımda ağrı vardı. Ben de bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif :KK43: Erken mi yaptım bilmiyorum. Heyecanlandım kasık ağrısı olunca.

canım daha erken olabilir
senin döngün düzensizmiş çünkü
döllenme ne zaman oldu bilinmez

Back