-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.581
Senin 17 gün yumurtaladin birde 24. Gün mü
İki kere yumurtlayan da var .. ben öncesinde testi yap yapmadığım için belirtilere göre yumurtlama günümü bulmuştum . Mantıken de 24 . Gün olmaz yumurtlama çünkü 38. Gün adet olmamız lazım döngü bozuluyorValla yumurtlama ayda bir kere olur. Yukarıda ek yaptım görüyorsunuz. Bu da 24.gün ovulasyon testi ve erken gebelik testi. Ayrıca her kadın ayda 1 kere yumurtlar. Anormal olan benim
Eki Görüntüle 2141566
%25 sansin var tatlimKizlar merhaba. Bunlarda benim ovulasyon testlerim. 25 27 ve 29 nisanda iliski oldu. Sizce sansim varmi
Neden ki canim 3 gun degerlendirdim. 25 27 ve 29unu%25 sansin var tatlim
Insallah canim. Dedim yanlis gunlerimi degerlendirdik acaba. Rabbim saglikli anali babali evlatlar nasip etsin bizlere insallahBebegim bu bir genelleme.her kadinin 1 ayda %25 hamile kalma sansi vardir.ondan oyle soyledim.insaAllah Rabbim gonlune gore versin ve bebeğin seninledir umarim
Amin kuzum cemil cümlemizin insaAllahInsallah canim. Dedim yanlis gunlerimi degerlendirdik acaba. Rabbim saglikli anali babali evlatlar nasip etsin bizlere insallah
Adetlerin duzenlimidir?döngün kac gün?ayrica bundan once adetin 3.gunu olan hormon degerlerine baktirmismiydin.LH her insanda olan bi hormon fakat yumurtlamada pik noktaya ulasir.silikte olsa olmasi gerektigini dusunuyorumTekrar merhaba kızlar benim testim bu ayın 28 inde tek çizgi çıktı hiç lh yok sıfır
Bugünde yaptım hiç lh yok oda sıfır adetime 6 gün var bugun itibarı ile sizce adet olmak için az da olsa silik olması gerekmezmi ? Birde adet bir iki gün kla birden yukselirmi benim gibi hiç çızgi olmayıp sonra bi iki gün kala yapıp çıkan varmı ? Her sayfaya baktım ama Benin gibi rast gelmedi
Tekrar merhaba kızlar benim testim bu ayın 28 inde tek çizgi çıktı hiç lh yok sıfır
Bugünde yaptım hiç lh yok oda sıfır adetime 6 gün var bugun itibarı ile sizce adet olmak için az da olsa silik olması gerekmezmi ? Birde adet bir iki gün kla birden yukselirmi benim gibi hiç çızgi olmayıp sonra bi iki gün kala yapıp çıkan varmı ? Her sayfaya baktım ama Benin gibi rast gelmedi
Canım bugün doktora gittim.. ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı ama 24. Günümdü dedim .. yumurtan çatlamış dedi o yüzden salgılanıyor bu hormon. Ve vucütta olur bir kaç gün dedi..Ultrasyondan baktı çatladığını gördü . Sonra tahmin temiz kist Yok dedi bir sıkıntın Yok dedi akıntın var dedi antibiyotik ve fitil verdi rahmin temizlendin adetinin 3. Günü gel dedi. Şimdi bu ilaçları kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım .. hamilelik oluşabilir sonuçta be yapmalıyım sizceValla yumurtlama ayda bir kere olur. Yukarıda ek yaptım görüyorsunuz. Bu da 24.gün ovulasyon testi ve erken gebelik testi. Ayrıca her kadın ayda 1 kere yumurtlar. Anormal olan benim
Eki Görüntüle 2141566
Ben bugün test yapmadım seninki silikleşmiş bügünleri değerlendirCanım bak benimde böyle ayy görende yumurtladım sanar. Adetimin 25. GünüYok artık. Hormonlarım kafayı yedi arkadaşlar Bat:5 mayıs adetin 21. Günü progesteron 0.44 / canım bak 18.gün ovulsaydın gösteriyor test progesteron hali perişan 23. Ve 24. Gün ne halde. Bence ben arızayım
Eki Görüntüle 2141848
Eki Görüntüle 2141845
Aslında bu kırmızı çizgiler çıktığında yani haftasonu çık ağrı çektim kasıklarımdan ama psikolojik diye yordum çünkü adetimin 18.günü de çektim aynı ağrıyı. Birde 5 mayıs adet günüm düzenli döngüm o sebeple çok anlamsız 24. Gün çift çizgi görmem. Valla kafam karışıtı sizin döngünüz kaç gün? 45-48 gün mü döngü süreniz?Ben bugün test yapmadım seninki silikleşmiş bügünleri değerlendir
Benim döngü 31_34 sürüyor bakalim bir hafta sonra regl olmam lazım .Aslında bu kırmızı çizgiler çıktığında yani haftasonu çık ağrı çektim kasıklarımdan ama psikolojik diye yordum çünkü adetimin 18.günü de çektim aynı ağrıyı. Birde 5 mayıs adet günüm düzenli döngüm o sebeple çok anlamsız 24. Gün çift çizgi görmem. Valla kafam karışıtı sizin döngünüz kaç gün? 45-48 gün mü döngü süreniz?
İkisininde koyu olması gerekiyor henüz yumurtlama gerçekleşmemişEki Görüntüle 2142143 Eki Görüntüle 2142143 yorumlarınızı alabilir miyim