- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.681
Kizla pozitifmi ovulasyon testim bakarmisiniz.
Eki Görüntüle 2152114 kızlar bana bi değerlendirme yapar mısınız.bugün 17.günüm ve silikleşmeye başladı.ama önceki günlerin koyuluğu yeterli mi acaba
Hay allah senden razı olsun kuzucuum ya her yere yazdım kimseden cevap gelmedi.14.15.16.cı günler değerlendirildi bu geceye derman kalmadıcanım 15. gün pik olmuş sonra çatlamış
koyuluk derecesi değişir bende de böyle olmuştu
yani senin zirven 15. gün
Hay allah senden razı olsun kuzucuum ya her yere yazdım kimseden cevap gelmedi.14.15.16.cı günler değerlendirildi bu geceye derman kalmadısanırım bu geceyi dinlenerek geçirebiliriz dimi.
Senin.durum ne canım hamile misin.
Merhaba kızlar. Ovulasyon testlerime yorum yapar misiniz? Silikleşiyor mu yoksa koyulaşacak mı anlamadım :/ döngüm 31 gün.
Tesekkur ederim hadi insallah :) sen ne durumdasin canim?17. gün pik olur canım daha olmamış
Tesekkur ederim hadi insallah :) sen ne durumdasin canim?
Bence bugünleri değerlendir17. gün pik olur canım daha olmamış
icanım bende dün pik oldu bugün silik :)
beklemedeyim
bebiş haberleri veririz inşallah
Ah canim degerlendirmez miyim uc gundur degerlendiriyoruz ve devam. Her gun deniyorum bu ay. Diger aylar bir gun dolu bir gun bostu ve olmadi. Sen hamis misin beklemede misin? :)Bence bugünleri değerlendir
Silikleşmeye başlıyor
i
Insallahhh bu ay bizim ayimiz olurr :) mutlaka yazz heyecanlı bekleyisimiz baaliyo desene :)
Malasef bende beklemedeyimAh canim degerlendirmez miyim uc gundur degerlendiriyoruz ve devam. Her gun deniyorum bu ay. Diger aylar bir gun dolu bir gun bostu ve olmadi. Sen hamis misin beklemede misin? :)
Malasef bende beklemedeyim
Bata 10 gün var heyecan dorukta ama benim ovulasyon testim bi koyulasti bir siliklesti son 6 gundir gittikçe koyulasiyor yine
Bişeyler oluyor ama anlamadim
Yüklemeye çalışıyorum ama dosyayı aşımı diyor yapamadimovularını atsana canım buraya :)
Senin benden önce belli olur diye dusunuyorum canim. Ne kadardir deniyorsunuz ? Hadi bu ay bizim ayimiz olsun :) belirtimiz olursa da paylasalim.başlıyor evet :)) hafi hayırlısı :) beraber yapalım test
Ben de bu ay ikinci kullanisim ovu testini. Bi koyu bi silik , gecen ay oyle degildi. Insallah iyiye isarettir :) o zaman ilk senin hamislik haberini bekliyoruzz dort bes gun sonra yaparsin test canim.Malasef bende beklemedeyim
Bata 10 gün var heyecan dorukta ama benim ovulasyon testim bi koyulasti bir siliklesti son 6 gundir gittikçe koyulasiyor yine
Bişeyler oluyor ama anlamadim