- 25 Nisan 2014
- 594
- 364
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #53.541
22sinde yumurtlamissin sonrasinda catlamis gibi.hadi hayirlisi olsun canim güzel haberler aliriz bu ay inş...Rabbim ümmeti muhammetin(sav) yüzünü güldürsün kucagini boş birakmasin insaAllahMerhaba,
Ben de siteye geçen hafta üye oldum. Yumurta takibimi ekte paylaşıyorum. 18., 20., 23. ve 25. günleri degerlendirdik. Bakalım, bize de nasip olacak mı sağlıklı, hayırlı bir evlat. Allah isteyen herkese nasip etsin.
22sinde yumurtlamissin sonrasinda catlamis gibi.hadi hayirlisi olsun canim güzel haberler aliriz bu ay inş...Rabbim ümmeti muhammetin(sav) yüzünü güldürsün kucagini boş birakmasin insaAllah
Arkadaslar ovulasyon testleri konusunda cok bilgim yok, bana fikir verebilirseniz sevinirim. Testim salı akşamı koyu renk cıktı, değerlendirdik. Çarşamba akşamı daha silik ama belirgin çıktı, değerlendiremedik. Bu akşam da varla yok arası silik çıktı, değerlendireceğiz.
Sizce yumurtam çatlamış mı?
Tesekkur ederim canım, bu aydan umudumu kesmiştim ama salı günü çok keskin kasık batmalarım olunca bir deneyim dedim, yakaladık sanırım ucundan :)canım çatlamış ama yine de çalışmaları aksatmayın devam
hayırlısı olsun
Tesekkur ederim canım, bu aydan umudumu kesmiştim ama salı günü çok keskin kasık batmalarım olunca bir deneyim dedim, yakaladık sanırım ucundan :)
Takvim hesaplamasına göre bata 8 gün var. Gecen ay klomen ve catlatma iğnesiyle denemiştik olmamıştı, bu ay ondan dolayı epey bir sapıttı sanırım. 21.gün yumurtlamış oldum (veya 22.)bata kaç var şimdi
Takvim hesaplamasına göre bata 8 gün var. Gecen ay klomen ve catlatma iğnesiyle denemiştik olmamıştı, bu ay ondan dolayı epey bir sapıttı sanırım. 21.gün yumurtlamış oldum (veya 22.)
Bat tarihi de değişir herhalde bu durumda, değil mi?
Dogru diyorsun canım, 1 hafta bekleyip erken testlerden yapayım en iyisi. Eğer negatifse de, psikolojik olarak kafaya takıp bir de adeti geciktirmiyim :))kullandıgın iğne ve ilaçlar etkileyebilir canım
erken gebelik testi yap istersen
Dogru diyorsun canım, 1 hafta bekleyip erken testlerden yapayım en iyisi. Eğer negatifse de, psikolojik olarak kafaya takıp bir de adeti geciktirmiyim :))
Yardım ve fikirler için cok tesekkur ederimevet canım
test yapmaya korkarlar genelde ama olanı değiştirmez sonucu etkilemez yeterki dogru zamanda yap
en ucuz testler bile idrarda yüzde 50 ml üzeri hcg yi ölçebilir
gönlünce olsun
Yardım ve fikirler için cok tesekkur ederim
Cok cok üzüldümrica ederim canım
iki düşük ve bir kimyasaldan sonra testlere verdiğim paralar ve tecrübelerimle elimden geldiğince yardımcı olurum
Cok cok üzüldümumarım en kısa zamanda olumlu sonuclar alıp, güzel haberleri paylaşırsın. İlk bebek mi olacal hayırlısıyla?
Adetim neredeyse 10 gün geçti hamilelk testi negatifti 3 4 gün önce şimdi ovulasyon testi yaptımm sonuç böyle bu ne demek anlamadm anlayan varsa cevaplarsa sevinirim
Hamile olsam çıkar mı böyle yanigeö döllenme olabilir canım gebelik testini yinele
Merhaba,
Bugün son testlerimin fotografini paylasmistim. Testlere göre 22-23 nisan gibi yumurtam çatlamış görünüyordu. Ama dün aksam ve bu akşam yaptigim testlerde yine ikinci cizgi az da olsa gorunuyor. Tekli test fotografi bu aksama ait. Bu ne anlama geliyor?
18. 20. 23. 25. Günleri degerlendirdik ve yarın aksamdan itibaren bit hafta şehir dışında eşimin ailesi ve eş dostta kalacagiz. Birlikte olmamiz çok zor.
Yoksa yumurtam çatlamadı mı?
Allah bağışlasıninşallah canım
7 yasında bir kızım var