- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.661
Ama birde bu test pozitif çıkınca hemen ovulasyon olmuyormuş heralde 48 saat içinde deniliyor o yüzden korktumcanım spermler canlı kalabiliyor gebelik ihtimali ovulasyondan önceki 2 gün ve sonraki gün yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama birde bu test pozitif çıkınca hemen ovulasyon olmuyormuş heralde 48 saat içinde deniliyor o yüzden korktumcanım spermler canlı kalabiliyor gebelik ihtimali ovulasyondan önceki 2 gün ve sonraki gün yüksek
Benim 13.gun ve negatif cikti. Aslinda erken de olabilir dii mi? Döngüm 32 gün bu aradaBenim early prediktör ilk hamileliğimde regl günümde öğlen saatinde negatif çıkmıştı hemen kan vermiştim , ama benim geç döllenmeydi kalp atışını da 8. hafta içinde duyabilmiştim ,tek korunmasız ilişkim olmuştu şunu söyleyebilirim ilişkiden sonra 12. gün negatif çıkmıştı
Benim 13.gun ve negatif cikti. Aslinda erken de olabilir dii mi? Döngüm 32 gün bu arada
Ama birde bu test pozitif çıkınca hemen ovulasyon olmuyormuş heralde 48 saat içinde deniliyor o yüzden korktum
Benim 13.gun ve negatif cikti. Aslinda erken de olabilir dii mi? Döngüm 32 gün bu arada
Evet sabah idrariyla yaptim. Gecikme bekleyecegim artik , olursa bir dahaki test o zamana :)Sabah idrarıyla mı yapmıştınız? Kan verebilirseniz daha net olur heralde
Evet kesinlikle öyle :) o kadar cok kişi yazmış ki gecikmeden önce testte cikmadi sonra pozitif cikti diye.canım benimde 12. günüm negatif ama adet görene dek umut var :)
Yani bu sperm yaşama işiyle cinsiyetin gerçekten ilgisi var ise olursa da kız olur o zaman umuyorum. Kız için böyle deneyerek aslında şansımı yarıyarıya azaltmış oluyorum heralde ben bu ay olur regl olursam artk şansa kalsınevet 24 saat içinde diyebiliriz
ama işte o an zaten 3 gün rahatça hayatta kalıcak spermler bekliyor oluyor :) bu şekilde gebe kalan çook insan var
ama tabi sen yine de aksatma bu ay olur inşallah
Yani bu sperm yaşama işiyle cinsiyetin gerçekten ilgisi var ise olursa da kız olur o zaman umuyorum. Kız için böyle deneyerek aslında şansımı yarıyarıya azaltmış oluyorum heralde ben bu ay olur regl olursam artk şansa kalsın
Evet kesinlikle öyle :) o kadar cok kişi yazmış ki gecikmeden önce testte cikmadi sonra pozitif cikti diye.
Gebelik testi mi bu ovulasyon testimi onu anlayamadımKizlar yumurtlama olurken seyirme oluyomu kasiklarinizda ben gebelik testi yaptim acaba segirme yumurtluyormuyum yoksa bebis mi
Gebelik testi cnm cmtsi sabah yaptmGebelik testi mi bu ovulasyon testimi onu anlayamadım
Hamilesiniz hayırlı olsunGebelik testi cnm cmtsi sabah yaptm
Teşekkürler cnm ins bu sabah test yapamadım koyulasma varmi yokmu diyeHamilesiniz hayırlı olsun
Ewt bende duymuştum ins hamilesindir cnmKizlar merhaba.benim bata tam 1 hafta var.ovu testiylede hamilelik öğrenenleri okumuştum merak ettim bende dun aksam yaptim boyle cikti.sizce bisey ifade edermi.bu arada takvim totem icin
Eki Görüntüle 2151931
inşallah.elimde 2,3 tane daha var.bugün aksam tekrar bakicam.koyuluk degiscekmi bakayimEwt bende duymuştum ins hamilesindir cnm