Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim early prediktör ilk hamileliğimde regl günümde öğlen saatinde negatif çıkmıştı hemen kan vermiştim , ama benim geç döllenmeydi kalp atışını da 8. hafta içinde duyabilmiştim ,tek korunmasız ilişkim olmuştu şunu söyleyebilirim ilişkiden sonra 12. gün negatif çıkmıştı
Benim 13.gun ve negatif cikti. Aslinda erken de olabilir dii mi? Döngüm 32 gün bu arada

Ama birde bu test pozitif çıkınca hemen ovulasyon olmuyormuş heralde 48 saat içinde deniliyor o yüzden korktum

evet 24 saat içinde diyebiliriz
ama işte o an zaten 3 gün rahatça hayatta kalıcak spermler bekliyor oluyor :) bu şekilde gebe kalan çook insan var
ama tabi sen yine de aksatma bu ay olur inşallah

evet 24 saat içinde diyebiliriz
ama işte o an zaten 3 gün rahatça hayatta kalıcak spermler bekliyor oluyor :) bu şekilde gebe kalan çook insan var
ama tabi sen yine de aksatma bu ay olur inşallah
Yani bu sperm yaşama işiyle cinsiyetin gerçekten ilgisi var ise olursa da kız olur o zaman umuyorum. Kız için böyle deneyerek aslında şansımı yarıyarıya azaltmış oluyorum heralde ben bu ay olur regl olursam artk şansa kalsın

Yani bu sperm yaşama işiyle cinsiyetin gerçekten ilgisi var ise olursa da kız olur o zaman umuyorum. Kız için böyle deneyerek aslında şansımı yarıyarıya azaltmış oluyorum heralde ben bu ay olur regl olursam artk şansa kalsın

o belli olmaz canım
ama evet cinsiyeti etkilediğine inanıyorum ben de :)

Kizla pozitifmi ovulasyon testim bakarmisiniz.

Eklentiler

• 20180526_214049.jpg
    20180526_214049.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar yumurtlama olurken seyirme oluyomu kasiklarinizda ben gebelik testi yaptim acaba segirme yumurtluyormuyum yoksa bebis mi

Eklentiler

• 20180527_141728.jpg
    20180527_141728.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 183
Kizlar merhaba.benim bata tam 1 hafta var.ovu testiylede hamilelik öğrenenleri okumuştum merak ettim bende dun aksam yaptim boyle cikti.sizce bisey ifade edermi.bu arada takvim totem icin :KK66:
P_20180530_152934_1.jpg

X