- 25 Nisan 2014
- 594
- 364
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.621
Birazdaha koyulasmasi lazim sankiEki Görüntüle 2143248 buda sabah saat 10
Bana da öyle geldi bide gece yspıyım belki kızarırBirazdaha koyulasmasi lazim sanki
Evet saat 21.00 gibi yapabilirsin.sivi alimini 17.00de azalt 19.00gibi tamamen keserek dene canimBana da öyle geldi bide gece yspıyım belki kızarır
Teşekkür ederimEvet saat 21.00 gibi yapabilirsin.sivi alimini 17.00de azalt 19.00gibi tamamen keserek dene canim
İkinci çizgi çookkk silik çıktı sabahkinden eser yok kurallara da uydum halbukiEvet saat 21.00 gibi yapabilirsin.sivi alimini 17.00de azalt 19.00gibi tamamen keserek dene canim
Canim acaba erkenmi yumurtladin.adetin kacinci gunu yapmaya basladinİkinci çizgi çookkk silik çıktı sabahkinden eser yok kurallara da uydum halbuki
Adetin 3.gunu bakilan hormonlarina baktirdinmi hic peki ve +progesterona?Adet bitti ertesi gün başladım hemen yapmaya
Hiç bir tahlil yapmadan direk pko sin dedi doktorA
Adetin 3.gunu bakilan hormonlarina baktirdinmi hic peki ve +progesterona?
Dün geceki tahlilim burada yüklü bu akşamki yaptığımda ikinci çizgi bile yokHiç bir tahlil yapmadan direk pko sin dedi doktor
O yumurtalarin durumuna bakmistir vajinal ultrasondan zaten lh fshdân yuksekse pkodan suphelenebilir.sen yine adet olursan adetin 3.gunu yapilan fsh-lh-e2-prolaktin-tsh hormonlarina baktir ve adetin 21.gunu olan progesteronadaHiç bir tahlil yapmadan direk pko sin dedi doktor
Ben her ay adet oluyorum onda sıkıntı yokO yumurtalarin durumuna bakmistir vajinal ultrasondan zaten lh fshdân yuksekse pkodan suphelenebilir.sen yine adet olursan adetin 3.gunu yapilan fsh-lh-e2-prolaktin-tsh hormonlarina baktir ve adetin 21.gunu olan progesteronada
Her ay adet olman her ay yumurtladigin anlamina gelmeyebilir.yumurtlasanda catlamayabilir.bu hormonlar buyuzden onemlidir.baktirmalisinBen her ay adet oluyorum onda sıkıntı yok
Çok sağ ol canımHer ay adet olman her ay yumurtladigin anlamina gelmeyebilir.yumurtlasanda catlamayabilir.bu hormonlar buyuzden onemlidir.baktirmalisin
Rica ederim canim nedemekÇok sağ ol canım
Sali gunu yapmistim bisey cikmadi bat yarin olmazsam yarin yapicam artik silik bile olsa cikar sanirim ama hic bi belirtim yok benim kac aydir kasik agrisi gogus hassasiyeti olan ben bu ay hic bi belirtim yok sanirim bebis de yokhamile olabilirsin
Merhaba,
Benim de sat 1 nisan idi.. 23. nisanda yumurtam catlamisti. 18., 20., 23. ve 25. günleri degerlendirdik. Regl döngüm düzensiz oldugu icin bat tarihimi bilemiyorum ama yumurtladıktan 14 gün sonra olursam 8 mayıs bat olabilir. Son 3 gündür sol kasığımda ağrı vardı. Ben de bugün erken gebelik testi yaptım. NegatifErken mi yaptım bilmiyorum. Heyecanlandım kasık ağrısı olunca.
canım daha erken olabilir
senin döngün düzensizmiş çünkü
döllenme ne zaman oldu bilinmez
25. Günden sonra da bir birliktelik yaşamadık. Çünkü son bir haftadır şehir dışında aile ziyaretlerindeydik. Hayırlısı artık.